- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme demek saçma olur, böyle olmasını isteyerek evlenmedin ama senin için iyi olacak şeyde karara varırsın umarım. Umarım her ne olursa seni mutsuz etmez.3 gündür sürekli ağlıyorum çıkmazdayım resmen. Şuan bile ağlıyorum. Sanırım hamilesin. Bana dua et lütfen.
Yani, bundan kötüsü kim olabilir ki? Herşeyi geçtim, sürekli evden kovuyor. Ne düzenin kalır, ne huzurun. Bir de bu halde hamilelik planları yapıyorsun. 25 yaşındasın, hayatı bu kadar hızlı yaşama. Adam çocuk da olsa atar üstüne boşanır en sonunda, bi daha evlenir. Sen de onun bebesini pışpışlarsın.Değil tabi ki
Herkes senin gibi düşünse de kimse dedikodumu yapmasa keşkebir de 25 yaşındasın, yani şu bir daha kimseyi sevemem, güvenemem klişelerinden çık.
mutsuz bir evlilik sürdürmeye çabalamaktansa, öyle de seversin öyle de güvenirsin ki özellikle de yaşın genç olduğu için daha fazla boşu boşuna sıkıntı çekmemiş olursun. kimse mutsuz olmak için evlenmiyor, yuva da yuva diye tutturmanın alemi yok
Siz güvenmeyin kimseye mümkünse. Lütfen şüpheci olun. Güvendiğiniz adam böyleyse güvenemediğiniz kim bilir nasıldırTekrar birine güvenip evlenebileceğimi sanmıyorum.
İnanın böyle değildi. Şuan herkes şaşkınlık içinde bu bizim tanıdığımız kişi mi diyor. Resmen benim için ölüyordu.Siz güvenmeyin kimseye mümkünse. Lütfen şüpheci olun. Güvendiğiniz adam böyleyse güvenemediğiniz kim bilir nasıldır
Kusura bakmayın ama ortada bir yuva görünmüyor. Daha iki aylık evlilikte 2 kez evi terk etmişsiniz. Ortada saygı da kalmamış hakkınızda hayırlısı olsunn2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Ortada yuva nerde? 2 aylık evlisin, 3 haftadır baba evindesin. Sana hakaret eden, aşağılayan bir adamla evlisin, ailesi seni saymıyor, gelip seni eve götürmeye tenezzül etmiyorlar? Nasıl düzelmesini bekliyorsun.yuvam da yıkılsın istemiyorum.
Nişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Bence olay babasının elini öpmemeniz değil. Sanırım size tamam dese bile babasıyla iletişimi kesmenize tahammül edemedi. Yazık saygı kalmamış aranızda hiç. Kabul edeceğini zannetmiyorum ama oradan uzaklaşıp bir kere daha deneyin isterseniz. Tabi bu lafları unutmak çok zor olacaktırBilmiyorum. Aile apartmanında yaşıyoruz oradan çıktığımızda düzelecek gibi hissediyorum.
Olsun vermişsiniz.Malesef.
Kadın değil bir de lütfen 'kız' . Eminim düşündüğüm şeyi düşünerek etmiştir bu lafı hadsizAyrıca üzerine kadın getiririm ne demek ya..Nah getirirsin deseydin.Bu ne cüret.
Ortak bir tanıdık vesilesiyle tanıştık. 8 ay nişanlı kaldık. Ondan önce de 5 ay sevgililik dönemi.Nasıl tanıştınız ?
Ne kadar süre nişanlı kaldınız ?
vallaha birşey diyim mi senin gibi bende bu duruma çok düştüm kendini ezdirme derim bende sen gibi kayınbabamdan S***** G** (Defol) lafıni çok duydum.kaynanamla esimden de çok duydum ama esimin hatri sevgisi icin sineye cekip sustum.herşeyi yuttum icime attım olan bana oldu kendime zarar veriyorum yıpratıyorum anca ama sen gibi diyorumki yuvam yıkılmasın bide daha okadr çok promlemim var ki anlatsam bitmez.yani demek istediğim anlaşamıyosanız boşanın yani bi insan gelinine ne diye laf eder.bizim sessizligimizden belkide esimde senin esin gibi bana hep öyle diyo.ama yutuyorum bakalm nereye kadar gidecek diyorum senin yerinde olsam burnu sürtsün bırak kal annenin evinde biraz mesafeni koy ararsa konus yada nebilim belki almaya gelir seni ailen oturp konussun bir yuva kolay kurulmuyo ama cabuk yıkılıyo bırak anlasnlar değerini esinde anlar inşallah baktın olmayacak aç davani yada onlarin açmasını bekle.ben sana icimi bi döksem neler neler....yinede rabbim yuvanı bozmasın2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Evet muhtemelen.Kadın değil bir de lütfen 'kız' . Eminim düşündüğüm şeyi düşünerek etmiştir bu lafı hadsiz
Allah kimsenin yuvasını bozmasın.vallaha birşey diyim mi senin gibi bende bu duruma çok düştüm kendini ezdirme derim bende sen gibi kayınbabamdan S***** G** (Defol) lafıni çok duydum.kaynanamla esimden de çok duydum ama esimin hatri sevgisi icin sineye cekip sustum.herşeyi yuttum icime attım olan bana oldu kendime zarar veriyorum yıpratıyorum anca ama sen gibi diyorumki yuvam yıkılmasın bide daha okadr çok promlemim var ki anlatsam bitmez.yani demek istediğim anlaşamıyosanız boşanın yani bi insan gelinine ne diye laf eder.bizim sessizligimizden belkide esimde senin esin gibi bana hep öyle diyo.ama yutuyorum bakalm nereye kadar gidecek diyorum senin yerinde olsam burnu sürtsün bırak kal annenin evinde biraz mesafeni koy ararsa konus yada nebilim belki almaya gelir seni ailen oturp konussun bir yuva kolay kurulmuyo ama cabuk yıkılıyo bırak anlasnlar değerini esinde anlar inşallah baktın olmayacak aç davani yada onlarin açmasını bekle.ben sana icimi bi döksem neler neler....yinede rabbim yuvanı bozmasın
Peki neye inanmak istiyorsanız ona inanın. İyi akşamlar.İnanın böyle değildi. Şuan herkes şaşkınlık içinde bu bizim tanıdığımız kişi mi diyor. Resmen benim için ölüyordu.
amin inşallah iyice düşün tart biç derim nebilim yani nediycegimide bilemiyorum ama senin bileceğin iş zamana bırak bakalm belki barısırsın belki daha iyi olur bilemem tatlı canını sıkmaAllah kimsenin yuvasını bozmasın.
Peki eşim pişman olup arar mı sizce beni?amin inşallah iyice düşün tart biç derim nebilim yani nediycegimide bilemiyorum ama senin bileceğin iş zamana bırak bakalm belki barısırsın belki daha iyi olur bilemem tatlı canını sıkma