Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kizlar giremedigim ve sizlerle neredeyse hic ilgilenemedigim icin cok ozur dilerim ama bilgisayarim olmayinca inanin cok zor oluyor// nese ki para iadesi cikartmayi basardim bilgisayarimin parasini iade edecekler ama bu islem taa eylul e kdr surecek.. o sure zarfinda cumadan cumaya.. biri sevgilisinden ayrilms sanirim... bana inan en aramadigin zaman gercek aski bulacaksin! benim simdi cok cok iyi bir iliskim var bundan once 3 yillik bir iliskim vardi ite kaka surdurdugum ondan ayrildigimda cok aglaip uzulmustum bi daha mutlu olamayacakmisin gibi gelmisti ama simdi o kadar mutluyum ki.. sana da boyle olacak emin ol...
bu arada uradan da duyurmus olayim erkek arkadasim beni istemeye geliyor! 14 eylul de o gun soz takilacak cok ama cok heyecanliyim biraz daha kilo veri guzel bir elbise giyebilmek istiyorum!
kendinise iyi bakin
HERŞEYDE VAR BİR HAYIR DİYE BOŞA SÖYLEMEMİŞLER DEĞİL Mİ TATLIM. BAK ŞİMDİ GERÇEK AŞKINI BULMUŞSUNyerimseniben

SEN EYLÜLE KADAR ÇOK KİLO VERİRSİN HİÇ MERAK ETME TATLIM.
ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM SENİŞeniz

merhabalar canlar nassınızz..kızlar satıyorum arıyorum köşesinde el emekleri kısmında phhotoshop yapıyorum diye konu açtım..siz takım arrkadaşlarıma beleşe yaparım.zatem amatörüm yani ama kendi resimlerimi vala aynı ünlülerinki giibi makyaj bilem yaparak fıstık gibi yapıyorum...isteyen söylesin severekk yaparım.mailime yollarsınız bende yapıp sizin mailinize geri yollarım..yeterki resim yakın çekim ve gayet net olsun..
mümkün olsada kendi resimlerimin önceki sonraki hallerini koysam aradaki farkı görseniz..amaaan demekki bizede ünlülerinki kadar makyaj falan yapılsa bizde fıstık gibi oluyos işteeee kaydirigubbakcemile3

GİDİP BAKAYIM :1shok: HEMEN.

ÜNLÜLERİN MAKYAJSIZ HALİNİ YOLDA GÖRSEN TANIYAMIYORSUN.

BİZ TABİKİ ÇOK GÜZELİZ BİKEREM:dilcikar: ÜNLÜLER BİZDEN İMZA İSTESİNyerimseniben

rainbow hadi hayırlısı canım
daha 50 gün var istemeye bayağı bi verirsin
hele böyle bi amacın olunca motive olarak verirsin :))

neler yaptınız kızlar

sabah
07:30 1 bardak su ve ilaçlarım

09:30 2 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
3 bardak şekersiz çay

ara bol su

öğlen
13:30 1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı semiz otu yemeği

bol su

16:00 1 kupa şekersiz kahve

vee suuuuuuu

arkadaşlar hafta sonu gireömedim eşimin teyzezi geldi kaplıcalara gittik biliyorsunuz kütahyamızın kaplıcaları çok ünlü beklerm kütahyaya :) bugün yediklerime dikkat edemedim sabah herzamanki gibi kahvaltı geç yaptım kahvaltımı öğleden sonra mangal yaptık söylemesi ayıp fazla EKMEK YEMEDıM EKMEKSıZ GÖTÜRDÜM KÖFTELERı:) BU ARADA ARKADAŞLAR BUGÜN GAZATEDE OKUDUM KARPUZ YıNCEK OLURSA YANINDA BAŞKA BıR MEYVA YEMıYCEKMıŞ ÇOK TATLI BıR MEYVA OLDUĞUNU OKUDUM BUNU ÇOĞUMUZ BıLıYOR ZATEN BEN GENE PAYLAŞMAK ıSTEDıM HEPıNıZE ıYı HAFTALAR:):):)

