TAKIMIMIZIN GURURU 1.CİSİ
2.CİSİ
3.CÜSÜ OLAN ARKADAŞIMI KUTLUYORUM
YUKARIDAKİ ÜNVALARIN HEPSİNİ
COMPASS ROSE ALMIŞTIR(KIZ TARİHE GEÇECEKSİN NASIL BECERDİN 1,2VE 3 OLMAYI)
HEPİNİZİN HUZURUNDA(UYUYANLARIDA BURADA SAYIYORUM):hooray:a.s.VERİYORUM
arkadaşlar benim kilom aynı geldi ama benim çok kötü bir (çok afedersiniz) kabızlık sorunum var bu gün 4 gün oldu bir rahatlasam eminim fark edecek birde çok şiştim yani gazımda çok bu mesajım için özür dilerim ama ne yapsam işe yaramadı öyle gerginim ki
tatlım bir diyet liste hazarladım demiştin
unuda bizimle paylaşırsan
kesin haftaya vereceksin ben inanıyorum(tabiki bende diyet yapacağım)
3.TAKIM ****84. ETAP ****
sılagul(64.5///%)
bernuş ( 72.5/ / / %)
cici35 ( 72.0/ / /% )
kararsız ( 59.5/ / /%)
selin34 ( 67.0/ / /% )
compass rose ( 78.0/ / /%)
cabik (79.6///%)
ŞİMAL(93.7///%)
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( 586.8///% )
KIZLAR YENİ ALDIĞIMIZ ARKADAŞ ORTALIKLARDA YOK O YÜZDEN İSMİNİ YAZMADIM
HAYIRDIR GELİNLERİN GELİİNİ NE OLDU SANAMERHABALAR..SİNİRLERİM ÇOK BOZUK ARKLADAŞLAR..KESİN DEPRESYONA GİRMİŞİM BEN..SABAHTAN BERİ AĞLAMAKLIYIM..MORALİM 00000000000...KENDİMİ ARTIK NASIL MOTİVE EDİCEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM....İNŞALLAH DAHA FAZLA KENDİMİ KAYBETMEM..
NEYSE DÜN AKŞAM YEMEĞİM:
2 KAŞIK PİLAV ÜSTÜ 2 KAŞIK K. FASULYE,
2 KAŞIK YOĞURT,
5 ADET KANAT BUT..
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
SABAH:09:30 DA
2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ADET YUMURTA,
K. BİBER..
1 KUPA YEŞİLÇAY...
BYY KIZLAR..:a015:
İNŞALLAH HAFTAYADA BÜTÜN ÜNVANLAR SENİN OLUR DİYORUM Kİ(YARIŞIN ARANIZDA)bu hafta aç gezmemin bir yararı olacağını biliyordum :teytey:
tabi ki en büyük yararı benim için kilomun azalması ama verdiğin ödüller için de çoook teşekkür ederim. a.s.
Hadi bakalım bir dahaki hafta yine ben alırım 1.liği 2.liği 3.lüğü diyorum ve yarış ilan ediyorum. Ama en önemli hedefim 1.lik. :teytey:
:roflol:şimalcim akşamdan 4-5 sarımsağı yutabileceğin boyutlarda kes suyla hap gibi yut.sabah tuvatlete parfüm şişesiyle girmeyi unutmadelikafadulden
MAŞALLAH OĞLUŞUN İYİ EĞLENMİŞselam bacular
dün dışarda 3 saat dolaştıktık oğluşumla azcık kar yağdı bizimki bayıldı anne kardan adam olucaz ya burnumuza havuç takarlarsa diyip durdu ama neşesi görülmeye değerdi.
dün akşam yediklerime gelince balık.azcık mısır ekmeği ve bol salata oldu menüm.sonrasında arkadaş yaş pasta yapmış getirmiş azcık ondan tırtıkladım muzlu olması şansımdı ben meyvalı pasta sevmem çünkü.2 bardak tatlandırıcılı çay
bernuşum canım ,sıkıntın neyse ALLAH yardımcın olsun.kendini bırakma bol bol papatya çayı iç sinirlerine iyi gelir canım.bide bitkisel bir hap var onu kullan istersen depresyona girmeni engeller.tabi depresyon ilacı kullanıyorsan beraber kullanılmıyor.
bu aralar bende felaketim tatlı düşkünlüğümden anaşıldığı gibi.yoksa kromdan sonra çikolatayı tatlıyı unutmuştum.sabah akşam almaya başladım kromu papatya içiyorum.melisa (oğulotu )aldım oda iyi geliyormuş sinirlere.
sabah 7 de kocişi uğurlamaya kalktığımda 2 günkurusu 2 bardak su sonra yine yattım uyu uyan 12 de kalkıyorum sinir oluyorum kendime yaaaaa:mymeka::mymeka:ah erken kalksam artık
sonra 12 ;00de lahana kapsülümü aldım yarım saat sonra 1 bardak süt ve 2 tane N**** (Siyahi) yedim.(lisede tek favorimdi süt ve N**** (Siyahi) yarım litre pastorize sütü 1 paket N**** (Siyahi) ile yerdim hocalar gülerdi halime)
sonrada sütlü neskafe içtim .çenem düştü valla toplayıp çenemi yerden gidip işlerimi yapayım.birsürü ütü ev işi beni bekliyor.öptüm siziŞenizŞeniz
HAYATIM HAFTA İÇİ HGİÇ UĞRAMIYORSUN LÜTFEN DAHA FAZLA PAYLAŞIMDA BULUN Kİ BURANIN FAYDASINI ANCAK ÖYLE GÖRÜRSÜNyine ben ve yine geç kaldım =( neyseki 100 gr almışım zaten - yönde bir katkım olurdu yani.=(
Söz veriyorum hafatay tam zamnına bildirim yapıcam =)
compass_rose bende tebrik ediyorum seni maaşallahh.darısı başımıza.yarış ilan ediyorum demişin ama ıı ııhh kimse cesaret edemez heralde :)) çok iyi gidiyosun.tekrardan tebriklerrr
canım ya kendine dikkat et canım hayatta hiç birşey insanın kendinden ruh ve beden sağlığından önemli değil lütfen canım bir şeylerle ilgilen kendini zorla hoşlanacağın şeyler yapMERHABALAR..SİNİRLERİM ÇOK BOZUK ARKLADAŞLAR..KESİN DEPRESYONA GİRMİŞİM BEN..SABAHTAN BERİ AĞLAMAKLIYIM..MORALİM 00000000000...KENDİMİ ARTIK NASIL MOTİVE EDİCEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM....İNŞALLAH DAHA FAZLA KENDİMİ KAYBETMEM..
NEYSE DÜN AKŞAM YEMEĞİM:
2 KAŞIK PİLAV ÜSTÜ 2 KAŞIK K. FASULYE,
2 KAŞIK YOĞURT,
5 ADET KANAT BUT..
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..
SABAH:09:30 DA
2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
1 ADET YUMURTA,
K. BİBER..
1 KUPA YEŞİLÇAY...
BYY KIZLAR..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?