Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aminnnnnn ben de çok mutluyum reglimde 2. gündeyim normalde 69.3 ten fazla çıkmalıydım amaaaaaaaaaaaaaa
sabah tartıldım 69.oley oley oley oley
:124::124::124:
Totono kasi nazar degmesin:))

Arti cikmadin ya olsun

Bacisi gobuslenene kadar sende bizden kurtulamazsin

Hadi bakalim yap bizde yapariz kilo verirsen
Kjlo vrremen dun kini dengelemek jcin canim bugun ki menu
akşam mobilden sürekli burda olcam o yüzden çok ymekten kesinlikle kaçıcam eminim :1:
Hadi bakalim an an takipteyim
Kaptanim dun ne yemussin oyle onlari eritmwk icin bir hafta yuruyuslerini gorelin:)
Seyyyy ben immmm seyyy:17:
Nazara gelmesek kizlarRabbim korusun takimca iyi gaza geldik

:nazar::nazar:

kızlar su içmeyi unutmayın emi .akşama yakanıza yapışırım on göre.benim 2 lt bitti:21:

edacımmmmmm duy beni nolur. senin şu ananaslı detok sunu yapıyom. kahvaltıda kabaklı elmalı havuçlu bi karışımdan bahsetmişsin onların meyve sıkacağından geçirip suyunu mu içicem anlamadım

valla gelirim şekerim yakınmışız meğersemm

Hoşgeldin ablacııım.. Ben de takımın yaramazlarından biriyim Diğeride Hiloşş. Ama şuan o yok ortada nişanlısıynan kaçamak yapıyor kesin :19:

Dilek abla Allah iyiliğini versin emi ne güldüm yahuu :9::9:

oiiiyyy :26:

Günaydın kızlaaarrr güzel bi gün olsun inşallahh

Bugün benm ablamın büyük kızının doğum günü. pasta alıp oraya gidicem biraz sonra. biraz uzağız o yüzden beni beklemiyo şuan :1: hatta aradı dedi ki ben seni günü birlik bekliyodum belki sürpriz yaparsın diye neyse haftaya gelirsin dedi bozuldu :9:
Ben pasta alıp gidicem emmee yemicem tabikide.. 1 çatal en fazla

Dünki menüm

sabah: 1 dilimden biraz fazla şekilde kepek ekmeğin kösesine peynir ve acı sos + 1 çay

ara : biraz beyaz leblebi çok değil + 1 yeşil elma

öğlen: tavuk but ( en ufağını aldım ) ve 1 tabak salata + ayran

ara : 1 yeşil elma

akşam : 3 yk bulgur pilavı + 1 tabak domates çorbası

daha sonra konserden çıkınca nargileye gittik arkadaşlarla orada 3 5 tane kaju ve 1 limonlu soda içtim

bu konser işi iyi geldi oooh misss kafa dağıttım ama, sarmadı konser çabuk çıktık tüm krolar dolmuş hey Allahımmm :1::1:
:1::1: gel canım beklerim
Azmini göricez menünde
Sakın dokunma :))
Nazara gelmesek kizlarRabbim korusun takimca iyi gaza geldik
Amin inş nazardan saklasın rabbm :)
aminnnnnn ben de çok mutluyum reglimde 2. gündeyim normalde 69.3 ten fazla çıkmalıydım amaaaaaaaaaaaaaa
sabah tartıldım 69.oley oley oley oley
Ohhhh :62::62: teyyy teyyy
kızlar su içmeyi unutmayın emi .akşama yakanıza yapışırım on göre.benim 2 lt bitti:21:

Sende olmadan gerçekten unutuyom baEn
Hemen içiyorum 1.5 lt bitti bnimde

Ayfercim bakalım nisan sonuna 55 olurmuyum ki inş inş

Bara barar bara bere bere bere
Hobaaa:62::62:

Hopaa gangam style
:62::62::62:

Ya tutarsaaaa yutarsaa ya tutarda ask el verirseee ya tutarsaaaa
Ya tutarsaaa:52::52::52:
:64::64::64:

Cok mutluyum coooookkk kisin ferace almustim kucuk beden kollarimdan bile girmiyordu bugun disari cikarken deniyim dedim tam oldu ay nasil guzel oldum anlatamam :))

valla gelirim şekerim yakınmışız meğersemm

Hoşgeldin ablacııım.. Ben de takımın yaramazlarından biriyim Diğeride Hiloşş. Ama şuan o yok ortada nişanlısıynan kaçamak yapıyor kesin :19:

Dilek abla Allah iyiliğini versin emi ne güldüm yahuu :9::9:

oiiiyyy :26:

Günaydın kızlaaarrr güzel bi gün olsun inşallahh

Bugün benm ablamın büyük kızının doğum günü. pasta alıp oraya gidicem biraz sonra. biraz uzağız o yüzden beni beklemiyo şuan :1: hatta aradı dedi ki ben seni günü birlik bekliyodum belki sürpriz yaparsın diye neyse haftaya gelirsin dedi bozuldu :9:
Ben pasta alıp gidicem emmee yemicem tabikide.. 1 çatal en fazla

Dünki menüm

sabah: 1 dilimden biraz fazla şekilde kepek ekmeğin kösesine peynir ve acı sos + 1 çay

ara : biraz beyaz leblebi çok değil + 1 yeşil elma

öğlen: tavuk but ( en ufağını aldım ) ve 1 tabak salata + ayran

ara : 1 yeşil elma

akşam : 3 yk bulgur pilavı + 1 tabak domates çorbası

daha sonra konserden çıkınca nargileye gittik arkadaşlarla orada 3 5 tane kaju ve 1 limonlu soda içtim

bu konser işi iyi geldi oooh misss kafa dağıttım ama, sarmadı konser çabuk çıktık tüm krolar dolmuş hey Allahımmm :1::1:

hoşgeldinnnn :3: tam yerine geldin :1:

intikam zamanı :27:

havanı yesinler senin :12::111:

tesekkurler teyzesi

ablacim o tombul kelebekle aranda kilo farki kalmadi sanirim , bizim gelinde diyete baslamis 64mus 58 olacakmis tugba zaren siska bak biz citir olacaz takil bize ne versen kar

Aaaaa hosgeldin bizim doktorun ablasi mi

önce bütün hoşgeldinlere hoşbuldum demek isterim
sevgili kardeşim evet çok farkımız yok ama bu yaz görüşeşemeyeceğimize göre ben bu arada biraz veririm
bizimkilerde ne diyeti yapıyormuş

Back
X