GÜNAYDIIIIIN hihoyyythihoyyythihoyyyt

SABAH ŞERıFLERıNıZ HAYIRLI OLSUN KIZLAR, HAYIRLI HAFTALAR DıLıYORUM,
ÖPÜYORUM HEPıNıZı KOCAMAN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

OOOOOOOOOOOOOO KıMLERı GÖRÜYORUM:1shok:
CANIMCIM HOŞGELDıN.
YAPMAN GEREKENLERı BERNUŞ BıLDıRMıŞ SANA TOKMAĞIMyerimseniben
HOŞ BULDUM CANIMCIM HOŞ BULDUM :1hug: TOKMAĞIN SıYE GURBAN DAVULUM Şeniz
EVET BENDE BAŞLADIM ALLAHIN ıZNıYLE kaydirigubbakcemile5 KENDıME BAŞARILAR DıLıYORUM :roflol:

TAMAM TAMAM :tomato:KIZMAYIN CANIIM :tomato: SıZEDE BAŞARILAR DıLıYORUM ıŞTEE :tomato::tomato:

merhaba kızlar nasılsınız
kalimera hoşgeldin..iyi kilo vermeler dilerim şimdiden hep beraber inş....
sılagül canavarının doğum günü geçmiştir ama kuttliyim yinede...öp bizim için opuyorumnanaktan
bugün öğlen makarrna yedim :olmaz: evet olmaz biliyorum ama akşam sadece karpuz yedim...zaten dışarıda çıktım baya bi dolaştım...dersanelere gitmedim vazgeçtim.milli eğtme dilekçe bıraktım ücretli öğretmenlik için...
neyse kızlar ben kaçtım şimdilik bukadar.öpüyorum sizi koccaamaaaaannn Şeniz

HOŞ BULDUM CABıKCıM :1hug: ÇOK KıBARSIN ŞEKERCıM opuyorumnanaktan
ıLK HEDEFıM 80 KıLOYA ıNMEK, ONDAN SONRA 65 OLACAM ıNŞALLAH :Saruboceq:

AY NOLUR VEREYıM ARTIK YAA :1no2: BIKTIM ŞU PıS YAĞLARI SIRTIMDA TAŞIMAKTAN :1no2::utangac:

EVEETTTT ŞıMDı GELELıM CUMA AKŞAMINDAN BERı YEDıKLERıMEE ,

CUMA: 17:30'DAN 19:00'A KADAR SPOR

19:30 AKŞAM YEMEĞı

2 KAŞIK BULGUR PıLAVI
2 PARÇA TAVUK GÖGSÜ (ÇOK AZ YAĞDA KIZARTILMI)
1 KASE CACIK

CUMARTESı:

SABAH 9:00 KAHVALTI

1 DOMATES
3-4 DıLıM SALATALIK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
5-6 TANE ZEYTÜÜN (BENıM OLMAZSA OLMAZIM)
KÜÇÜK BıR PARÇA EKMEK
2 FıNCAN ÇAY(MALESEF ŞEKERLı, ŞEKERSıZ ıÇEMıYORUM :1no2:)

AKŞAM:
SAAT 18:00
2 PARÇA AZ YAĞDA YAPILMIŞ TAVUK GENEE
VE BOL YEŞıL SALATAA

PAZAR:

SAAT 10:00 KAHVALTI

2 KÜÇÜK PARÇA BEYZ PEYNıR
5-6 ZEYTııN
1 DOMATES
4-5 DıLıM SALATALIK
KÜÇÜK BıR PARŞA EKMEK

ÖĞLEN YEMEĞı:
SAAT 15:00

2 KAŞIK PıRıNÇ PıLAVI
2 KAŞIK TÜRLÜ
1 BÜYÜK BARDAK AYRAN

AKŞAM YEMEĞı YOK AMA SAAT 20:30'DA 2 DıLıM KAVUN :lepi:

