3 lü testlerim riskli çıkmış bana yardım edin

soğol nazlıcan.inan biraz yarımda olsa çok mutluyum,hamileliğimi daha iyi yaşıyorum en azından..bu arada öğretmenmisin.bende 6 yıl şırnakta görev yaptım.

çok sevindim Bugün aldığım en iyi haberlerden biri.. Pozitif düşünmeye devam et dualarımız seninle

müjde allahıma çok şükür 4 hormon normal çıkmış.5 hormon analizi yapılıyormuş.4 ü normalmiş,5.si 3 hafta sonra belli olacakmış.dualarınız sayesinde kızlar.inşallah onun sonucuda iyi çıkar.o zaman tam anlamıyla rahatlayıcam.nazlıcancım senin dediğin gibi pozitif düşünüyorum.inşallah sonuçta öyle olur[/QUOTE]

Ne kadar sevindiğimi anlatamam :)) sen rahat ol eminim herşey çok güzel olacak

soğol nazlıcan.inan biraz yarımda olsa çok mutluyum,hamileliğimi daha iyi yaşıyorum en azından..bu arada öğretmenmisin.bende 6 yıl şırnakta görev yaptım.

aslında ben ebeyim ama burda memur olarak çalışıyorum.diyarbakıra eşimin tayini yüzünden geldik.eşim asker.:1rolleyes:bu arada pozitif düşünmeye devam canım:sm_cool:

mrhba bende senin gibi anne adayıyım umarım yavrunda bişey çıkmaz

yazılanalrı baştan okudumda kızlar beni rahtlamaya çalışan güzel yüreklerinize ne kadar teşekkür etsem azdır.sayenizde korkmadan amniyosentez yaptırdım..çok şükür pozitif çıktı...
aylar geçti,oğluma kavuşmama az kaldı....inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder allah

senin adına çok sevindim canım:teytey:Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

Allahım hepımızın yavrularını bızlere bagıslasın.. onlara saglık huzur mutluluk versınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…