• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Yardim edin....ben resmen Kafayi yedim----

Eğer bu olanlar seni Allah'a yönelttiyse iyiki yaşanmış. Allah'a dua et onuda istemiyorsan net bi şekilde cevap ver peşini bıracaktır.

Inanin bana...benimde aklimin ucundan bile gecmezdi bu durumda kendimi bulacagim. Bunun sebebini kendim bile daha cözemedim. Demekki zamanla benim özgüvenimi nasil bitirdi...ve bunu simdi anliyorum...benim sorunum zaten bu...yani ayrildim...hemde ilk hakaretden sonra...ama kopamadim tam olarak. Ben aslinda asla böyle tavirlarda bulunan bir insan deyildim. Ama sucluluk hissi kapladi beni...ve sonunda gercekdende onunla empati bile kurdum yani.
Ben bu piskolojiden kurtulmak istiyorum...

Hanimefendi, belliki zor bir genclik donemi gecirmissiniz genc yasta babanizi kaybederek. Hernekadar meslek sahibi olmus kendinizi kurtarmis guclu bir kadin haline gelmis olsaniz bile annenizinde kaybiyla birlikte yasadiginiz travmalar illaki sizde bir yara acmistir. Yani psikolojinizin bir yerinde zayiflik vardir ve bu cok normal hangimizin sorunlari yokki ? Tamamen varsayimlar uzerine konusuyorum ama sizi sadece yazdiginiz kadariyla biliyorum. Genc yasta babayi kaybetmek hemde yurt disinda, belki cok zorluk cektiniz annenizle mucadele verdiniz hep oldugunuzdan guclu durmaya calistiniz. Ama karsiniza cikan erkeklerden de hep size destek olmasini hayatinizda hep eksik kalan/olan o guven duygusunu aradiniz. Hayatinizdaki sevgi bosluklarini doldurmaya calistiniz birsekilde bagimlilik yapti ve zaman zaman size cok kotu de davranmis olsa siz bu insandan vazgecemediniz belli ki. Zamanla uzerinizde otorite kurmus psikolojik olarak sizi sindirmis aslinda ruhunuzda var olan yaralari desmis sizi gucsuz taraflarinizdan yaralamis.
Su lafi cok severim bazen insan iyice dibe inmeden yani dibi gormeden yuzeye cikamazmis, sizde bu sikintili donemin dibine vurmussunuz ve yuzeye cikmak icin suandan yardim ariyorsunuz. Once bir silkinin ve su surekli sizi asagi cekmeyen calisan sorunlu problemli sizi mutsuz eden zarari dokunan insanlardan kurtulun cikarin hayatinizdan hepsini. Bir nefes alin kendinizi dinleyin geleceginiz hakkinda kafa yorun,yuruyuslere cikin, arkadaslarinizla bulusun. Yanliz kalin demiyorum ama size iyi gelen insanlarla vakit gecirin. Bir zaman sonra farkeceksiniz ki aslinda sirtinizda bir yuk gibiymis o insanlar ve hayatinizdan cikardiginizda kamburunuzdan kurtulmus olacaksiniz.
Sunu unutmayin ne yasadiysaniz yasayin bu sizin degerleriniz ve sizin hayatiniz gunahi sevabi dogrusu yanlisi hepsi size ait sizi ilgilendirir kesinlikle bir baskasinin size bu sekilde eziyet etmesine, size bir deger bicmesine veya sizi yargilamasina izin vermeyin. Bundan sonraki iliskinizde de insallah karsiniza guvenilir vicdan sahibi size insan oldugunuz icin siz oldugunuz icin deger verecek birisi cikar.

demekki bu hayatta okumuş yada okumamış kişilerin de başına bu gibi şeyler gelebiliyor..

Benim söylemeye çalıştığım şey, 3 çocuklu maddi güvencesiz bir kadın başına ne gelirse boyun eğip katlanıyor, çünkü zorunda.

Öte yandan konu sahibesi yapmak istemediği hiçbir şeye zorunlu değil. Hakarete katlanmak, kabul etmek zorunda değil. Tekmeyi basıp geçmeli. Bunun yerine konu sahibesi kendine suç bulmuş cidden anlayamadım.

Türk erkeği denen ayı kırması cins tarafından herkes hakarete uğrayabiliyor, doğru. Bu elimizde olmasa bile vereceğimiz tepki elimizde. Basıp tekmeyi geçmek mesela.
Kadınlarımız böyle manyak tiplerce hakarete uğradığında kendini suçladığında ben üzüntüden kahroluyorum. Hele ki bunu hukukçu birinin yapması içine fenalık getirdi. Ne olur şöyle tiplere pabuç bırakmayalım, kendimize saygımız olsun.

Benim söylemeye çalıştığım şey, 3 çocuklu maddi güvencesiz bir kadın başına ne gelirse boyun eğip katlanıyor, çünkü zorunda.

Öte yandan konu sahibesi yapmak istemediği hiçbir şeye zorunlu değil. Hakarete katlanmak, kabul etmek zorunda değil. Tekmeyi basıp geçmeli. Bunun yerine konu sahibesi kendine suç bulmuş cidden anlayamadım.

Türk erkeği denen ayı kırması cins tarafından herkes hakarete uğrayabiliyor, doğru. Bu elimizde olmasa bile vereceğimiz tepki elimizde. Basıp tekmeyi geçmek mesela.
Kadınlarımız böyle manyak tiplerce hakarete uğradığında kendini suçladığında ben üzüntüden kahroluyorum. Hele ki bunu hukukçu birinin yapması içine fenalık getirdi. Ne olur şöyle tiplere pabuç bırakmayalım, kendimize saygımız olsun.
cok haklısınız ama arkadaşın anlattıgı erkekte biraz manyak tipli bişey:KK64:

Yazdiğiniz şeyler cok ayip ve yakişi yok.
Çoğu gibi genelleme yapiyorsunuz.
Ne demek ya hayvan gibi Türklerle çiftleştirmek ? Yani Almanyada Türk Türkle evliyse hayvanmi olmuş?
Hakaret ediyorsunuz farkindamisiniz?Ordaki insanlarda sevdiği kişillerle evleniyorlar .almanlarla ister istemez hem dini hem kültür catişmasi var .bazi mahalleler var öyle"ghetto" dedimiz.ama orda köylerde bulduğun sicaklik var .

Ne mutlu Türküm diyene En Büyük TÜRKİYE
Benim dediğimi anlayan anladı. Ben kendini eğitim ve kültür alanında geliştiren, dil öğrenen (ve öğrenmiş) bir Türküm ve gurur duyduğum Türklük budur. Almanyadakiler bizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyor, o mahalleden çıkıp 2 kelime Almanca bile öğrenmiyor ve evet çoğu !

Aynen katılıyorum.Almanyada yaşıyorum ama burdaki almancılar türkiyede yaşar gibi yaşıyor,topluma entegre olmak yerine küçük türkiye yaratmış,almanlara saldırıyorlar.Halbuki almanların sosyal hayatı hakkında bile hiçbirşey bilmiyorlar,dışarıdan gördükleri.

O kadar çok taş gibi,kibar,kültürlü,becerikli,harika baba adayı erkek varken gidip yine kro türkü buluyorlar
Sırf aynı din değil diye işte çekiliyor bu kıroluklar, evlenmeyince de olmuyor. Ben olsam kovarım çoğunu gidin ülkenize diye, hangi hakla başka ülkede yaşayıp da o ülkenin kültürüne düzenine diline dinine burun kıvırabiliyorlar? Sanırsın hepsi petrol kralı. Almanya, eğitim dahil her alanda baş çeken ülkelerden biri, orada bile Allah'ın maçolarıyla evlenip kaynana görümce elti derdi çekmiyorlar mı, Allah aşkına bir fırsat böyle çarçur edilemez gelsinler yer değiştirelim !

Konu sahibi sen Almanya'da avukatsın ya, mesleklerin değer gördüğü, kariyer imkanının zirve olduğu bir ülkedesin. Cherry doğru söylüyor, bu Türk erkekleri ayı kırması, öküz kırması, saf odundan türeme, ya çok illet erkekler. Git kendine bul mis gibi bir Alman, ne işin var bu Alamancı kırolarla ya, 2 kelime dil bilmiyorlar yıllarca orada yaşayıp yani bu ne cesaret bu ne özgüven? Ben daha çok Almanca biliyorum orada yaşayan bu tiplerden.

En korktuğum şeydir geçmiş hatalarımı sürekli yüzüme vuran insan açıkcası.Çünkü çok kırıcı ve yıkıcı olabilirler.Çok güvenip evlenmem mümkün değil böyle biriyle.Çünkü insana kendini gerçekten kötü hissettirebilirler.Ben olsam barışmazdım açıkcası.Bu bence büyük bi sorun.Hatta korkutucu.

Benim dediğimi anlayan anladı. Ben kendini eğitim ve kültür alanında geliştiren, dil öğrenen (ve öğrenmiş) bir Türküm ve gurur duyduğum Türklük budur. Almanyadakiler bizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyor, o mahalleden çıkıp 2 kelime Almanca bile öğrenmiyor ve evet çoğu !

Sırf aynı din değil diye işte çekiliyor bu kıroluklar, evlenmeyince de olmuyor. Ben olsam kovarım çoğunu gidin ülkenize diye, hangi hakla başka ülkede yaşayıp da o ülkenin kültürüne düzenine diline dinine burun kıvırabiliyorlar? Sanırsın hepsi petrol kralı. Almanya, eğitim dahil her alanda baş çeken ülkelerden biri, orada bile Allah'ın maçolarıyla evlenip kaynana görümce elti derdi çekmiyorlar mı, Allah aşkına bir fırsat böyle çarçur edilemez gelsinler yer değiştirelim !

Çok haklısınız,ben buraya geldiğimde zaten göreceğim manzarayı önceden biliyordm ama yinede insan çok sinirleniyor,onların bu yaşayış tarzına,insanları kendilerinden tiksindirmelerine ve ortaçağ cahiliyetini üzerinde taşımalarına..

Burda tonlarca yabancı yaşıyor.zamanında işçi olarak gelen italyanlarda var niye kimse onlardan nefret etmiyor? Kimse bana boş boş milliyetçi safsatası yapmasın zaten karacahilliğimiz burdan geliyor.Türklerin burda sahip oldukları hakların yarısına biz ülkemizin kendi vatandaşı olarak sahip değiliz,daha da oturmuş ülkeyi kötülüyorlar.Mahallesinden dışarı çıkmıyor ondan sonra vay efendim almanyada hiçbişey yokmuş,türkiye gibi güzel değilmiş,heryer sıkıcı boğukmuş..ne sıkıcısı ya sen bir kendi kabuğundan çık dışarı,bir entegre ol,göreceksin onların yaşadığı hayatın 10 da 1 ini yaşamadımızı..kaç tane alman ortamına girmiş(1-2 kere bulunmaktan bahsetmiyorum,düzenli olarak alman ortamlarına girmekten bahsediyorum) ki almanların sosyal hayatı hakkında karar veriyor.Kendinin komşuya gitmek,kaynanayşa dedikodu yapmak dışında bir sosyal hayatı yok ama almanı beğenmiyor :) ve gerçekten çok sosyal çok keyfini çıkararak yaşayan bir millet.ben geleli 6 ay olcak,bazen tekellerde falan türk oluyor burayı sevdin mi diye soruyorlar..çok sevdim diyince bir bozuluyorlar inanamazsın..vatanımız gibisi yok.defol git vatanına,hem adamın ülkesini işgal ediyosun,hem herkesi hareketlerinle ayılığınla rahatsız ediyorsun,hemde adamların ülkesine sövüyorsun..karacahil bir milletiz..biz kim avrupa birliği kim allah aşkına bir taraflarıyla gülerler adama..

ay ben almadım almanya da bir sorunlu türk erkeği psikolojini bozmuş,psikoloğunda psikolijisi bozuk belli.Ama bu adam neyle suçluyor anlamadım.Bakire değilsin sen nasıl seviştin anlatmı diyor? ben anlamadım orayı

demekki bu hayatta okumuş yada okumamış kişilerin de başına bu gibi şeyler gelebiliyor..

Aynen...gercekdende böyle. Ben böyle bir şeyi ilk defa yaşadim.
Ama Almanyada coook var, türk veya alman bayanlar...evde siddet gecimsizlik hakaret görüpde yinede ayrilmayi başaramayan. Ve dogruyu söylemek gerekirse burda yaşayan bayanlarin kalmak ve cekmek icin hic bir sebebi yok. Yani devlet gercekdende bakiyo. Kira...harclik...cocuk parasi. Caresizlik yok yani.
Ama okumuş kadinlarinda başina geliyo. Benim cevrem sirf akademisyen bayanlarla dolu...ve dayak yiyen bile var aralarinda... asla bunun bayanin tahsilinle alakasi yok...

Aynen...gercekdende böyle. Ben böyle bir şeyi ilk defa yaşadim.
Ama Almanyada coook var, türk veya alman bayanlar...evde siddet gecimsizlik hakaret görüpde yinede ayrilmayi başaramayan. Ve dogruyu söylemek gerekirse burda yaşayan bayanlarin kalmak ve cekmek icin hic bir sebebi yok. Yani devlet gercekdende bakiyo. Kira...harclik...cocuk parasi. Caresizlik yok yani.
Ama okumuş kadinlarinda başina geliyo. Benim cevrem sirf akademisyen bayanlarla dolu...ve dayak yiyen bile var aralarinda... asla bunun bayanin tahsilinle alakasi yok...
ne diyelim allah ii insanlarla karşılaştırsın inşallah

Herkes nekadar da abartmış Adam yalvarıyo pişman ve üzgün ve bence çok seviyo sahipleniyor.
Neden ilk başta tepki vermedi de sonra çıktı ortaya derseniz. Benim yorumum şöyle ki; o zaman ciddi bakmıyordu zamanla sahiplendi benimsedi işte o zaman da sorgulama ihtiyacı duydu. Bende aynı şeyleri yaşadım evlenmeden önce ama ben eşimin sevgisinden emindim o kadar bağırış çağırışa rağmen bana vurmaz biliyom duvara yumruk atıyodu mesela.. Ama nooldu onun siniri geçti bana tam güvendi ben sabrettim şimdi çok mutluyuz :KK14:
Bence buluşun Bi şans verin ilişkinize

Ben psikoloğu anlayamadım, manyakça davranışları nasıl normal bulmuş? Psikolog da mı numunelik Türk erkeklerinden?
ya psikolog olayın derinine inmiş
aslında doğru söylüyor
ama o adam yani erkek arkadaşı hasta sorunlu diye
kız napsın
yani konu sahibi arkadaşım eeğer karşındaki normal bir adam olsaydı evet senin yaptıkların onu iyice kötüye götürmezdi
ama karşındaki adam normal olmayınca her yaptığın onu daha beter kötüleştirdi
yani suç senin değil
adam hasta zaten...
kendini suçlayıp da vicdan yapma bence yazıksın..

ay ben almadım almanya da bir sorunlu türk erkeği psikolojini bozmuş,psikoloğunda psikolijisi bozuk belli.Ama bu adam neyle suçluyor anlamadım.Bakire değilsin sen nasıl seviştin anlatmı diyor? ben anlamadım orayı

Hemen anlatim. Ben onunla sevişdim. Ama o eski erkek arkadaşimla seviştigime inaniyo...
Sanki ben bakireligi takan bir insanim. Zaten gelmişim 30 yaşima...yok birde onun icin yalan söyleyim. Sacma işde. Bende ilk onun sorununu anlamadim yani...merak etme...baya bir.a
Herkes nekadar da abartmış Adam yalvarıyo pişman ve üzgün ve bence çok seviyo sahipleniyor.
Neden ilk başta tepki vermedi de sonra çıktı ortaya derseniz. Benim yorumum şöyle ki; o zaman ciddi bakmıyordu zamanla sahiplendi benimsedi işte o zaman da sorgulama ihtiyacı duydu. Bende aynı şeyleri yaşadım evlenmeden önce ama ben eşimin sevgisinden emindim o kadar bağırış çağırışa rağmen bana vurmaz biliyom duvara yumruk atıyodu mesela.. Ama nooldu onun siniri geçti bana tam güvendi ben sabrettim şimdi çok mutluyuz :KK14:
Bence buluşun Bi şans verin ilişkinize

ben ama güvenemiyorum isde. ya aynisi yine olursa korkum var icimde.
beni gercekden cok sevdigine inaniyorum ve onun ilk aski ve ilk sevgilisiyim.
ama icindeki korkuyu yenemiyorum...ya bunlar tekrarlanirsa ne yaparim diye düsünüyorum...

siz nasil davrandiniz? Ve sizin sorununuz tam olarak neydi?

ya psikolog olayın derinine inmiş
aslında doğru söylüyor
ama o adam yani erkek arkadaşı hasta sorunlu diye
kız napsın
yani konu sahibi arkadaşım eeğer karşındaki normal bir adam olsaydı evet senin yaptıkların onu iyice kötüye götürmezdi
ama karşındaki adam normal olmayınca her yaptığın onu daha beter kötüleştirdi
yani suç senin değil
adam hasta zaten...
kendini suçlayıp da vicdan yapma bence yazıksın..

EVET...piskolog sorunun derinine indi. yani böyle durumlar genelde kadinlardan yana kaynaklaniyormus.
bunu hic bir kadin duymak istemiyor ama... siddet genelde bir insanin gücsüzlügünü gösterir...
yani benim tavirlarim onu baya gücsüz olduguna inandirmis ve sonunda bu patlama olmus.

piskoloji kolay birsey deyil...yani hep yapan ve yapdiran vardir. piskolog gercekdende benim tutumumu bu olanlar icin sebep olarak gösterdi...:(

canım yanlış anlama ama ilk kez bu türk odunuyla mı seviştin,bakire miydin onunla sevişirken? bakireliğini sorguladığım için demiyorum sadece ilk onunla birlikte olsaydın kan gelirdi gelmedi demekki başkasıyla da sevişmiş diye düşünüyor olabilir.he hayır ondan önce de seviştiyseniz geçmişim de yaşadığım şeyler beni ilgilendirir sen bakir miydin de geç.büyük ihtimalle ben erkeğim kadın yapamaz diyen türk erkeklerinden.sen bakireliği takmasanda o takıyor,uzaklaş yine yine hep vurur yüzüne.

Çok haklısınız,ben buraya geldiğimde zaten göreceğim manzarayı önceden biliyordm ama yinede insan çok sinirleniyor,onların bu yaşayış tarzına,insanları kendilerinden tiksindirmelerine ve ortaçağ cahiliyetini üzerinde taşımalarına..

Burda tonlarca yabancı yaşıyor.zamanında işçi olarak gelen italyanlarda var niye kimse onlardan nefret etmiyor? Kimse bana boş boş milliyetçi safsatası yapmasın zaten karacahilliğimiz burdan geliyor.Türklerin burda sahip oldukları hakların yarısına biz ülkemizin kendi vatandaşı olarak sahip değiliz,daha da oturmuş ülkeyi kötülüyorlar.Mahallesinden dışarı çıkmıyor ondan sonra vay efendim almanyada hiçbişey yokmuş,türkiye gibi güzel değilmiş,heryer sıkıcı boğukmuş..ne sıkıcısı ya sen bir kendi kabuğundan çık dışarı,bir entegre ol,göreceksin onların yaşadığı hayatın 10 da 1 ini yaşamadımızı..kaç tane alman ortamına girmiş(1-2 kere bulunmaktan bahsetmiyorum,düzenli olarak alman ortamlarına girmekten bahsediyorum) ki almanların sosyal hayatı hakkında karar veriyor.Kendinin komşuya gitmek,kaynanayşa dedikodu yapmak dışında bir sosyal hayatı yok ama almanı beğenmiyor :) ve gerçekten çok sosyal çok keyfini çıkararak yaşayan bir millet.ben geleli 6 ay olcak,bazen tekellerde falan türk oluyor burayı sevdin mi diye soruyorlar..çok sevdim diyince bir bozuluyorlar inanamazsın..vatanımız gibisi yok.defol git vatanına,hem adamın ülkesini işgal ediyosun,hem herkesi hareketlerinle ayılığınla rahatsız ediyorsun,hemde adamların ülkesine sövüyorsun..karacahil bir milletiz..biz kim avrupa birliği kim allah aşkına bir taraflarıyla gülerler adama..
Her kelimesine imzamı atıyorum. Sanki şirket ayağı yönetiyor Almanya'da, önemli bir iş yapmıyorlar madem öyle bırakıp dönsünler ama yemez :) Eltimgil kaynımgil muhabbeti yapıp kendilerini cahil bırakıyorlar, bir insan yurtdışında yaşayıp nasıl tek dil konuşabilir? Ben Türkiye'de tek dil bilenleri görünce üzülüyorum, orada kendi dilim dahil 3 dil konuşurdum. Aynen güzel yer deyince bozuluyorlar yok havası suyu, yok gavur, yok ecnebi, yok kültürü kötü, has...tir oradan affedersin sen kendini eziklendiriyorsun çünkü kendini eğitmemiş bir kırosun ve cahilsin. Onu Türkiye'ye gelse ben de ezerim baş tacı mı olacaklar Türkiye'de? :D

Her kelimesine imzamı atıyorum. Sanki şirket ayağı yönetiyor Almanya'da, önemli bir iş yapmıyorlar madem öyle bırakıp dönsünler ama yemez :) Eltimgil kaynımgil muhabbeti yapıp kendilerini cahil bırakıyorlar, bir insan yurtdışında yaşayıp nasıl tek dil konuşabilir? Ben Türkiye'de tek dil bilenleri görünce üzülüyorum, orada kendi dilim dahil 3 dil konuşurdum. Aynen güzel yer deyince bozuluyorlar yok havası suyu, yok gavur, yok ecnebi, yok kültürü kötü, has...tir oradan affedersin sen kendini eziklendiriyorsun çünkü kendini eğitmemiş bir kırosun ve cahilsin. Onu Türkiye'ye gelse ben de ezerim baş tacı mı olacaklar Türkiye'de? :KK70:

Ben Alman hükümeti olsam kalifiye olmayan göçmenleri sınırdışı ederim. Almanlar bizimkileri beslemek zorunda mı?

Back