3 lü testlerim riskli çıkmış bana yardım edin

önce bı sakın ol bebegıde huzursuz etme banada ole oldu gunerce dusundum ne yapayım dıye karar werdım yaptırdım allahın ıznı ıle hıc bısı cıkmadı su an kızım 4 yasında kalbını rahat tut telaslanma sakın ol dualarımız senınle mujdelı haberlerını beklıoyoruz allah a emanet ol sen we bebısın

canım ayça eniştenin söyledikleri benimde içimi rahatlattı.
dualarım hep seninle inşallah herşey yolunda gidecek
oğlunuda sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın canım benim

ya arkadaşlar benim doktorum ikili testi yaptı sadece. üçlüye gerek yok dedi ikilim çok iyi çıktı ama aklımda kaldı sizlere üçlü test yapılmış yapılmaması nırmal mi? ikili güzel çıkıp üçlü ya çıkmazsa? kafam karıştı yaa. bu arada üçlü test en son ne zaman yapılır bi bilginiz var mı??

arkadaşım benim doktorum bana ikili test yapmadı ondan kesin sonuç alamıyoruz dedi ve bu yüzden üçlü test yapıcaz dedi.sadece üçlü test yaptı allahıma şükürler olsun değerler normal çıktı.
allahım inşallah ayça arkadaşımızında yapılacak testleri başarıyla sonuçlansın ve bebişide sağlıkla dünyaya gelsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hic telaş yapma korkma bitanem bazen yanlış oluyo testler ama amino sentez yaptır o sonuc %100 dogru cıkıyo hic korkma bişey olmaz ALLAHIN İZNİYLE

kızlar yazılarınızı okuyunca okadar rahattlıyorumki..allah hepinizden razı olsun.ultrasona girdim.oğlum gayet iyi görünüyor.kemikleri gelişmiş.ama doktorum ultrason kesin sonuç vermez dedi.emin olmak ve hamileliğini rahat yaşamak için öneririm dedi.bende yaptırmya karar verdim.eniştem en azından ona güveniyoum.şimdiye kadar yaptıklarında hiç problam olmamış ve hepssi normal çıkmış.yarın 1.30da yapıcak.dualarınızı eksik etmeyin ne olur..allah hepimizin yardımcısı olsun ..5 gün istirahat etmem lazımmış..iyi haberlerle dönerim inşalah...

ayçacım yarın senin için bol bol dua edicem canım
eniştenin şimdiye kadar yaptıklarındada sorun çıkmamış
sende gönlünü ferah tut rahat ol sakın strese girme
oğkuşunuda üzme annesi
yarın iyi haberlerle seni bekliyoruz canım
allaha emanet ol inşallah

Kizlar özür Ama Amniyosentez Nedir.

bebeğin anne karnında içinde yüzdüğü onu dış etkilerden(soğuk,sıcak darbeler) koruyan cildinin kurumasını engelleyen daha saymakla bitmez faydalı sıvıya amnion sıvısı denir.bu sıvı bebeğe ait genetik bilgileri de taşımaktadır.bebekle ilgili problem düşünüldüğünde uzun ve şırıngaya benzer bir aletle bu sıvıdan örnek alınıp tetkik edilerek kesin tanı koyulur.aynı anda ultrasan da kullanılarak yapılan bu işlem risk taşımakta ancak uzman ve işinin ehli doktorlar sayesinde günümüzde riskli operasyon sıklığı oldukça azlmıştır.
ayrıca geçmiş olsun ayça

çok şükür hiçbir sıkıntı olmdan amniyosentez başarıyla yapıldı.3 gün dinlenmem gerekiyor ve bu süre zarfında su gelme yada akıntı fazlalığı olmaması gerekiyor.şu ana kadar allaha şükür birşey olmadı.kolay geçti.iğne girerken hafif bir ağrı oldu onun dışında su çekilrken hiç bir şey hissetmedim.şimdi tek dileğim sonuçların iyi çıkması.dualarınızın için sağolun...

canım ayca cok sevındım ya ınsanlah sonucta ıyı cıkar dualarımız senınle
sen sımdı dınlennnn

Hayırlısı olsun canım dualarım seninle... Sanırım 1 ay sonra alcaksın test sonuçlarını çünkü arkadşım ayın 11.de yaptırdı. 21 gün demişler. O gene sormuş ayın 11 de falan ara demişler

ayçacım canım amniyosentezin başarıyla sonuçlanmasın açok sevindim.inan cumartesi günü operasyonunun yapılacağı 1,30 civarlarında senin için dua ettim.sonuçları nezaman alacaksın .
ben inanıyorumki onlardada sorun çıkmıcak ve oğluşumuz sağlıkla dünyaya gelecek
allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah
aminnnnnnnnnnnnn

teşekkürlerr.
geçmiş olsun ayçaaaa

geçmiş olsun ALLAH tan her zaman hayırlsını iste canım.çok zor bir durum bende gebeliğimin başında yaşadım buan benzer bir,mantar ilacı kullandığım için riskli olabilceğini öğrenmiştim,dr kararını kendin ver dedi bende aldırmadım bebeğim çok sağlıklı 6.ayıma girdim çok şükür

sevgili ayça çok geçmişolsun umarım sonuçlar temiz çıkar.Bu arada şunuda unutma 3 lü test yüzdelik,bindelik yada onbindelik değer verir yani onun riskli çıkması kötü sonuç olması demek değil.Örneğin sende 10 binde bir değil 100 de 1 ihtimal çıkmıştır.yani sadece ihtimal üzerindedir.sen pozitif düşün ki pozitif olsun her şey dualarım seninle geçmişolsun. :)

müjde allahıma çok şükür 4 hormon normal çıkmış.5 hormon analizi yapılıyormuş.4 ü normalmiş,5.si 3 hafta sonra belli olacakmış.dualarınız sayesinde kızlar.inşallah onun sonucuda iyi çıkar.o zaman tam anlamıyla rahatlayıcam.nazlıcancım senin dediğin gibi pozitif düşünüyorum.inşallah sonuçta öyle olur

canım çook sevindim.seni hiç tanımasam da bir anne olarak endişelerini ve şu anki sevincini anlıyor ve senin için seviniyorum.Gözünaydın.Umarım Başka hiçbir sıkıntı olmadan bebeğine sağlıkla kavuşursun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…