İnaniyorum gozdecegim sana bu hafta birinciligi oyniyoruz onuu dusun
aynen öyle reglden çıkmış olcam süper kilo vermiş olmam lazımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnaniyorum gozdecegim sana bu hafta birinciligi oyniyoruz onuu dusun
Günaydın pitirciklarim
Musmutlu bir hafta sonunuz olsun bol sporlu bol gunesli
cnm ben test yapmadım suphem yok gibi bakalım beklıyorum gelmesını
Hayat sevince güzel
Sevince herşey guzel
Bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter....:103::103::103:
:124::124::124:aminnnnnn ben de çok mutluyum reglimde 2. gündeyim normalde 69.3 ten fazla çıkmalıydım amaaaaaaaaaaaaaa
sabah tartıldım 69.oley oley oley oley
Kjlo vrremen dun kini dengelemek jcin canim bugun ki menuTotono kasi nazar degmesin:))
Arti cikmadin ya olsun
Bacisi gobuslenene kadar sende bizden kurtulamazsin
Hadi bakalim yap bizde yapariz kilo verirsen
Hadi bakalim an an takipteyimakşam mobilden sürekli burda olcam o yüzden çok ymekten kesinlikle kaçıcam eminim![]()
Seyyyy ben immmm seyyyKaptanim dun ne yemussin oyle onlari eritmwk icin bir hafta yuruyuslerini gorelin:)
Nazara gelmesek kizlarRabbim korusun takimca iyi gaza geldik
edacımmmmmm duy beni nolur. senin şu ananaslı detok sunu yapıyom. kahvaltıda kabaklı elmalı havuçlu bi karışımdan bahsetmişsin onların meyve sıkacağından geçirip suyunu mu içicem anlamadım
valla gelirim şekerim yakınmışız meğersemm
Hoşgeldin ablacııım.. Ben de takımın yaramazlarından biriyim Diğeride Hiloşş. Ama şuan o yok ortada nişanlısıynan kaçamak yapıyor kesin![]()
Dilek abla Allah iyiliğini versin emi ne güldüm yahuu![]()
oiiiyyy :26:
Günaydın kızlaaarrr güzel bi gün olsun inşallahh
Bugün benm ablamın büyük kızının doğum günü. pasta alıp oraya gidicem biraz sonra. biraz uzağız o yüzden beni beklemiyo şuanhatta aradı dedi ki ben seni günü birlik bekliyodum belki sürpriz yaparsın diye neyse haftaya gelirsin dedi bozuldu
![]()
Ben pasta alıp gidicem emmee yemicem tabikide.. 1 çatal en fazla
Dünki menüm
sabah: 1 dilimden biraz fazla şekilde kepek ekmeğin kösesine peynir ve acı sos + 1 çay
ara : biraz beyaz leblebi çok değil + 1 yeşil elma
öğlen: tavuk but ( en ufağını aldım ) ve 1 tabak salata + ayran
ara : 1 yeşil elma
akşam : 3 yk bulgur pilavı + 1 tabak domates çorbası
daha sonra konserden çıkınca nargileye gittik arkadaşlarla orada 3 5 tane kaju ve 1 limonlu soda içtim
bu konser işi iyi geldi oooh misss kafa dağıttım ama, sarmadı konser çabuk çıktık tüm krolar dolmuş hey Allahımmm![]()
Amin inş nazardan saklasın rabbm :)Nazara gelmesek kizlarRabbim korusun takimca iyi gaza geldik
Ohhhhaminnnnnn ben de çok mutluyum reglimde 2. gündeyim normalde 69.3 ten fazla çıkmalıydım amaaaaaaaaaaaaaa
sabah tartıldım 69.oley oley oley oley
kızlar su içmeyi unutmayın emi .akşama yakanıza yapışırım on göre.benim 2 lt bitti![]()
reglımın cnmneyiin bebeğin mi![]()
Ayfercim bakalım nisan sonuna 55 olurmuyum ki inş inş
Ya tutarsaaaa yutarsaa ya tutarda ask el verirseee ya tutarsaaaa
Ya tutarsaaa
![]()
valla gelirim şekerim yakınmışız meğersemm
Hoşgeldin ablacııım.. Ben de takımın yaramazlarından biriyim Diğeride Hiloşş. Ama şuan o yok ortada nişanlısıynan kaçamak yapıyor kesin![]()
Dilek abla Allah iyiliğini versin emi ne güldüm yahuu![]()
oiiiyyy :26:
Günaydın kızlaaarrr güzel bi gün olsun inşallahh
Bugün benm ablamın büyük kızının doğum günü. pasta alıp oraya gidicem biraz sonra. biraz uzağız o yüzden beni beklemiyo şuanhatta aradı dedi ki ben seni günü birlik bekliyodum belki sürpriz yaparsın diye neyse haftaya gelirsin dedi bozuldu
![]()
Ben pasta alıp gidicem emmee yemicem tabikide.. 1 çatal en fazla
Dünki menüm
sabah: 1 dilimden biraz fazla şekilde kepek ekmeğin kösesine peynir ve acı sos + 1 çay
ara : biraz beyaz leblebi çok değil + 1 yeşil elma
öğlen: tavuk but ( en ufağını aldım ) ve 1 tabak salata + ayran
ara : 1 yeşil elma
akşam : 3 yk bulgur pilavı + 1 tabak domates çorbası
daha sonra konserden çıkınca nargileye gittik arkadaşlarla orada 3 5 tane kaju ve 1 limonlu soda içtim
bu konser işi iyi geldi oooh misss kafa dağıttım ama, sarmadı konser çabuk çıktık tüm krolar dolmuş hey Allahımmm![]()
hoşgeldinnnntam yerine geldin
intikam zamanı
havanı yesinler senin:111:
tesekkurler teyzesi
ablacim o tombul kelebekle aranda kilo farki kalmadi sanirim , bizim gelinde diyete baslamis 64mus 58 olacakmis tugba zaren siska bak biz citir olacaz takil bize ne versen kar
Aaaaa hosgeldin bizim doktorun ablasi mi