ıŞTE KIZLAR CUMARTESı PAZAR BÖYLE GEÇTııııı kaydirigubbakcemile5

GELLıM PAZARTESıYEEE:
SABAH SAAT 8:30

KÜÇÜK BıR ARÇA EKMEK ARASI PEYNıR
2-3 FıNCAN ÇAY (ÇAYIM DAHA DEVAM EDıYOR)

BU GÜN ÖĞLEN ıÇıN DOMATES SALATALIK GETıRDıM
ÇOBAN SALATA YıYECEĞıM EKMEK YOK, DIŞARI ÇIKARSAM KEPEKLı EKMEK ALICAM

ŞıMDıLıK BUKADAR KIZLAR ÖPTÜM HEPıNıZı KOCAMAN KOCAMANN opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydınlar herkese.nasılsınız kızlar.ben iyiyim :)
bugün bi diyete başladım.daha doğrusu başlayacem şimdik.kahvaltımda bir dilm karpuz ve bir dilm kepkli ekmek..bir fincanda şekersiz çay içerim belkim.ha bide ilk önce elma sirkeli ballı suyumu içtim...
şimdilik bukadarrr.
kalimera verecez hep birlikte yavaş yada hızlı o sana bağlı.ben az da olsa burdaki arkadaşlarımla verdim.yani en azından almamı durdurdum...dahada vericem inş.
nam ablacım tebi biz daha güzeliz ünlülerin makyajsız hallerinden.e bide düşünki ben photoshopla makyaj yapıyorum.noluyodur sonuç :))
neyse kıslar ben kaçtım.tekrar görüşmek üzere.şimdilik opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,

NASILSINIZ BUGÜN.

HAFTA SONUNUZ UMARIM GÜZEL GEÇMİŞTİR..

BENİMDE GÜZEL GEÇTİ,AMA ÇOK SICAK YAAA.

EV HAMAM OLUYO SANKİM..:gitme:

BUGÜN SABAH:

1 LT SU,
1 PARÇA PEYNİRLİ GÖZLEME,
5 ADET YEŞİL ZEYTİN,
1 ADET YUMURTA,
1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
1 KUPA DAHA İÇİCEM ŞİMDİ..

SONRADA BİRAZ İŞLERİM VAR KIZLAR.
TEMİZLİK ÜTÜ FALAN GİBİM.
YA NE ÇAMAŞIR BİTİYO NE ÜTÜ YAAA...:gitme:
BAŞIMA AĞRILAR GİRİYO YAPARKEN AMA NAPCAN MECBUR....sositososito

GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR..opuyorumnanaktan

günaydııınnn
ankaraya gidecem cuma günü
çok çalışmam gerek çookkk
çamaşır ütü avul falan işteee
işin kötüsü sıcak havalarda benim diyet ypasım gelmiyooo yaaa
tersim ben yaaa ters işte :)))

MERHABA KIZLAR

NELER YAPTINIZ BUGÜN BAKALIM

BEN SABAHIN KÖRÜNDE (HEMDE BU SICAKDAkafamçokkarıştı) BİR YERE UĞRAMAM GEREKİYORDU ONU HALLETTİM

SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:45 1 KASE MÜSLİ

ARA BOL SU

12:00 1 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ PİLAVI( ARKADAŞIM ISRARI ÜZERİNE)cokacimcoook

