3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Boşanınca bir daha evlenilmiyor mu?
Arkadaşım ilk aşkıyla evlendi. Yaklaşık 10 yıl flört etmişlerdi. Evlenince anlaşamadılar 2 sene evli kalıp boşandı.
Boşandıktan 2 sene sonra da evlendi. Şimdi Bebek bekliyor henüz 30 yaşında.

Bebek için anlaşamadığın birine katlanmak o bebeğe yapabileceğin en kötü şey. Bebeğin anne baba sevgisi ve anneyle babanın uyumuna ihtiyacı var.

Daha gençsin, illa boşan demiyorum ama mantıklı düşün.

3 gündür sürekli ağlıyorum çıkmazdayım resmen. Şuan bile ağlıyorum. Sanırım hamilesin. Bana dua et lütfen.

Bu adamdan ayrılmak istemiyorsanız niye bu kadar diksiniz?
Aile apartmanı gibi bir yerde ne bekliyorsunuz?
O babayla muhakkak iletişim olacak.
Bu kadar restlesmek demek ayrılmak istiyorum demektir.
Ha bu arada zaten eşiniz les gibi davranmış bu da dip not.

Üzerinize kuma getirmeyi düşünen bir adamdan boşanmayip ne yapacaksınız
Tabiki altınları da vermeden bir güzel tekmeyi vuracaksınız .
O da yatıp kalkıp babasin elini öpsün Dursun madem bukadar değerli

Elini öpmemiş olmanız hata bile olsa karşılığı bu yaşadıklarınız değil. Lütfen kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız, çocuk da yok, daha 25 yaşındasınız, çok daha iyilerini hakediyorsunuz. Gayet de evlenirsiniz. Bunlar size ders olur, daha dikkatli bir seçim yaparsınız hepsi bu. Aileniz arkanızda, aile apartmanı pişmanlıktır ama olan olmuş artık. Arkanıza bakmayın lütfen. ama karar sizin tabii, ne yaşadınız siz daha iyi bilirsiniz. En doğru kararı vermenizi umuyorum...

Bu yaşadıklarım çok ağırıma gidiyor. Nasıl atlatacağım bilmiyorum

Bana dua edin lütfen

boşanmanın yükü şu söylenilenlerden ağır gelecekse boşanma ne diyelim. yani anlamıyorum eşinin babasına karşı gururdan elini öpmüyorsun, ama bunca şeye ben boşanmak istemiyorum diyorsun. e bu kadar lafa boşanmak istemeyecek kadar gururun yoksa, babasının elini öpmeyecek kadar gururun neden var.. anlamsız çelişkiler.

Bosanin kesinlikle.

Bu yaşadıklarım çok ağırıma gidiyor. Nasıl atlatacağım bilmiyorum
Eminim çok ağırdır bende şuan esimin ailesiyle gorusmuyorum neler hissettiginizi az çok tahmin ediyorum
Ama sorun eş ailesi olmaktan çıkmış sizin
Eşinizin söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil bugün kız getiririm diyen

Yarın birgün aldatinca senin yüzünden diye birde sizi suçlar o cirkeflik var bence

Evet kesinlikle haklısın

bir de 25 yaşındasın, yani şu bir daha kimseyi sevemem, güvenemem klişelerinden çık.
mutsuz bir evlilik sürdürmeye çabalamaktansa, öyle de seversin öyle de güvenirsin ki özellikle de yaşın genç olduğu için daha fazla boşu boşuna sıkıntı çekmemiş olursun. kimse mutsuz olmak için evlenmiyor, yuva da yuva diye tutturmanın alemi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…