merhaba kızlar,
çok dolu dolu bir hafta geçirdim hem üzüntüsüyle hem de sevinciyle....
Annemde rahim ağzı kanseri olabilir şüphesiyle Ankara'ya yönlendirmişler, ben ama size demiştim kesin kötü birşey var da bana söylemiyorlar diye. Doktorun muayehanesine gidene kadar da söylemediler, ben kendim anladım. Neyse çook şükür tahlilleri temiz çıktı. Çok mutlu olduk, baya stress olmuştum. Çünkü biz geçmişinde kanser olan bir aileyiz o yüzden böyle şeylerin şüphesi bile biziçok korkutuyor. Bugün annemleri Samsun'a yolcu ettim.
Bir de mülakata gitmiştim yaa orası olumsuz oldu, gerçi çok istemiyordum orayı ama yine de insanın moralini bozuyor.
Bir de annemi o kadar doktorlara falan götürdük ama ben yine de 3 gün kiraz diyetini yaptım sadece son gün bozdum, son günde 2 tane kabak dolması yedim kirazların haricinde. Kirazları bir kap ile yanımda taşıdım hep doktorun muayehanesinde bile yedim kiraz valla, daha doğrusu her fırsat bulabildiğim yerde yedim kiraz :)
Sonuç 1.6 kilo verdim aslında daha çok da verebilirdim ama kiraz beni ishal yapacağına kabız yaptı, ancak bugün tuvalete çıkabilmeye başladım o da tartıldıktan sonraydı malesef...
neyse kızlar artık her gün düzenli düzenli girerim.
Hepinizi öpüyorum....
çok sevindim compass cım ya bişey çıkmadığına sağlık kadar onemli bişey varmı hayatta heleki insanın annesi canım benim geçmiş olsun tekrar..merhaba kızlar,
Annemde rahim ağzı kanseri olabilir şüphesiyle Ankara'ya yönlendirmişler, ben ama size demiştim kesin kötü birşey var da bana söylemiyorlar diye. Doktorun muayehanesine gidene kadar da söylemediler, ben kendim anladım. Neyse çook şükür tahlilleri temiz çıktı. Çok mutlu olduk, baya stress olmuştum. Çünkü biz geçmişinde kanser olan bir aileyiz o yüzden böyle şeylerin şüphesi bile biziçok korkutuyor. Bugün annemleri Samsun'a yolcu ettim.
Bir de mülakata gitmiştim yaa orası olumsuz oldu, gerçi çok istemiyordum orayı ama yine de insanın moralini bozuyor.
Bir de annemi o kadar doktorlara falan götürdük ama ben yine de 3 gün kiraz diyetini yaptım sadece son gün bozdum, son günde 2 tane kabak dolması yedim kirazların haricinde. Kirazları bir kap ile yanımda taşıdım hep doktorun muayehanesinde bile yedim kiraz valla, daha doğrusu her fırsat bulabildiğim yerde yedim kiraz :)
Sonuç 1.6 kilo verdim aslında daha çok da verebilirdim ama kiraz beni ishal yapacağına kabız yaptı, ancak bugün tuvalete çıkabilmeye başladım o da tartıldıktan sonraydı malesef...
Hepinizi öpüyorum....
merhaba kızlar,
Hepinizi öpüyorum....
selam kızlar nasılsınız ben dün ve bugün çok yoğundum giremedim kusura bakmayın ayrıcana kızlar ben haftadaya tatile çıkıyorum yaklaşık 1 ay yokum izinli olabilirmiyim çünkü önce eşimin memleketine sonrada kampa gidicem orda tartılma imkanım olurmu bilmiyorum
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM VALLA..O KADAR STRES YAŞADIN BİKERE...GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALAH BİR SONRAKİNE İYİ OLUR..NE ZAMANMIŞ PEKİ SINAV....opuyorumnanaktan
bernuşcm teşekkür ederim canım okula gittim sabah sınav tarihimiz belli değildi çarşamba günüymiş ikiside arada zaman var allahtan biri sabah biri öğlen hayırlısıyla bitse de kurtulsam artık ya
çok stres oldum bu sınav yuzunden mezuniyet sınavı o yuzden..
tatil değil yani problem sınav stresi.. onceki msjlarda sınava girceğimden bahsetmiştim de sen yoktun sanırım ozaman:) sanki çok tuhaf burda birbirimizden başarılar dilemeyi sakınan insanlar var.. en basitinden diiyorum bunu demeyince sınavım kotu veya dileyince super mi geçiçek bu kadar basit düşüncelerle insanlar bişeyler yapmaya çalışıyolar ya çok garip gercekten..