BOL SU

60+30=90 DK YÜRÜYÜŞ
BİRAZ İŞLERİM VAR GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR

merhaba kıslar nasılsınız?
sabahları yuruyusume gidiyorum artık bende bikaç gundurkıslar baktım kilom aynı çok zor gidiyo sadece yemekten kısmayla yoksa olmuyo pek. sabahları bi saat yuruyorum 7- 7.30 arası çıkmaya çalışıuyorum ama sıcakta yurunmuyo çünkü.
ama bugün sabıkalıyım kıslar bi paket çiziyi oturdum hapur hupur yedim. üstüne bide ayran içtim. meyveli soda kayısı filan bugun çok yedim içtim ben ya sanırım....akşam ama bişey yemedim...ordan karşılar artık:))
evde gündüz yanlızdım bugun duygusal muzikler dinledim sesli sesli oh kimse de yoktu açtım sesini yavuz bingöl zara filan çok severim ben turku dinledim duygusallaştım biraz:((
ya ama ben ders filan çalışamıyorum artık ya neden boyle oluyomirmirmirmir ingilizce çalışmam lasım kursa gidiyorum o kadar ama çalışamıyorum içimden çalışmak gelmiyo istemiyorum çünkü uff ya inş düzelirim biran once.. sonumu iyi görmüyorum ben

siz napiyosunuz kıslar rainbowa çok sevindim ya allah tamamına erdirsin.. bu tempoyla devam ederse eylule kadar ooo oo çok verir daha :)

öptüm kıslar hepinizi kıb kocaman:1hug:

GÜNAYDIIIINNNNhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

SANURSAM BU SABAHTA BEN AÇTIM TÜKANI hihoyyythihoyyyt

17:30-19:00 DÜN AKŞAM SPORUMU YAPTIM

AKŞAM YEDİKLERİM:
SAAT:19:30

1 KAŞIK BÖRÜLCE SALATASI
ÇOBAN SALATA
VE KARPUZ

BU SABAH:
SAAT:6:45-7:30 YÜRÜYÜŞ (EVDEN OFİSE KADAR)

1 TUTAM DERE OTU
1 TUTAM MAYDONOZ
1 SİMİT (KAHVALTI İÇİN)

ÖĞLEN YEMEĞİMDE

1 KİBRİT KUTUSU KADAR BEYAZ PEYNİR
1 DOMATES
5-6 TNAE ZEYTİN
2 DİLİM KEPEKLİ EKMEK

ÖPTÜM HEPİCİĞİNİZİ opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

MERHABA KIZLAR

NELER YAPTINIZ BUGÜN BAKALIM

BEN SABAHIN KÖRÜNDE (HEMDE BU SICAKDAkafamçokkarıştı) BİR YERE UĞRAMAM GEREKİYORDU ONU HALLETTİM

SABAH
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:45 1 KASE MÜSLİ

ARA BOL SU

12:00 1 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ PİLAVI( ARKADAŞIM ISRARI ÜZERİNE)cokacimcoook

BOL SU

60+30=90 DK YÜRÜYÜŞ
BİRAZ İŞLERİM VAR GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR

BEN SANA TÜSTÜÜÜMM:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

günayyyddıınnn
üzerinize afiyet biraz cır cır olmuşum ben (aslında daha çok dün çok keyifsizdim )
muz şeftali kola (nerdeyse 1,5 yıldan sonra ilk defa ) ne bulduysam yedim içtimkafamçokkarıştı geçsin diye şimdi biraz rahatım
bu hafta güme gitti gibi arkadaşlarmafoldumbenkusura bakmayın

aaayyy bende diyommm bu kim diyeee
kız yerim seniiii
yok daha iyiyim bacımmm
seni de alalım buraya hatun olur mu beraber verelim kilocukları

günayyyddıınnn
üzerinize afiyet biraz cır cır olmuşum ben (aslında daha çok dün çok keyifsizdim )
muz şeftali kola (nerdeyse 1,5 yıldan sonra ilk defa ) ne bulduysam yedim içtimkafamçokkarıştı geçsin diye şimdi biraz rahatım

ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM :1no2:

KEŞKE BENDE İSAL OLABİLSEM:1no2: HEP KABIZIMDIRDA :kedi:

günaydınlar kızlar

nasılsınız bugün inşallah

sabah
07:15 1 bardak su ve ilaçlarım
10:00 2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 zeytin
1 çay kaşığı ahududu reçeli
ve şekersiz 1 fincan çay

