HERŞEYDE VAR BİR HAYIR DİYE BOŞA SÖYLEMEMİŞLER DEĞİL Mİ TATLIM. BAK ŞİMDİ GERÇEK AŞKINI BULMUŞSUNyerimsenibenmerhaba kizlar giremedigim ve sizlerle neredeyse hic ilgilenemedigim icin cok ozur dilerim ama bilgisayarim olmayinca inanin cok zor oluyor// nese ki para iadesi cikartmayi basardim bilgisayarimin parasini iade edecekler ama bu islem taa eylul e kdr surecek.. o sure zarfinda cumadan cumaya.. biri sevgilisinden ayrilms sanirim... bana inan en aramadigin zaman gercek aski bulacaksin! benim simdi cok cok iyi bir iliskim var bundan once 3 yillik bir iliskim vardi ite kaka surdurdugum ondan ayrildigimda cok aglaip uzulmustum bi daha mutlu olamayacakmisin gibi gelmisti ama simdi o kadar mutluyum ki.. sana da boyle olacak emin ol...
bu arada uradan da duyurmus olayim erkek arkadasim beni istemeye geliyor! 14 eylul de o gun soz takilacak cok ama cok heyecanliyim biraz daha kilo veri guzel bir elbise giyebilmek istiyorum!
kendinise iyi bakin
SEN EYLÜLE KADAR ÇOK KİLO VERİRSİN HİÇ MERAK ETME TATLIM.
ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM SENİŞeniz
merhabalar canlar nassınızz..kızlar satıyorum arıyorum köşesinde el emekleri kısmında phhotoshop yapıyorum diye konu açtım..siz takım arrkadaşlarıma beleşe yaparım.zatem amatörüm yani ama kendi resimlerimi vala aynı ünlülerinki giibi makyaj bilem yaparak fıstık gibi yapıyorum...isteyen söylesin severekk yaparım.mailime yollarsınız bende yapıp sizin mailinize geri yollarım..yeterki resim yakın çekim ve gayet net olsun..
mümkün olsada kendi resimlerimin önceki sonraki hallerini koysam aradaki farkı görseniz..amaaan demekki bizede ünlülerinki kadar makyaj falan yapılsa bizde fıstık gibi oluyos işteeee kaydirigubbakcemile3
GİDİP BAKAYIM :1shok: HEMEN.
ÜNLÜLERİN MAKYAJSIZ HALİNİ YOLDA GÖRSEN TANIYAMIYORSUN.
BİZ TABİKİ ÇOK GÜZELİZ BİKEREM:dilcikar: ÜNLÜLER BİZDEN İMZA İSTESİNyerimseniben