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
ŞUAN KIZKARDEŞİME GELDİM.
SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİMŞeniz EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM.
AY İNANIN KIZLAR ÇOK UZUNsenağlama BİR ZAMAN SANKİ YILLAR OLDUmafoldumben
SİZLERİ ÇOK AMA ÇOOOK SEVİYORUMa.s.
KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM:sm_confused:
BEN ŞİMDİ İZMİR ÇANDARLIYA DOĞRU YOLA ÇIKIYORUMzemuszemus
ALLAHA EMANET OLUN, GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM BAYYYY:a015:
BENİ ÖZLEYİN ANACIĞIM DERMEŞİMturkbayragiturkbayragi
selam kıslar nasılsınız nam ablam geziyor oh oh sefası olsun cabikim valla süpersin devam et anacım arkadaş etkili oluyor kızlar ben galiba yarın akşam çıkıyorum yola dün gece çok kötü oldum mide bulantısı hala da devam ediyor sabah sadece çay içtim azcık roka biraz öncede çok az ciğer yedim ama hala midem bulanıyor roka yediriyorlar iyi gelir diye yemek görünce midem bi hoş oluyor
kısslar kıslar gelem miii yanağnızdan öpem mii:dance:
kıss cabik çok iyi çok iyi devam tatlım bu arada sorcaktım unuttum sirkeli ballı şey ne yav neye iyi geliyo dicem zayıflatıyo mu??
kıslar bu arada sınavım iyi sayılırdı galiba mesuuunnn oluyoruummm:dance:
kararsız canım kendine dikkat et ayrıca da iyi tatiller bol bol dinlen gez toz:)
nam ablacım sen de gel gayrı ya özledik özledik özlemez miyiz burda bi kişinin bile yokluğu hemen belli oluyo yazmayınca yani:))
öpüldünüz kıb :1hug::1hug:
merhaba kızlar,
Hepinizi öpüyorum....
merhabalar kızlar nasılsınız??
bernuş sanada merhabaaaa :))
kararsız geçmş olsun vede iyi tatiller canımcım
gzdegzde mezun oluyorsun demek...hayırlı uğurlu olsun :)) tebrik edelim şimdiden.ha birde sirkeli ballı su zayıflatıyor diyorlar.tokluk hissi verir yağ söktürür diyorlar işte...bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal,bir çorba kaşığıda elma sirkesi(başka sirke değil) katıyosun.içiyosun.günde üç dört bardak içiyorum ben.aç karnına.sabah başla kahvaltıdan önce...öğleden önce..akşamdan önce..gece yatarken..
compass canım çok sevindim annen için...dua etmiştim...
kızlar yaw benm kilo aynı kaç gündür sirkeli sular içiyorum aç geziyorum ama dün regl oldm.şiştiiiimmmmm..bi tartıldım hüsran...hiç bişey gitmemiş...neyse ama haftaya eminim gidicek.şuanda regl etkisi var sadece biliyorum...
neyse öptüm siziii hoşçakalın...
canım inan annenin tahlil sonuçlarına çok sevindim... mülakat içinde üzülme allah büyüktür hayırlısını nasip etsin.....
ben bu hafta koşuşturma içindeydim haftayada devam edecek doğalgazın tesisatı döşenecek ayyy sonrası badana yapılacak offfff offffff gözümde ne kadar büyüdü yaaa sıcaklarda ölü gibiyim resmen ama kendimi bırakmadım...verdiğim kilodanda belli...1.800 gr vermişim yani 56 200 olmuşum ayyyyy 1 200 daha versem hedefime ulaşıyom ama ozaman sizden ayrılacam hımmm hedefimi 50 mi yapsam ne olabilirmi acaba....kaydirigubbakcemile3
bu tempoyla devam edersem ben haftaya :gitme: :gitme: mezun olup aranızdan ayrılabilirim....inşallah
ayy kızlar öpüldünüz hepinizzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?