- 20 Ekim 2021
- 195
- 127
- 25
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Eşin açmasa da senn aç bennce canım benim sen keendini yerde mi buldun bir daha bu hayata gelmiceksin başşından belli etmesi iyi olmuş allaha şükür kırtulursun en azından bırak altını beş kuruş paranı da. Verme almasalardı onlar sennin yani sonuçta emanet verilmedi. Kendine saygı duy kendini sev seni üzeni de sen üz2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
İlk gidişimde de kovulmuştum. İkincisinde gitmeyeceğim burası benim evim dedim "bok senin evin ne yüzsüzsün s.ktir git benim evimden seni istemiyorum" dedi. Gururuma yediremedim geldim mecburen.2 aylık bir evlilikte iki kez evi terk etmişsiniz. Yuvam yıkılmasın diyorsunuz da siz temelini bile atamamışsınız ki. O olursa bu olursa düzene girer diyorsunuz ya o işler öyle olmuyor maalesef. Madem dönmeye niyetlisiniz bu denli rencide edici sözleri yutup kendi ayağınızla döneceksiniz karşı taraftan adı beklemeyin. Ama düzen tutmaz söyleyeyim. Geçmiş olsun.
Ben hiç birini yutamam öyle bir karakterim yok. Ben düzelsin istiyorum sadece. Aile terapistine gitmek düzeltmek istiyorum. Bilmiyorum ya. Boşanmak gözümü korkutuyor bir çıkar yol arıyorum.Barışırsanız aynen böyle hatta katlanarak devam edecek.
Yok ben her soyledigini yerim yutarım diyorsanız barışın. Hangi yuvayi yikmak istemiyorsaniz onu da anlamadim.
Altın konusunda mahkeme kararı ne olursa onu uygulayacağım mahkeme sonuçlanmadan vermem hiç birşey.Eşin açmasa da senn aç bennce canım benim sen keendini yerde mi buldun bir daha bu hayata gelmiceksin başşından belli etmesi iyi olmuş allaha şükür kırtulursun en azından bırak altını beş kuruş paranı da. Verme almasalardı onlar sennin yani sonuçta emanet verilmedi. Kendine saygı duy kendini sev seni üzeni de sen üz
Eşinin sorunu var kendiyle sanırım bence sinmeyin süründürün çok ağır konuşmuş evlilik yok ortadaYemin ederim hiç anlamadım. Benim ailem bile şokta. Hatta eşimin kendi annesi bile "ben oğlumu tanıyamıyorum" diyor. Neden bu kadar değişti bilm
Evet ben de buna şaşırıyorum ya yuvamız yıkılıyor adam altın peşinde.
2 aylik evliymissiniz. 3 haftadir baba evindesiniz. Demek ki kayinpederin terbiyesizligi de siz gitmeden 1 hafta once oldu...Ben hiç birini yutamam öyle bir karakterim yok. Ben düzelsin istiyorum sadece. Aile terapistine gitmek düzeltmek istiyorum. Bilmiyorum ya. Boşanmak gözümü korkutuyor bir çıkar yol arıyorum.
Aynen öyle yap demek istediiğim onlaarın sözüyle hiçbir şey yapma senden değerlisi yok unutmaAltın konusunda mahkeme kararı ne olursa onu uygulayacağım mahkeme sonuçlanmadan vermem hiç birşey.
Eşim muhtemelen kompleks yaptı. Ben hiç lafını yapmadığım halde ondan çok maaş almamdan tutun arabamın onun arabasından üst model olmasını dahi sürekli dile getirdi. Babası sürekli "biz sana çalış demiyoruz çalışma" diyor. Babası yüzünden komplekse girmiş olabilir.Eşinin sorunu var kendiyle sanırım bence sinmeyin süründürün çok ağır konuşmuş evlilik yok ortada
Evet öyle. Düzelmesi için elimden bir şey gelecekse yapmak istiyorum sadece.2 aylik evliymissiniz. 3 haftadir baba evindesiniz. Demek ki kayinpederin terpederin terbiyesizligi de siz gitmeden 1 hafta once oldu...
2 ayda bu kadar sey sizce de fazla degil mi? Evlilik surenizin yarisi baba evinde gecmis zaten.
Duzelmeyecegine emin olabilirsiniz.
