• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Yardim edin....ben resmen Kafayi yedim----

Almanyada yaşıyorsun arkadaşım ne rahat bırakmaması? Çağır polisi bak bakalım bir daha semtten geçebiliyor mu?

Öyle...ama ayni sirketde calisiyoruz. Büroyu ariyo...veya mail atiyo...zaten polise bildirdim...adini ve adresini verdim. Ben rezillikden korkuyorum iş yerinde. Kendim zaten avukat oldugum icin hukusal bana yerdimci olcak seyleri topladim. Mail...screenshot...
Benim sorunum...şuanda kendimle olan celişgi...yani hala ben zaten bu adami sirkeleyip atmiyorum.
Yani yüz veren benim. Tutarsizlik bende. Ben dengemi kayip etdim. Piskologda beni suclu bulunca...tam ezildim sinek gibi

Yok guzelim gevseklik degil seninki,o adam dar goruslu,cahil, at gozlukleri taksin yakisir boylelerine:cool:namus bekcisi kesiliyo bide heyy allahim!bosver ya kendi paranoyasinda bogulsun:63:psikolijik iskence bu adam:KK59:senin psikologa yollasana :KK70:tencere kapak olurlar valla:KK45:

Gercekdende piskolojik iskence oldu. En kötüsü bende sirkeleyip atamiyorum. Yani hatta hala onunla empati kuruyorum bide...artik kendime öküz lakabi verdim. Cünkü ben yinede bu pisiligin mesajlarina filan cevap yaziyorum. Benim piskolojimi gercekden bozdu. Bir anda...BEN BUNLARI HAK ETDIM TAVIRI ALDIM...öyleeee...cekdim o hakaretleri...ayrildim ama...yinede telefondan görüsdügüm icin pislik bana 3 defa daha ayni hakaretleri yapdi. Ben yinede hala görüsüyorum. Sanki kendime ceza verir gibi....ben kendimi eziyorum yani....

Aynen. Oradakilerin %99'u iki kelime Almanca öğrenmeye tenezzül etmeyen, dar görüşlü, yine çocuklarını hayvan çiftleştirir gibi Türklerle evlendirip Türk mahallelerinde kaynana kayınpeder bir arada yaşatan insanlar.
Yazdiğiniz şeyler cok ayip ve yakişi yok.
Çoğu gibi genelleme yapiyorsunuz.
Ne demek ya hayvan gibi Türklerle çiftleştirmek ? Yani Almanyada Türk Türkle evliyse hayvanmi olmuş?
Hakaret ediyorsunuz farkindamisiniz?Ordaki insanlarda sevdiği kişillerle evleniyorlar .almanlarla ister istemez hem dini hem kültür catişmasi var .bazi mahalleler var öyle"ghetto" dedimiz.ama orda köylerde bulduğun sicaklik var .

Ne mutlu Türküm diyene En Büyük TÜRKİYE

Gercekdende piskolojik iskence oldu. En kötüsü bende sirkeleyip atamiyorum. Yani hatta hala onunla empati kuruyorum bide...artik kendime öküz lakabi verdim. Cünkü ben yinede bu pisiligin mesajlarina filan cevap yaziyorum. Benim piskolojimi gercekden bozdu. Bir anda...BEN BUNLARI HAK ETDIM TAVIRI ALDIM...öyleeee...cekdim o hakaretleri...ayrildim ama...yinede telefondan görüsdügüm icin pislik bana 3 defa daha ayni hakaretleri yapdi. Ben yinede hala görüsüyorum. Sanki kendime ceza verir gibi....ben kendimi eziyorum yani....
Estafurullah canim ne demek okuz?allah askina boyle zir cahil bi tip yuzunden kendine hakaret etme!yol gitsin bak sen msjlarina cvp verdikce dahada cirkinlesecek dikkate almadigini goster ona numarani degistir,yada engelle bu sekilde tutarsin kendini ancak,yazik canim yaa curutme gencligini bu akil fukarasi adamla.Net ol,kararli guclu dur hic bi haltimi yiyemez salla gitsin ne sinir oldum ya

