- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da söyledim dedim ki aynı şeyi bende yapayım sana affedecekmisin diyor affedilmeyecek bise yapmadım ben seni üzdüm çok pişmanım hak etmedin diyor.hak etmesinde niye yaptın diyorum ses yokValla bu pisliği siz ona yapsanız o sizi asla affetmezdi. Ona göre düşünün bence.
Yav bırak şimdi o lafları, cevap ver ben aldatsam, kabullenip benle aynı yatağa girmeye devam edebilecek miydin de bakalım. Nasıl kan beynine sıçrıyor o zaman.Onu da söyledim dedim ki aynı şeyi bende yapayım sana affedecekmisin diyor affedilmeyecek bise yapmadım ben seni üzdüm çok pişmanım hak etmedin diyor.hak etmesinde niye yaptın diyorum ses yok
Amin Dua edin çok zor durumdayımAllah sabır versin ben direkt ispatlayip tek celsede bitiririm herhalde
Sizce aileme anlatmalı miyim .ne yapmalıyımBu kadar yıpratmayin kendinizi yoksa dirayetli Duramazsiniz direnciniz kırılır
Üzerinize titrerken yapmadı mı bunu şimdi iki değil on katı titrese ne olur ki
Öğrendiğim günden itibaren önceden üzerine titrerdi simdi 2 kati titriyor çabalıyor ama sahte geliyor nasıl güveni cem bilmiyorum.hic kimseye bile anlatamadım herşeyi içimde yasiyorum.İste arkadaşlar anlamasın diye çoğalıyorum isten çıkıyorum kendimi tutamıyorum sürekli agliyorum.içimde çok öfke var
Şuan zaten pek konuşmuyorum yemek yapmıyorum.evle ilgilenmiyorum ben normalde çok neşeli biriyim. diyor ki ben senin gibi insanın neşesini sondurdum istersen her istediğini yap bana diyor herşeyi yap sonra vah vah yapıyor serefsizler en basta aklın nerdeydi desem ne olacak olan oldu banabunun gibiler yüzünden evlililkten korkuyorum ya hu soğuk davransa şüphelencem üstüme titriyo diyosunuz ama yediği halta bak hemen yumuşamayın süründürün boşanıp boşanmamak sizin vereceğiniz bi karar Allah yardımcınız olsun
Aileniz size karşı nasıldır genelde? Ben olsam o mahcubiyeti yaşasın diye olayı duyururdumSizce aileme anlatmalı miyim .ne yapmalıyım
Yok çok düşünüyorum bulamıyorum.hic anlamadım hemde hic ailemizde herkes onu ornek alırdı o derece bana kibarlığı tavrıAh kıyamam ben size ya,peki daha öncede ilgiliydi fark etmedim demişsiniz ama mutlaka bir açık vermiştir iyi düşünün bu açık aklınıza gelirse şimdikiyle öncesi arasındaki farkı görürsünüz. Ve her defasında tepkinizi kırıldıgınızı belli edin içinizde yaşamayın eğer sizi gerçekten kaybetmek istemiyor çok değer veriyor ve pişmansa sizin tepkileriniz ne kadar uzun sürerse sürsün bıkkınlık göstermicektir sabredicektir. Biraz süründürün böylece karşı tarafıda ölçmüş olursunuz
Şuan zaten pek konuşmuyorum yemek yapmıyorum.evle ilgilenmiyorum ben normalde çok neşeli biriyim. diyor ki ben senin gibi insanın neşesini sondurdum istersen her istediğini yap bana diyor herşeyi yap sonra vah vah yapıyor serefsizler en basta aklın nerdeydi desem ne olacak olan oldu bana
Yok çok düşünüyorum bulamıyorum.hic anlamadım hemde hic ailemizde herkes onu ornek alırdı o derece bana kibarlığı tavrı
Aminnn çok zor durum rabbim hic kimsenin başına vermesingerçekten çok üzüldüm dua edicem size Allah yardımcınız olsun yol göstersin inşallah