Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oo bekliyorum :16: hedeflenen kg kac bunlarda

Diyetisyenin verdiği her liste 1,5-2 kilo verdiriyor. Mesela 1. listeyi uyguladığımda 1 hafta 1,200 verdim. başka bir zaman 1,700 ortalama 1,5 diyelim bu nedenle.

2. liste detoks ona 4/4 lik uyulduğunda garanti 2 kilo veriliyor. Haftaya regl olacağım. Peşinen önlem aldık. :27::27:

canınız hiç tatlı istemiyor mu listelerde pek tatlı görmüyorum. ben kahvenin yanında bir kare çikolataya inanılmaz gereksinim duyuyorum hiç yememek en doğrusu tabii bayadır yemiyorum (4 gün olmuştur sanırım ))):) bayaa olmuş))

amayesem mutlu olucam.
bir arkadasım tarif verdi ama denemedim.

yulaf kepeği 1 adet muz 1 kare bitter kakao çok az süt karıştırılacak minik yuvarlak kurabiyeler fırında 6 dakika pişirilecek tamamı 300 cal imiş kahvenin yanında bir tane yenilse olur mu sizce???

Diyetisyenin verdiği her liste 1,5-2 kilo verdiriyor. Mesela 1. listeyi uyguladığımda 1 hafta 1,200 verdim. başka bir zaman 1,700 ortalama 1,5 diyelim bu nedenle.

2. liste detoks ona 4/4 lik uyulduğunda garanti 2 kilo veriliyor. Haftaya regl olacağım. Peşinen önlem aldık. :27::27:

Çok sagol canim benim ben de buvhafta regl olcam hemde cuma :18:

İyiaksamlar misafirlerimi ugurladim hasarsiz atlatigimi dusunuyirum yada az hasarlids diyeniliruz:)

canınız hiç tatlı istemiyor mu listelerde pek tatlı görmüyorum. ben kahvenin yanında bir kare çikolataya inanılmaz gereksinim duyuyorum hiç yememek en doğrusu tabii bayadır yemiyorum (4 gün olmuştur sanırım ))):) bayaa olmuş))

amayesem mutlu olucam.
bir arkadasım tarif verdi ama denemedim.

yulaf kepeği 1 adet muz 1 kare bitter kakao çok az süt karıştırılacak minik yuvarlak kurabiyeler fırında 6 dakika pişirilecek tamamı 300 cal imiş kahvenin yanında bir tane yenilse olur mu sizce???

Bir tane yersin ara ogun olarak bence

ya hazıranda 25 bıtcek nebılım cok takıorum lafları esımın yanına hıc yakıstırmıolardı benı ıyıc gıttı guwwenım:) gıden kılolarım guwenımı gerı getırsın:D

Canm bence gayet yaşında gösteriyorsun milleti de anlamıyorum ki neye göre yakıştıramamışlar acaba senii :52: canm kendine her zman güvenin olsn bunu asla kaybetme ama haklısn kilo verdikçe insanın kendine daha da b güveni geliyorr :51:

valla canım ben 54te bile beğenmedim kendimi. ama herkes kötü oldun diye diye diye oldum 59 şimdide çok oldu diyolar bulamadım ortasını :1::1:

Bence milleti boşverip kendine yakışada dur Gözdecim millete bakarsak ohoo ben kilo almalıyım bizim amasyadakilere göre :1:

24 Mart Menüm:

Sabah:
yarım paket form mısır
peynir-biber

Öğlen:
1 pors taze fasulye
1 pors salata
1 tek şeker Türk kahvesi

Ara:
1 portakal
1 küçük ayran

Akşam:
2 kase tavuklu şehriye çorbası (çok güzeldi de :))
3 adet lahana sarma
salata

Şekersiz çay
Limonlu su

Su:2 lt

24 Mart Menüm:

Sabah:
yarım paket form mısır
peynir-biber

Öğlen:
1 pors taze fasulye
1 pors salata
1 tek şeker Türk kahvesi

Ara:
1 portakal
1 küçük ayran

Akşam:
2 kase tavuklu şehriye çorbası (çok güzeldi de :))
3 adet lahana sarma
salata

Şekersiz çay
Limonlu su

Su:2 lt
canim sabah kinform mısır sagliksiz olmus onun disinda gayet güzel:38:
İyiaksamlar misafirlerimi ugurladim hasarsiz atlatigimi dusunuyirum yada az hasarlids diyeniliruz:)

:24::24:

Caglacigim resmini gordum gayer fit ve genc goruyorsun ammn elalemin ne dusundugude coktan tin diyecen dunde benim enistem zayiflams yuzun cokmus dedi amma beyim fistik gibisin o kendi isine baksin dedi:)

Selam bayanlar :3::3:
Nasılsınız?

dünkü menüm;

Sabah
1 haş. yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 elma

öğle
1 pors köfte
1 kase yoğurt
salata

ara: sütlü kahve

akşam
1 bardak yoğurt
5 yk yulaf
6 tane çilek

ara
portakal

su: 1,5 litre maalesef.

