Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAS AĞRIM VAR DİYE SPORUNU BIRAKIRSAN YİNE AYN ŞEY GELİR BAŞINAnam ablacım şu iki gündür spor yapamadım senağlama
kas tutulması yaşadım ama yavaş yavaş geçiyo. yoksa başlıcam yine mekiklerime yürüyüşlerimee.... söz bak valla yerimseniben kaydirigubbakcemile2
HAFTADA KAÇ GÜN YAPIYORSUNUZevet nam abla ben çok mutlu oluyorum tartıldığımda azalmış görürsem uçuyorum vala.
ben sporda ne yapacagımı yazayım
25 dk yürüyüş giderken.
1 saatin ilk 10 dk ısınma hareketleri
sonra aralıksız step yapıyoruz bir saatin domasına 10 dk kalada topla plates yapıyoruz bazen değişebiliyor ama genel olarak step yapıyoruz.
zeynaapcım sen yeterki kilo ver beni geçmenede razıyım.böyle çekişmeli olması benim işime gelir rekabeti severim.beni hırslandırır.yoksa tembellik yaparım.
kızlar ben şimdi gidiyorum.
geldiğimde yine görüşürüz umarım.kendinize iyi bakın
hoşçakalın
dereceye giren ve giremeyen herkesi tbrk ediyorum kilo verdiğiniz için....
valla nam abla bende anlamadım ki nasıl çatlatmış alçıyı kolu sürekli hareket içinde kolunu boynuna asamıyorum asıyorum 2 dk sonra çıkarmış küçük beyimm vuruyor alçıyıda her yere bu arada gözüm kafam nerem denk gelirse vuruyor gözüm hala acıyo alçı çıkınca ben iki kere sevinecem inan ki bu haftadan sonra inşallah dönerim aranıza perşembe alçı için kontrole gidecez çıkarırlar inşaallah....
kendinize iyi bakın kızlar amaaa kilolarınıza kötü davranın
nam ablacım şu iki gündür spor yapamadım senağlama
kas tutulması yaşadım ama yavaş yavaş geçiyo. yoksa başlıcam yine mekiklerime yürüyüşlerimee.... söz bak valla yerimseniben kaydirigubbakcemile2
nam abla gece gündüz durmadan örmüyorum kız :)) gece örüyorum sadece gerçi gece gündüz örsemde ben biraz o konularda uyuşuğumdur.çok hızlı yapamam.ama bitti yakasını örüyorum.yarına sadece düğme eklenecek yerler kalıyo oda bir günlük iş.
sporuda haftada 3 gün yapıyoruz pazrtsi çarşmb cuma olmak üzere.
neyse kızlar herkesi öpüyorumm haftaya ilk üçe girmek dileğiyleeeee.uummaahhh
KIZLAR BEN HİÇ BÖYLE OLMAZDIM:uhm:
DÜZENLİ LAVOBOYA ÇIKAMIYORUM
BİRDE BİBER HAPI İSAL YAPIYOR DİYORLAR
BANA DEĞİŞİK ETKİSİ OLDU HERHALDE GALİBA SANIRSAM-tatlicadiarzu-
çünküm utanarak söylüyorum ama yapılmıyorda ondanklava:yani ben yapamıyorum ama ablacım söz bu hafta en az 300 gr dediğin gibi hedefim vercem spor da yapcam söz vallaKIZLAR YAPILAN SPORLAR YAZILMIYOR
ACEP NEDEN:uhm: