• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Yardim edin....ben resmen Kafayi yedim----

Ben Alman hükümeti olsam kalifiye olmayan göçmenleri sınırdışı ederim. Almanlar bizimkileri beslemek zorunda mı?
Kesinlikle. Her yılın sonunda Almanca testine tabii tutarım. Dil öğrenmemiş mi? İşi yok mu? Toplum düzenini bozuyor mu? Elin bacısına karısına sarkıyor mu?
Hooop güle güle.

EVET...piskolog sorunun derinine indi. yani böyle durumlar genelde kadinlardan yana kaynaklaniyormus.
bunu hic bir kadin duymak istemiyor ama... siddet genelde bir insanin gücsüzlügünü gösterir...
yani benim tavirlarim onu baya gücsüz olduguna inandirmis ve sonunda bu patlama olmus.

piskoloji kolay birsey deyil...yani hep yapan ve yapdiran vardir. piskolog gercekdende benim tutumumu bu olanlar icin sebep olarak gösterdi...:KK43:

Hayır işte onu diyorum
Adam zaten hasta
Senin davranışların kötüye götürdü evet ama adam hasta diye götürdü
Sağlıklı normal vir zihinde olsaydı sen naparsan yap o raddeye gelmezdi
Boşuna kendini suçlama
Bak mesela haberlerde çıkar işte bugün şu intihar etti şöyle sonra bi bajarsın biçok onun gibi intihar edern çıkar
Neden biliyor musun onlar zaten ona meyillidir
Ama sağlıklı adam istediği kadar intihar haberi izlesin kalkıp kendini öldürmez.
Boşuna üzülme srninki de o hesap o zaten hastaymış başından beri ki iyice dellenmiş sonradan

Hayır işte onu diyorum
Adam zaten hasta
Senin davranışların kötüye götürdü evet ama adam hasta diye götürdü
Sağlıklı normal vir zihinde olsaydı sen naparsan yap o raddeye gelmezdi
Boşuna kendini suçlama
Bak mesela haberlerde çıkar işte bugün şu intihar etti şöyle sonra bi bajarsın biçok onun gibi intihar edern çıkar
Neden biliyor musun onlar zaten ona meyillidir
Ama sağlıklı adam istediği kadar intihar haberi izlesin kalkıp kendini öldürmez.
Boşuna üzülme srninki de o hesap o zaten hastaymış başından beri ki iyice dellenmiş sonradan

evet galiba cok halisiniz. cok cok tesekkür ederim!

Her kelimesine imzamı atıyorum. Sanki şirket ayağı yönetiyor Almanya'da, önemli bir iş yapmıyorlar madem öyle bırakıp dönsünler ama yemez :) Eltimgil kaynımgil muhabbeti yapıp kendilerini cahil bırakıyorlar, bir insan yurtdışında yaşayıp nasıl tek dil konuşabilir? Ben Türkiye'de tek dil bilenleri görünce üzülüyorum, orada kendi dilim dahil 3 dil konuşurdum. Aynen güzel yer deyince bozuluyorlar yok havası suyu, yok gavur, yok ecnebi, yok kültürü kötü, has...tir oradan affedersin sen kendini eziklendiriyorsun çünkü kendini eğitmemiş bir kırosun ve cahilsin. Onu Türkiye'ye gelse ben de ezerim baş tacı mı olacaklar Türkiye'de? :KK70:

Ya ben geleli 6 ay olcak 5 aydırda almanca öğreniyorm,bildiğin derdimi anlatıcak kıvamda konuşuyorum artık.Eskiden ingilizce konuşurdum şimdi arkadaş ortamı olmadığı sürece hep almanca..insanlar 5 ayda bu kadar öğrendiğime inanamıyola,r çünkü burası 10-20 yıldır olup "hallo" dan ötesine gidememiş türklerle dolu..Ben türke benzemediğim için anlamıyorlar türk olduğumu ve inanılmaz kibar,özenli,iyi davranıyorlar bana..nereli olduğumu sorduklarında yaşadığım eZikliği tahmin bile edemezsin.ingilterede,amerikada falanda yaşadım orada asla türklüğümden utanmazdım niye utanayım normal şartlarda..Ama burda işte utandırdılar artık..türk olduğumu öğrendiklerinde şoka giriyolar,nasıl yani sen türkmüsün,%100 türkmüsün diye soranlar oluyo:),tüm türkleri klasik ortadoğu tipi ve burdaki gibi giyinip,davranan,konuşan kadınlar sanıyorlar.Bende onlara istanbula gelmelerini,bizim onlardan ibaret olmadığımızı falan anlatır oldum.yani hayatımda ülkem hakkında bu kadar konuşup,reklam yapma zorunluluğu hissetmemiştim

merhabalar. ilk önce bana verdiginiz tavsiyeler icin cok cok tesekkür ederim.
suanda daha bir deyisme yok.
bulusmamaya karar verdim.
hepiniz haklisiniz...yani böyle bir davranisda bulunan insanla bulusup kendimi dahada rezil etmicem.

tesekkür ediyorum hepinizin emegine...!!!

Back