Herşey evlenmeden önce görülmüş edilmiş evlenilmiş kompkles yapmanın kime faydası var şuan. Sizi sürekli aşağı çekmek isteyen biriyle olmaz.Eşim muhtemelen kompleks yaptı. Ben hiç lafını yapmadığım halde ondan çok maaş almamdan tutun arabamın onun arabasından üst model olmasını dahi sürekli dile getirdi. Babası sürekli "biz sana çalış demiyoruz çalışma" diyor. Babası yüzünden komplekse girmiş olabilir.
Peki hangi gururla döneceksiniz. Gururunuzu ayaklar altına almayın. Kararlı durun boşanacaksa açsın davayı karşı taraf sizde tüm haklarınızı söke söke alın. Üzgünüm ama dikiş tutmaz bu iş. Bugün olmazsa yarın. Kendinize çok kızarsınız.İlk gidişimde de kovulmuştum. İkincisinde gitmeyeceğim burası benim evim dedim "bok senin evin ne yüzsüzsün s.ktir git benim evimden seni istemiyorum" dedi. Gururuma yediremedim geldim mecburen
BA HA NE küçücüksün yol yakınken vazgeç bu sevdadan yüce rabbim gözüne gözüne sokmuş bu admadan koca olmaz diye ne demek yuvamı dağıtmak istemiyorum ya. Adam dağıtmış zaten her şeyi siktiri çekmiş gurursuz gibi dönecek misin 2 aylık evlilikte 2 kere baba evi. Bu evlilik değil. Aklını başına al arkadaşım lütfen. Sert yazdıysam kusura bakma.Eşim muhtemelen kompleks yaptı. Ben hiç lafını yapmadığım halde ondan çok maaş almamdan tutun arabamın onun arabasından üst model olmasını dahi sürekli dile getirdi. Babası sürekli "biz sana çalış demiyoruz çalışma" diyor. Babası yüzünden komplekse girmiş olabilir.
Herşey evlenmeden önce görülmüş edilmiş evlenilmiş kompkles yapmanın kime faydası var şuan. Sizi sürekli aşağı çekmek isteyen biriyle olmaz.
3 haftadır iletişimimiz yok o arayana kadar bekliyim mi?Peki hangi gururla döneceksiniz. Gururunuzu ayaklar altına almayın. Kararlı durun boşanacaksa açsın davayı karşı taraf sizde tüm haklarınızı söke söke alın. Üzgünüm ama dikiş tutmaz bu iş. Bugün olmazsa yarın. Kendinize çok kızarsınız.
% 100 katılıyorum.Sen de bu adamı aile apartmanı rahatlığından koparıp ekstra sorumluluk ve masrafa sokmayı düşünüyorsun, üç beş altının peşine düşen adam bunu hiç kabul etmez. Diyelim etti, burnundan getirir.
Estağfurullah. Ya haklısın benim de çok zoruma gidiyor bu durum ama ne yapayım boşanmanın yükü bana ağır gelecekBA HA NE küçücüksün yol yakınken vazgeç bu sevdadan yüce rabbim gözüne gözüne sokmuş bu admadan koca olmaz diye ne demek yuvamı dağıtmak istemiyorum ya. Adam dağıtmış zaten her şeyi siktiri çekmiş gurursuz gibi dönecek misin 2 aylık evlilikte 2 kere baba evi. Bu evlilik değil. Aklını başına al arkadaşım lütfen. Sert yazdıysam kusura bakma.
İlk boşanan değilsin canım son da olmayacaksın emin ol, kimseye bu kadar minnet etmemelisinEstağfurullah. Ya haklısın benim de çok zoruma gidiyor bu durum ama ne yapayım boşanmanın yükü bana ağır gelecek
Ya arkadaşım yanında kimse yok mu senin şöyle omuzlarından tutup silkelesin kendine gel diye. Adam arayana kadar bekle arama ok.3 haftadır iletişimimiz yok o arayana kadar bekliyim mi?
Ortada yuva mi var? Her kagita imzayla yuva olmaz. Yuvayi sevgi saygi oluşturur sizin evinizde o yok. Bu denli saygisiz biri için katlanmaya geri donmeye deymez. Çocukta yok niye çekesin? Tabi kendi kararin2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Sizin elinizden bir sey gelmesi icin bunlari esinizin degil sizin yapmış olmaniz lazim.Evet öyle. Düzelmesi için elimden bir şey gelecekse yapmak istiyorum sadece.