KIZLAR SABAH SABAH DİKİŞ DİKMEYE ÇALIŞIYORUM( TABİ ÖNCE SESSİZ İŞLER) BU YÜZDEN SİZLER GÜNAYDIN DİYEMEDİM

AMA KALİMERA DÜKKANI AÇMIŞ BENİM YERİME TEŞEKKÜRLER CANCAĞIZIMŞeniz

BEN SANA TÜSTÜÜÜMM:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
SEN HEMİDE SEN BENİM KİMİN SEKSİ HATUNA KÜSTÜN ÖYLEMİ:uhm:
BENDE İNANDIM BANA KÜSTÜĞÜNE:roflol:

DÜN SANA UĞRAYAMADIM DİYE DİMİa.s

günayyyddıınnn
KIZIM DAHA NE İSTİYORSUN İÇİN DIŞIN TEMİZLENMİŞ :roflol: MİLLET CIR CIR OLMAK İÇİN NELER YAPIYOR NELERRRyerimseniben
gecmiş olsun arkadasım birseye ihtiyacın varsa yapıp getireyim öptüm

VAY VAYYYY KİMLERİ GÖRÜYORUMMM:1shok:

CANIMCIM YENİ MEMLEKETİNE ALIŞABİLDİN Mİ :sm_confused:

EVET ADEMELE KATILIYORUM SENDE KATIL BİZE VE BU ARADA EŞİNDE SENİNLE BERABER ZAYIFLAR ( SÖZ ONA EN DİYETİNDEN ISPANAKLI BÖREK YAPACAĞIM)

SAKIN KISKANMA SANADA EN DİYETİNDEN AŞURE SÖZkaydirigubbakcemile5

merhaba kıslar nasılsınız?
sabahları yuruyusume gidiyorum artık bende bikaç gundurkıslar baktım kilom aynı çok zor gidiyo sadece yemekten kısmayla yoksa olmuyo pek. sabahları bi saat yuruyorum 7- 7.30 arası çıkmaya çalışıuyorum ama sıcakta yurunmuyo çünkü.
ama bugün sabıkalıyım kıslar bi paket çiziyi oturdum hapur hupur yedim. üstüne bide ayran içtim. meyveli soda kayısı filan bugun çok yedim içtim ben ya sanırım....akşam ama bişey yemedim...ordan karşılar artık:))
evde gündüz yanlızdım bugun duygusal muzikler dinledim sesli sesli oh kimse de yoktu açtım sesini yavuz bingöl zara filan çok severim ben turku dinledim duygusallaştım biraz:((
ya ama ben ders filan çalışamıyorum artık ya neden boyle oluyomirmirmirmir ingilizce çalışmam lasım kursa gidiyorum o kadar ama çalışamıyorum içimden çalışmak gelmiyo istemiyorum çünkü uff ya inş düzelirim biran once.. sonumu iyi görmüyorum ben

siz napiyosunuz kıslar rainbowa çok sevindim ya allah tamamına erdirsin.. bu tempoyla devam ederse eylule kadar ooo oo çok verir daha :)

öptüm kıslar hepinizi kıb kocaman:1hug:

TOPARLANMALISIN TATLIM, BÖYLE KENDİNİ BIRAKMAK OLMAZ
BAK YOKSA ABLANDA SOPAYI YERSİN AHANDA BÖYLE:mymeka:

DİYET TEK BAŞINA OLMUYOR KESİNLİKLE EGZERSİZ ŞART.

BAK BU MORUK ABLANA, HALA EGZERSİZ YAPIYOR NİYE SENCE TABİKİ SAĞLIK İÇİN (EEEEE BİRDE EN SEKSİ HATUN OLABİLMEK İÇİN:dilcikar:)

Back
X