sahada yine supersin edacım su hariç

Caglacigim resmini gordum gayer fit ve genc goruyorsun ammn elalemin ne dusundugude coktan tin diyecen dunde benim enistem zayiflams yuzun cokmus dedi amma beyim fistik gibisin o kendi isine baksin dedi:)

Bugunku menm
Ac krnina 3 gunkurusu .1 form cy
Khvlti 1 ymrtli omlet 1 domates 7 yesil zeytn yarm cy brd kuruyemis biraz peynir.1 brdk taze sklims portakl suyu
Ara turk kahvesi
Ogle yoktu.okulda mudr yrd miz tatli ismrlamis. 1 orta parmk boyunda halka tatli

Ara 2 yesilcy 1 form cy
Aksm 2 kucuk acilmis tavulk but manglda.salata.cok. az ekmk
Ara 1 cy brd sut
Spor 45 dk leslie 3 mil
3 ltye yakun su

Bugunku menm
Khvlti 1 ymrtli omlet 1 domates 7 yesil zeytn yarm cy brd kuruyemis biraz peynir.1 brdk taze sklims portakl suyu
Ara turk kahvesi
Ogle yoktu.okulda mudr yrd miz tatli ismrlamis. 1 orta parmk boyunda halka tatli

Ara 2 yesilcy 1 form cy
Ara 1 cy brd sut
Spor 45 dk leslie 3 mil
3 ltye yakun su

Spor un karsilamistir kacamaklarini canim

Bugunku menm
Ara turk kahvesi

Ara 2 yesilcy 1 form cy
Ara 1 cy brd sut
Spor 45 dk leslie 3 mil
3 ltye yakun su

Suyun ve sporun harika maşallahh...
Menünün çok sağlıklı olmadığının sen de farkındasındır zaten Ahşencüümmm :1:

Saoll canimmm ya aslinda baskasini takmamak lazim ama iste

Günaydın kızlarr size dünkü menümü yazıyım

evden çıkmadan 1 bol limonlu yeşil çay

sabah: 1 kase yayla çorbası + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay

ara : 1 ufacık yeşil elma

öğlen: 1 kase yoğurt yedim canım başka bişey istemedi

ara : 1 yeşil elma + 1 bol limonlu yeşil çay

akşam : 1 kase arpa şehriye çorba + 1 dilim kepek ekmek + bi yemek kaşığı kadar tavuk et ve 2 küp patates bol salata

ara: 1 şekersiz nescafe

spor yarım saat tempolu yürüme + 10 dk da egzersiz tarzı bişeyler yaptım ortyaa karıştı o da

su içemedim şişe almayı unuttum bardaktanda çok içemiyorum ben 5 bardak falan anca içmiştirim :50:

Slm kızlarr
Arjadaslarrr canlarrr herkese selamm olsun...;)))
Dün gıremedim kv gıttım kp hastaneye göturdum..kontrole
Bugunde kv delerdeyım
Malımunuz buyuklerın yanında telefonla ygrasmak pek hış olmuyo:)))
Ama ben zımba bomba gıbıyım
Pazar gunu okadar yoruldum ki hala tasıyırum o yorgunlugu ama iyiyim
Mutluyum
Hatta sabah sabah tükkanı halayla acabılırım:64:
Beslenmeye dıkkat edıyorum
Pazar gunu sporum 2.5 saat orta tempo yürüyüs
3 saat oldugumuz yerde halay hoton falan filannn
Pazartesı sporum 1 saat duraga kadar yurudum;)))
İyiyim hasım
Cıssss mısss yok
Suyum dun 1.5 lt falan oldu

Yeni gelnler aarmıs: yaseminn ablası kım ola:)) danısıklık edeyım....

Kız cagla sen 30 gösterııyosan wayy ben öleyimm

EDAAAAA KIZZZ hoşgeldin canım yhaa ohhh ohhh

Kız banucum nerdesın

Sahgul senın mı adet agrın vardı iyimisn yha
Aynı agrıyı ben cekıyorum belime korse taktım
Bi kötü agrıyo ki inş geccek ;)))

Bluem nerdesın buralardasın inş
Geçmişe bakamadım kızlar bana kızmayın oku oku bıtmıyo ;))))
:nazar:
Şimdi kahvaltı hazırlıcamm ohhhh mşs gibi
İneklerde sagılmış sütü pişireyimm
Organik yumurtalarımı haslıysyımm
Bahceden aldıgım kıvırcık roka maydanoz suya bastırayımda ;;;))))) ohhhhh kv decimmm peynirde yapmış yaradana kurban suya bırakayım az anam kuzinenin üstünde bi çay demlerim degmeyin keyfime......
Bu arda burda kaldık sabah köpekleri gezdırdım 45 dk falann
DURMAK YOK

YOLA DEWAMMMMMM

HIBAA:)))))
Haydı kızlar sofraya

Back
X