• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız yardım edin

Kolay degil ama boyle seylerin affi olmamali diye dusunuyorum..guven sarsildimi hasar birakan catlaklar hicbirzaman eski saglamliginda olmaz.evliliginiz bu sekilde yurumez diye dusunuyorum.

E
Ben 2yıllık evliyim.çokta güzel giden ve herkesin özendiği bir evlilik yaşıyordum.esim isten çıkar çıkmaz eve gelirdi.hic şüphelendiğim bir durum olmamıştı.ama birgün 10dk geliyorum sofrayı hazırla dedi.1 saat sonra geldi telefon meşgul ama dedim heralde isle ilgili bir problem var dedim ama içimede bir kurt düştü :KK43: sonra eve geldi ne oldu ama okadar güzel bir şekilde geldi.sonra bir tuaf oldum tlf baktim evet dergi kişiler ile konuşmuş ama 30saniye ve sonra fatura detayına baktim birde baktim bir numara ve 40 dk konuşmuş bir sinirle aradım numarayı kız sesi.kızla konuştum küfür de ettim kizin bana dediği su kocana sahip çıksaydın da benle konuşmasaydı.o an sinir krizi gecirdim.eşime öyle bir tokat attım bilir normalde ona kıyamam için çok açıyor paramparcayim bana yardim edin sizce ne yapmalıyım.kız il dışında sadece 2 kez tlf konuşmuşlar ama 3 tane daha kız var onlarlada konusmus.olu gibiyim ise gidip geliyorum ama aklımda bu saçma düşünceler esim yemin etti buradan asla üzmem seni kurana el bastı ama güvenemiyorum ona bakdıkça ağlayasın geliyor.siz olsanız ne yapardınız :KK43: :'(
Esinle oturup konuş canim neden böyle yaptığını bir sor

Ben olsam ne yapardım..
Güvenim yerle bir olurdu,giden güven geri gelmeyeceğine göre biterdi bu iş. .

Ne sebep olursa olsun eşim bir veya birkaç kızla konuşamaz.
Ben evliyim,ben konuşmuyorum 40 dakika

Cocuk yoksa bosan varsa 1 sans ver.. nedense boyleleride var ilgi gosterirsn Ilgi görürsun ama yinede yapacaklarni yaparlar. Nankorler doyumsuzlar. Allah islah etsin hepsini.

Aman çocuk yapma.

Ben affetmedim sanırım.

Yalan yere KuranA el bastı diye çarpılsa kalsalar keşke. Kadınlar olarakta heykelini diksek ibret olsa.

Aman çocuk yapma.

Ben affetmedim sanırım.

Yalan yere KuranA el bastı diye çarpılsa kalsalar keşke. Kadınlar olarakta heykelini diksek ibret olsa.

ne güzel olur ne güzel!
erkekler çok rahat yeminler ediyor.. kandırmak içinse çarpılsınlar inşallah..

Sordum ama soylemiyor ben hayat yaptım seni üzdüm birdaha asla olmaz diyor.düşünün ki benle de okadar ilgili ki hic gark etmedim kendime çok kızıyorum bu yüzden

adam hata yaptığını söylemiş. kimbilir daha neler vardır. 3-5 bildiğinden fazladır.

ayrılmayacaksan da süründür.

ne güzel olur ne güzel!
erkekler çok rahat yeminler ediyor.. kandırmak içinse çarpılsınlar inşallah..

adam hata yaptığını söylemiş. kimbilir daha neler vardır. 3-5 bildiğinden fazladır.

ayrılmayacaksan da süründür.
Kafam okadar karışık ki o kızla da konuştum bana söylediği su aramızda bis geçmedi okul yıllarından konuştuk kendi ailesinden bahsetti dedi.eşime soruyorum bana bi neden sadece neden soyle diyorum susuyor cevap vermiyor.gece ağlama krizine girdim sonra bayılmışım

Guven
Hemen boşanırdım. 2 yılda bunları yapıyorsa, ileriki zamanlarda kimbilir neler yapar. Birkaç kızla konuşmak ne demek ya? Yol yakınken kendine yeni bi yol çiz, çünkü bu şüphe ve huzursuzluk ömür boyu seninle kalacak. Acı ama gerçek
Evet çok haklisin güven bitti acaba başka neler yaptı diye düşün dur salakmiyim nasıl anlamadım diye kendime çok kızıyorum

hemen boşanın demiyorum ben,evet güveniniz bitmiştir ama kolayda değil ki boşanmak,bırakın bi zamana bakalım sizin güveninizi kazanmak için çabalıcak mı? Belkide gerçekten pişman ve birdaha yapmıcak. Evet çok yeni bir evliliğiniz varken bunu yapması belki daha çok güven kırıcı ama benim tavsiyem biraz daha bekleyin öyle karar verin,belki sizin için öyle çabalıcakki kendiliğinden tekrar güvenmeye başlıcaksınız
Bir kez şans verin ama ikincisini vermeyin

Valla bu pisliği siz ona yapsanız o sizi asla affetmezdi. Ona göre düşünün bence.

Telefonu acar acmazmi kufur ettiniz orayi anlamdim eger oyleyse kadin tabiki der kocana sahip ciksaydin der oda sinirlendi dememkkki icerigini iyice ogrendinizmiki birazdaha akilli davranmak lazim tam emin olmak icin kocanizin aciklamsi tam olarak neydi ona gore yorum yapalim
Evet acar açmaz küfrettim.ilk önce inkar etti o beni aradı tanışmak istedi dedi.sonra ben detayı öğrenince sustu bana ne yaparsan yap ama sen üzülme diyip duruyor şuan it gibi pişman ama neye yarar.

hemen boşanın demiyorum ben,evet güveniniz bitmiştir ama kolayda değil ki boşanmak,bırakın bi zamana bakalım sizin güveninizi kazanmak için çabalıcak mı? Belkide gerçekten pişman ve birdaha yapmıcak. Evet çok yeni bir evliliğiniz varken bunu yapması belki daha çok güven kırıcı ama benim tavsiyem biraz daha bekleyin öyle karar verin,belki sizin için öyle çabalıcakki kendiliğinden tekrar güvenmeye başlıcaksınız
Bir kez şans verin ama ikincisini vermeyin
Öğrendiğim günden itibaren önceden üzerine titrerdi simdi 2 kati titriyor çabalıyor ama sahte geliyor nasıl güveni cem bilmiyorum.hic kimseye bile anlatamadım herşeyi içimde yasiyorum.İste arkadaşlar anlamasın diye çoğalıyorum isten çıkıyorum kendimi tutamıyorum sürekli agliyorum.içimde çok öfke var :(

Back