Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cnm ben test yapmadım suphem yok gibi bakalım beklıyorum gelmesını

Canim benim arkadaslarim cok israr ediyir biri ruyasinda gorur burinin icibe dogar sagolsunlar o kadar cok istiyirlar ki onlar kirilmasin diye gecikince yapiyirum nirmalde evde testim bile yoktu israrlarina dayanamayip aldim ama gelcek belli karnim cok agriyor
:14:

Oylama

2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir

Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)

♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler

Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir
kabbul edıyorum cnm

Canim benim arkadaslarim cok israr ediyir biri ruyasinda gorur burinin icibe dogar sagolsunlar o kadar cok istiyirlar ki onlar kirilmasin diye gecikince yapiyirum nirmalde evde testim bile yoktu israrlarina dayanamayip aldim ama gelcek belli karnim cok agriyor
:14:

taTLIM evdekı testte ancak 10 gun gecınce dogru sonuc verıyor bence bekle derım.benımkılerde oylede ben soylemedım ge tım faln dıye sıze soyledım sadece:)

taTLIM evdekı testte ancak 10 gun gecınce dogru sonuc verıyor bence bekle derım.benımkılerde oylede ben soylemedım ge tım faln dıye sıze soyledım sadece:)

Digru ilkinde 8 gun silik cizgi gordum ovulasyonun uzunsa gec cikiyords erkense cikiyir kabak gibi :1:
İnşallah senin mercimegin tutunmustur sana bende birsey yok biliyorum belirtilerim bugun geliyir diyor rabbim yüzünü guldursun tugbacim

Digru ilkinde 8 gun silik cizgi gordum ovulasyonun uzunsa gec cikiyords erkense cikiyir kabak gibi :1:
İnşallah senin mercimegin tutunmustur sana bende birsey yok biliyorum belirtilerim bugun geliyir diyor rabbim yüzünü guldursun tugbacim

amin cnm hayırlısı baklaım dedıgım gıbı suphem yok ama Allah verıcek bılemeyız.oyle bısey olursa suprız olur:)

Slm kizlar kacamaksiz olurmu bilmem ama zararsiz bir haftasonu dilerim

Gunaydin hanimlarr kahvalti yapiyorum beyimbevde alisveruse cikacaz bebelere acaba bendemi kendimi odullendirem :)

Günaydın pitirciklarim :16:
Musmutlu bir hafta sonunuz olsun bol sporlu bol gunesli
Günaydınn canım inş inş :16::16:
Hayat sevince güzel
Sevince herşey guzel
Bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter....:103::103::103:
:103::103:
iyi hafta sonları kızlarr :54:

havada bi açıyor bi kapıyorr sıkıcı:31:
Öle ama canımızı sıkmamak için birsürü sebeb var:))
Gunaydin hanimlarr kahvalti yapiyorum beyimbevde alisveruse cikacaz bebelere acaba bendemi kendimi odullendirem :)
;)) canım sanada günaydın kalorisi cok az olsun bari;))
Slm kizlar kacamaksiz olurmu bilmem ama zararsiz bir haftasonu dilerim
Slm canım hepimiz için zararsız ve olursada az kacamaklı olsunn

Canım hossgeldin
Bnde 35 dk leslie yaptım
27 squat
Mafoldummmm
Ama haftasonu sporuma yaptımmm
Hahahahahahhaha
Erik bi halay cekme zamanı
:64::64::6:4::64:

Ama cok güsel yha

Yha bn kiptastayım biliyon dimi sazlıbosanadan asagı altınsehire gidiyon yha işte yolda bi sabah bana gel

Canım şükür yhaa inş böle dewam eder

Ben yapamadım ayardan adamın dibi mühtesem adam kazen abiye söledim halletti
valla gelirim şekerim yakınmışız meğersemm

selam kızlar ben kelebğin namı diğer etine dolgun tıytılın ablasıyım vede kilo vermem lazım
Hoşgeldin ablacııım.. Ben de takımın yaramazlarından biriyim Diğeride Hiloşş. Ama şuan o yok ortada nişanlısıynan kaçamak yapıyor kesin :19:
Hosgeldiniz cok memnun oldum ben dilek nami diger bu hafta bir kilo vererek gurupta ikinci olan basarili azimli hirsli guzel:)

Aga tahinlimizide yeriz kilomuzuda veririz evelAllah
Dilek abla Allah iyiliğini versin emi ne güldüm yahuu :9::9:
Aksam menum

5 bardak cay:1:
1 adet ev pogacasi
6 adet yaprak sarma
1 adet balli findikli tuil
2 yk kisir

