Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

PERŞEMBE GÜNÜ HEP BERABER PİRİNÇ LAPASI DİYETİ YAPMAYA VARMISINIZ KIZLARkaydirigubbakcemile5

herkese merhabalar kızlar nasılsınız bakem
ben iyiyim diyim iyiy olayım..kpss açıklanmadı halaa yaa..gerçi açıklansa nolcak ya işte merak sadece..
gzdegzdecm evet topla kendini artık bencede
nam ablacım pirinç lapası mııı??yinemü yaw :)) bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum ya neyse yine deneyeyim.çok zorlanıyorum vala pirinç lapasında...
haa bide aşure mi dedi birisi..yine eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz :))
çoook severim ben yaa..
neyse şimdiik gideyim..yine gelicem.öptüm sizii..

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR:sm_cool:

NASILSINIZ BAKALIM..

MAŞALLAH SABAH SABAH FORMUNDASINIZ,NE GÜSEL..:lepi:

BENDE 3 SAATLİK UYKUYLAYIM AMA FORMDAYIM..

AMA YİNEDE SICAK...:gitme:

DÜN ÖĞLEN DIŞARIDAYDIM VE ÇOK SICAKTI..PİŞMANDA OLDUM YANİ..
GELİNCE 1 KUPA CAPİÇİNO VE MALESEF 2 ADET ÇOKOPRENS YEDİM..:tomato:TAMAM YA ANLADIM HATA YAPTIM,ATMAYIN YA...

AKŞAM:
2 KAŞIK PİLAV,
5 ADET KÖFTE.
1 BARDAK AYRAN..

GECE 1 KUPA NESCAFE...
GÜN İÇİNDE 3,5 LT SU

PERŞEMBE GÜNÜ LAPAYA BENDE VARIM..CUMA GİDİYORUM TATİLE..GİTMEDEN ÖNCE Bİ ÖDEM ATMAK İYİ GELİR SANIRSAM..ZATEN REGL ÖNCESİ MODUMA GEÇTİM..TATİLİMİ ZEHİR ETMEYE ÇALIŞACAK AMA NAFİLE..:jeyyar:

KAHVALTIM:
07:30 DA
1 LT SU,
1 BARDAK MEYVE SUYU,

10:30 DA:
1 DİLİM EKMEK,
5 ADET YEŞİL ZEYTİN,
1 ADET YUMURTA,
SALATALIK,
1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,VE DEVAM..

BİRAZDAN İŞLERİME DÖNÜCEM..GÖRÜŞMEK ÜZERE...a.s.

ya kafamı kaldı bende kıslar tünaydııııııııııınnn !!!!!!!!!!!
temisliğimizi yaptık annişle bisde ev çöplük olmuş resmen şimdi artık tertemis benim sayemde tabizemuszemus
yuruyusumu de yaptım bugun 6 .30 da kalktım güne erken başladım o kadar iş yaptık daha yeni 13 olmuş erken kalkmanın faydaları tabi yerimseniben

ne yedim hemen diyim
sabah tavada yumurta yağsız yaptım herkese 1 tane
6 zeytin
2 dilim yaklaşık ekmek yedim ama kepekli ekmeğm kalmamış normalinden yedim bu seferlik
domtes cok az da karpus yedim
süprizzzzz

selam canlarım bir kaç gün içinde evime dönüyorum evimide sizleride çok özledim internet bulamıyorum bulmuşkende hemen gireyim dedim hepinizi çok çok öpüyorum

kalimera çççookk kabız oluyorsan istersen sana bi şurup adı vereyim onunla bi barsakları boşalt temizlensin
arada temizlenmesi lazımmış
sonra sabahları ılık su kuru kayısı kepekli ekmek kuru incir armut işe yarıyo ben hamileyken yapıyordum
aklıma daha gelirse yazarım

öglen 1 avuca yakın finduk
6 kayısı
1 paket cubuk kraker 1 kocaman bardak ayran
1 bardak çay şekersiz

akşam yemeee olaraktan da 1 küçük kase bulgur pilavı üstüne barbunya yemee yedim 17.30 18 arası bişeydi yine ayran içtim (çok severim ayran =))

akşam da bitek meyve yemeği planlıyorum
kıslar gitmiyo bu kilolar yapıştı resmen pis yağlardan kurtulmak istiyorum artıkkaydirigubbakcemile haytım boyunca bunlarla yaşamak istemiyorum. güze kadar ne yapıp edip 60 olmalıyım inş.
bidaha da almamak üzere tabi o da onemli hepimiz kıslar hepimiz hadi cabik ha gayret verelim kurtulalım artık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ademel ne güzel kıs ishal olmayı çok severim benlaelaelaelaelae

