3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 gündür sürekli ağlıyorum çıkmazdayım resmen. Şuan bile ağlıyorum. Sanırım hamilesin. Bana dua et lütfen.
Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme demek saçma olur, böyle olmasını isteyerek evlenmedin ama senin için iyi olacak şeyde karara varırsın umarım. Umarım her ne olursa seni mutsuz etmez.

Yani, bundan kötüsü kim olabilir ki? Herşeyi geçtim, sürekli evden kovuyor. Ne düzenin kalır, ne huzurun. Bir de bu halde hamilelik planları yapıyorsun. 25 yaşındasın, hayatı bu kadar hızlı yaşama. Adam çocuk da olsa atar üstüne boşanır en sonunda, bi daha evlenir. Sen de onun bebesini pışpışlarsın.

Herkes senin gibi düşünse de kimse dedikodumu yapmasa keşke

Kusura bakmayın ama ortada bir yuva görünmüyor. Daha iki aylık evlilikte 2 kez evi terk etmişsiniz. Ortada saygı da kalmamış hakkınızda hayırlısı olsunn

yuvam da yıkılsın istemiyorum.
Ortada yuva nerde? 2 aylık evlisin, 3 haftadır baba evindesin. Sana hakaret eden, aşağılayan bir adamla evlisin, ailesi seni saymıyor, gelip seni eve götürmeye tenezzül etmiyorlar? Nasıl düzelmesini bekliyorsun.
İnsanlar bunun gibi durumlar karşısında boşanıyor. Farklı bir şeylerde değil.

Bilmiyorum. Aile apartmanında yaşıyoruz oradan çıktığımızda düzelecek gibi hissediyorum.
Bence olay babasının elini öpmemeniz değil. Sanırım size tamam dese bile babasıyla iletişimi kesmenize tahammül edemedi. Yazık saygı kalmamış aranızda hiç. Kabul edeceğini zannetmiyorum ama oradan uzaklaşıp bir kere daha deneyin isterseniz. Tabi bu lafları unutmak çok zor olacaktır

vallaha birşey diyim mi senin gibi bende bu duruma çok düştüm kendini ezdirme derim bende sen gibi kayınbabamdan S***** G** (Defol) lafıni çok duydum.kaynanamla esimden de çok duydum ama esimin hatri sevgisi icin sineye cekip sustum.herşeyi yuttum icime attım olan bana oldu kendime zarar veriyorum yıpratıyorum anca ama sen gibi diyorumki yuvam yıkılmasın bide daha okadr çok promlemim var ki anlatsam bitmez.yani demek istediğim anlaşamıyosanız boşanın yani bi insan gelinine ne diye laf eder.bizim sessizligimizden belkide esimde senin esin gibi bana hep öyle diyo.ama yutuyorum bakalm nereye kadar gidecek diyorum senin yerinde olsam burnu sürtsün bırak kal annenin evinde biraz mesafeni koy ararsa konus yada nebilim belki almaya gelir seni ailen oturp konussun bir yuva kolay kurulmuyo ama cabuk yıkılıyo bırak anlasnlar değerini esinde anlar inşallah baktın olmayacak aç davani yada onlarin açmasını bekle.ben sana icimi bi döksem neler neler....yinede rabbim yuvanı bozmasın

Allah kimsenin yuvasını bozmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…