Cezami alayim
Pastayi yemedim
oiiiyyy :26:
Günaydın pitirciklarim :16:
Musmutlu bir hafta sonunuz olsun bol sporlu bol gunesli
Günaydın kızlaaarrr güzel bi gün olsun inşallahh

Bugün benm ablamın büyük kızının doğum günü. pasta alıp oraya gidicem biraz sonra. biraz uzağız o yüzden beni beklemiyo şuan :1: hatta aradı dedi ki ben seni günü birlik bekliyodum belki sürpriz yaparsın diye neyse haftaya gelirsin dedi bozuldu :9:
Ben pasta alıp gidicem emmee yemicem tabikide.. 1 çatal en fazla

Dünki menüm

sabah: 1 dilimden biraz fazla şekilde kepek ekmeğin kösesine peynir ve acı sos + 1 çay

ara : biraz beyaz leblebi çok değil + 1 yeşil elma

öğlen: tavuk but ( en ufağını aldım ) ve 1 tabak salata + ayran

ara : 1 yeşil elma

akşam : 3 yk bulgur pilavı + 1 tabak domates çorbası

daha sonra konserden çıkınca nargileye gittik arkadaşlarla orada 3 5 tane kaju ve 1 limonlu soda içtim

bu konser işi iyi geldi oooh misss kafa dağıttım ama, sarmadı konser çabuk çıktık tüm krolar dolmuş hey Allahımmm :1::1:

valla gelirim şekerim yakınmışız meğersemm

Hoşgeldin ablacııım.. Ben de takımın yaramazlarından biriyim Diğeride Hiloşş. Ama şuan o yok ortada nişanlısıynan kaçamak yapıyor kesin :19:

Dilek abla Allah iyiliğini versin emi ne güldüm yahuu :9::9:

oiiiyyy :26:

Günaydın kızlaaarrr güzel bi gün olsun inşallahh

Bugün benm ablamın büyük kızının doğum günü. pasta alıp oraya gidicem biraz sonra. biraz uzağız o yüzden beni beklemiyo şuan :1: hatta aradı dedi ki ben seni günü birlik bekliyodum belki sürpriz yaparsın diye neyse haftaya gelirsin dedi bozuldu :9:
Ben pasta alıp gidicem emmee yemicem tabikide.. 1 çatal en fazla

Dünki menüm

sabah: 1 dilimden biraz fazla şekilde kepek ekmeğin kösesine peynir ve acı sos + 1 çay

ara : biraz beyaz leblebi çok değil + 1 yeşil elma

öğlen: tavuk but ( en ufağını aldım ) ve 1 tabak salata + ayran

ara : 1 yeşil elma

akşam : 3 yk bulgur pilavı + 1 tabak domates çorbası

daha sonra konserden çıkınca nargileye gittik arkadaşlarla orada 3 5 tane kaju ve 1 limonlu soda içtim

bu konser işi iyi geldi oooh misss kafa dağıttım ama, sarmadı konser çabuk çıktık tüm krolar dolmuş hey Allahımmm :1::1:

Canim hadi goster bize iradeni aksam bekliyorum menunu

Canım hossgeldin
Bnde 35 dk leslie yaptım
27 squat
Mafoldummmm
Ama haftasonu sporuma yaptımmm
Hahahahahahhaha
Erik bi halay cekme zamanı
:64::64::6:4::64:

Nazara gelmesek kizlarRabbim korusun takimca iyi gaza geldik

Dilekcim inş canım isterswk hepimiz yapabiliriz
Allahım bugun kendimi zayıflamıa görünce :))) yasadıım özgüveni anlatamam
Annemlerdeydi 2 gündür misafir geldi hep bni gören merve cok güsel zayıflamıssın diyo yha ne yapacagımı ne sölicemi sasırdım :9::60:
Totono kasi nazar degmesin:))
kızlar regl olmadım hala ondan dolayı sabıt cıktım:(
Arti cikmadin ya olsun
Bende ilmadim siskinligi var kendi gelemedi test yaptim bos cikti bu ayda kaotsniniz benim kurtulus yok :60:
Bacisi gobuslenene kadar sende bizden kurtulamazsin
Kizlar bugun ayca kayanin ertesi gun diyetini yapiyorum

800 ml sut-yoğurt
3 karbonhidrat (sadece dusuk jarbonlardan)
3 meyve

Yani protein ve yag yok denfeleyecegini soyluyir bakalım dün aksami dengeler mi :26:

Hadi bakalim yap bizde yapariz kilo verirsen

Back
X