ya kafamı kaldı bende kıslar tünaydııııııııııınnn !!!!!!!!!!!
temisliğimizi yaptık annişle bisde ev çöplük olmuş resmen şimdi artık tertemis benim sayemde tabizemuszemus
yuruyusumu de yaptım bugun 6 .30 da kalktım güne erken başladım o kadar iş yaptık daha yeni 13 olmuş erken kalkmanın faydaları tabi yerimseniben
OHH MİS GİBİ OLMUŞTUR EVİNİZ ŞİMDİzemuszemus
selam canlarım bir kaç gün içinde evime dönüyorum evimide sizleride çok özledim internet bulamıyorum bulmuşkende hemen gireyim dedim hepinizi çok çok öpüyorum
ÖZLEDİK TATLIMŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

ablacığım bunu mu yapsak
lapadan daha iyiymiş bayağı bi okudum çok memnunlar
bu hafta benim ihtiyacım var böyle bi şeye
BANA UYAR GÜZELİM.
BEN YARIN BAŞLIYORUM O ZAMANyerimseniben

bernuş dudakların çok seksi güzelim öpülesi dudaklar.. davetkar:jeyyar:
SADECE KENDİMİ MUZUR ZANNEDİYORDUM:kedi:
EEE BOYNUZ KULAĞI GEÇMEZSE OLMAZ DEĞİL Mİ TATLIMyerimseniben

KIZLAR BUGÜN DİKİŞ DİKEYİM DİYE MAKİNESİNIN BAŞINA GEÇTİM. AMA NERDEEEEE İKİ DE BİR MAKİNE SORUN ÇIKARDI VE BEN TIRLATMAK ÜZEREYDİMlaelaelaelaelae

BU YÜZDEN ÖĞLEN YEMEK YEMEYİ UNUTTUM KIZLARa.s

SONRA BERNUŞ ARADI (BEN AKILLI CEP TELEFONUMU BİLE AÇMAYI UNUTMUŞUM):uhm:
"ABLA HADİ ANNEMLERE GEL ANNEM GÖZLEME YAPIYOR" cokacimcoook
İNANIN 1 TANE GÖZLEMEYİ ÇOK ZOR BİTİRDİM

nam abloş ben pirinç lapası diyeti yapalım msjını yeni farkettim
ama sanki bana hep pirinç kilo aldırır gibi geliyo şeker var pirinçte çok fazla ya hani o yuzden..
verdiriyo mu cidden?
yapalım olur nası yapıldığını da yazabilir misiniz

merhabalar kıslar nasılsınız.ben iyi değilim.kızlar ya çok yedim ben bugün.şiimdik pişmanım ama oldu bikerem.cezam neyse razıyıım :mymeka: bunu hakettim vallahi..hiç yazmayım neler yedim..
gzdecim benim gerçekten tekrarddan bi motiveye ihtiyacım varçyaa hayatta hiç bişey istediğim gibi olmayor.olamıyor...öyle olunca canım sıkılıyor.ozamanda yiyeceklerle dertleşiyoz işte...
neyse kızlar bende deniycem şu diyeti..iyi geceler herkese

nam abloş ben pirinç lapası diyeti yapalım msjını yeni farkettim
ama sanki bana hep pirinç kilo aldırır gibi geliyo şeker var pirinçte çok fazla ya hani o yuzden..
verdiriyo mu cidden?
yapalım olur nası yapıldığını da yazabilir misiniz
YOK TATLIM KİLO ALDIRMIYOR
MÜTHİŞ ÖDEM SÖKTÜRÜYOR

merhabalar kıslar nasılsınız.ben iyi değilim.kızlar ya çok yedim ben bugün.şiimdik pişmanım ama oldu bikerem.cezam neyse razıyıım :mymeka: bunu hakettim vallahi..hiç yazmayım neler yedim..
gzdecim benim gerçekten tekrarddan bi motiveye ihtiyacım varçyaa hayatta hiç bişey istediğim gibi olmayor.olamıyor...öyle olunca canım sıkılıyor.ozamanda yiyeceklerle dertleşiyoz işte...
neyse kızlar bende deniycem şu diyeti..iyi geceler herkese

ARADA BİR OLUR ÖYE CANIMa.s, İNSAN NE BULURSA YİYEBİLİYOR, SEN KENDİNİ AYARLARSIN TATLIMyerimseniben

ayy benim kociş yola çıkacan diye detoks izin vermedi
ne alakaysa tansiyonum düşermiş
neyse ankarada yapacam artık
hem önce siz yapın sonuçları görelim bakalım
cuma sabahına süper yetişiyo :)))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,opuyorumnanaktan

NASILSINIZ.

DÜN ÖĞLEN DIŞARIDAYDIM SADECE SU ıÇTıM..

AKŞAM KAYINVALıDEME GıTMıŞTıM NAM APLAMINDA DEDıĞı GıBı GÖZLEME YAPTI,
1 ADET GÖZLEME,
1 DıLıM PEYNıR,
3 ADET TAZECıK BıBER,
1 BARDAK GAZOZ..

GN ıÇıNDE 3,5 LT SU.

GÜNÜNÜZÜN GÜZEL GEÇMESı DıLEĞıYLE..:lepi:

Back
X