Estafurullah canim ne demek okuz?allah askina boyle zir cahil bi tip yuzunden kendine hakaret etme!yol gitsin bak sen msjlarina cvp verdikce dahada cirkinlesecek dikkate almadigini goster ona numarani degistir,yada engelle bu sekilde tutarsin kendini ancak,yazik canim yaa curutme gencligini bu akil fukarasi adamla.Net ol,kararli guclu dur hic bi haltimi yiyemez salla gitsin ne sinir oldum ya
Anamm msjima bak hele yol ver gitsin yazacagima,yol gitsin yazmisim:KK70:aman yanlis anlamayin ya :KK22:yol demisim resmen :KK70::KK70:

Cnm bosver uğrasma hiç o kaybeder. Önüne baak

Konu sahibinin erkek arkadaşının problemi Türk erkeklerini bağlamaz . Onun problemi onu bağlar . Konu sahibi erkek arkadaşınız neden sizin sözünüzden çok eski sevgilinizin sözüne inanıyor ve güveniyor bunu anlamadım .

Konu sahibinin erkek arkadaşının problemi Türk erkeklerini bağlamaz . Onun problemi onu bağlar . Konu sahibi erkek arkadaşınız neden sizin sözünüzden çok eski sevgilinizin sözüne inanıyor ve güveniyor bunu anlamadım .

Eski erkek arkadaşim onunla hic bir görüşmede bulunmadiki.
Yani...herşey kendi kafasinda olan biten şizofrenik bir olay.
Ona kimse hic bir konuda birşey demedi yani. Sadece eski erkek arkadasim BENI rahatsiz etdi...ama onunla görüşen kimse olmadi. Biranda kendine hüsnü kuruntu yapdi...ve kafasindan sacma sapan şeyler uydurmaya başladi.
Dedigim gibi...konu biraz karişik.

Hanımefendi pardon ama böyle yaparsanız eğitim alması engellenmiş, erken yaşta zorla evlendirilmiş, hemen 3 çocuğu peş peşe yapmış cahil bırakılmış kadınlardan ne farkınız kalır ki?
Öncelikle karşısındaki danışanına kendini suçlu hissettiren birinden psikolog olabileceğini düşünmüyorum.Kötü hekim kötü öğretmen olabileceği gibi kötü psikologta olabilir.Neden kendi iç sesinizi dinlemeden veya başka bir uzman görüşe başvurmadan hemen kendinizi yargılayıp astınız ki?
Ayrıca eski sevgiliniz de sizi rahatsız etmiş bu adam da etmiş.Buna neden izin verdiniz bir hukuk kadını olarak?Bence rezilliği falan boşverin bi an önce haklarında işlem başlatın sizi her kim rahatsız ediyorsa onlar zaten rezil insanlar işyerinde rezillik çıksa nolucak?Bakalım o zaman rahat bırakıyor mu bırakmıyor mu?
Ben bazen hemcinslerimi anlamıyorum ya gerçekten.Şu mantığınızın aklınızın sesini biraz dinleyin nolur.Anneniz babanız emin olun sizi bir yerlerden görüyorlar ve hissediyorlardır.Ne güzel bi evlat yetiştirmişler okutmuşlar.Onların bu çabasını yok saymayın.Saçma sapan ilkel bi adamın kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.Ne gerekiyorsa yapın.Herhalde orada insan hayatı buradaki kadar ucuz değildir.

Hala buluşsam mı diyorsun
bu gidisle yiyecek bir kafanda olmayacak bilesin ..
sizi kıran incilten hatta delirten insanlar size cazip ve tatlı geliyor

Ona kimse hic bir konuda birşey demedi yani. Sadece eski erkek arkadasim BENI rahatsiz etdi...ama onunla görüşen kimse olmadi. Biranda kendine hüsnü kuruntu yapdi...ve kafasindan sacma sapan şeyler uydurmaya başladi.

Ve bu olay 1.5 sene sonra başladi. Ve kendi bile tam olarak bilmiyo neden ve niye yapdigini....ona bir laf diyen...veya ortaya cikan bir yalan filan yok...kendi kendine senaryo yazip...bana hakaretde bulundu yani...konuyu kisa bir sekilde özetlemek icin
Haklisiniz...bu benim özel sorunum. Ama cogu türk bayaninin...türk kocalarindan baya bir cinsellige dayanan hakaret duyduklari yalanda deyil yani. Galiba ilk ben deyilim cinsellik yüzünden hakarete ugrayan gec kiz. Yoksa bu zar diktirme olayi bizim vatanimizda okadar gelişmiş olmazdi sanirsam. Özel ama...cogu türk erkeginin kapasitesini sembole eden bir davraniş tarzi bence.

Psikoloğa kimin gitmesi gerektiği ortada . Siz ona bir psikologa gitmesini tavsiye ettiniz mi . Ayrılıyorsa ayrılsın hem ayrılıp hem hayatınızı karıştırması doğru değil .

Hanımefendi pardon ama böyle yaparsanız eğitim alması engellenmiş, erken yaşta zorla evlendirilmiş, hemen 3 çocuğu peş peşe yapmış cahil bırakılmış kadınlardan ne farkınız kalır ki?
Öncelikle karşısındaki danışanına kendini suçlu hissettiren birinden psikolog olabileceğini düşünmüyorum.Kötü hekim kötü öğretmen olabileceği gibi kötü psikologta olabilir.Neden kendi iç sesinizi dinlemeden veya başka bir uzman görüşe başvurmadan hemen kendinizi yargılayıp astınız ki?
Ayrıca eski sevgiliniz de sizi rahatsız etmiş bu adam da etmiş.Buna neden izin verdiniz bir hukuk kadını olarak?Bence rezilliği falan boşverin bi an önce haklarında işlem başlatın sizi her kim rahatsız ediyorsa onlar zaten rezil insanlar işyerinde rezillik çıksa nolucak?Bakalım o zaman rahat bırakıyor mu bırakmıyor mu?
Ben bazen hemcinslerimi anlamıyorum ya gerçekten.Şu mantığınızın aklınızın sesini biraz dinleyin nolur.Anneniz babanız emin olun sizi bir yerlerden görüyorlar ve hissediyorlardır.Ne güzel bi evlat yetiştirmişler okutmuşlar.Onların bu çabasını yok saymayın.Saçma sapan ilkel bi adamın kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.Ne gerekiyorsa yapın.Herhalde orada insan hayatı buradaki kadar ucuz değildir.

Inanin bana...benimde aklimin ucundan bile gecmezdi bu durumda kendimi bulacagim. Bunun sebebini kendim bile daha cözemedim. Demekki zamanla benim özgüvenimi nasil bitirdi...ve bunu simdi anliyorum...benim sorunum zaten bu...yani ayrildim...hemde ilk hakaretden sonra...ama kopamadim tam olarak. Ben aslinda asla böyle tavirlarda bulunan bir insan deyildim. Ama sucluluk hissi kapladi beni...ve sonunda gercekdende onunla empati bile kurdum yani.
Ben bu piskolojiden kurtulmak istiyorum...

Katılıyorum, okumuş, avukat, bir Batı Avrupa toplumunda büyümüş kadın bile böyleyse; 3 çocuklu kocaya mahkum ilkokul mezunu kadınlarımız intihar etsinler.

bence görüşmemeniz gerekir cünkü siz onunla görüştükce buna anlamlar yükleyecek ve dahada üzerinize gelecek.. arkadaş takıntılı yada elde edemedigi icin bunu kafaya takmış.. ayrıca cinsellikle ilgili hakaret neye göre ediyo sonucta öle bişey olmadıgını söylüyorsunuz peki bu kişi bunu nerden cıkarıp size bunu söyleyebiliyor?

Katılıyorum, okumuş, avukat, bir Batı Avrupa toplumunda büyümüş kadın bile böyleyse; 3 çocuklu kocaya mahkum ilkokul mezunu kadınlarımız intihar etsinler.
demekki bu hayatta okumuş yada okumamış kişilerin de başına bu gibi şeyler gelebiliyor..

Back