3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dk1 gol 1 derler ya işte öyle bişey olmuş daha 1 aylık evlilikte bunu yapan ilerde kim bilir neler yapar bence yol yakınken ayrıl derim

2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
üstüne kız getirecem demişse mesele sadece babası veya ailesi değil

Siz barisip birde çocuk yaparsiniz ondan sonra çocuğum var nasıl boşanayim dersiniz ve kendinizi ömür boyu eşinizin annesine babasına bir köle bir hizmetçi yaparsıniz.net.

Yapmayin nolur daha 2 aylık yıllarınızi heba etmeyin bu adama
Boşanmak gerçekten çok zor geliyor bana psikolojik olarak. Ben kaldıramam. Tek istediğim eşimin düzelmesi evliliğimizin devam etmesi. Eşim bu durumdayken zaten olmayacak. Değişmesini düzelmesini istiyorum. İlk tanıdığım adam olsun sadece yeter.

Adam olan karısını evden kovmaz. Siz dava açın evden kovdu diye. Evi terketmiş gibi görünüp suçlu taraf olmayın.

Boşanmak gerçekten çok zor geliyor bana psikolojik olarak. Ben kaldıramam. Tek istediğim eşimin düzelmesi evliliğimizin devam etmesi. Eşim bu durumdayken zaten olmayacak. Değişmesini düzelmesini istiyorum. İlk tanıdığım adam olsun sadece yeter.
Şuan zor geliyor haklısınız ama inanın ilerde daha zor olacak şuan bı doğru adım atsanız belki 6 ay üzüleceksiniz ondan sonrası bu halinizden çok daha mutlu olacaksınız emin olun

eşin olacak kişi daha cicim aylarında bu kadar astım kestimse sen daha çok gidersin o baba evine. ne demek gurursuz midesiz. ana baba ağzına bakan eşle sorun hiç bitmez bugün babamın elini öpmedin yarın surat astın olur. yapma etme çok gençsin çocuğun yok mesleğin var kurtarılacak bir şeyde yok ortada kendini ziyan etme. dönünce kabul etti döndü olacak

eşin olacak kişi daha cicim aylarında bu kadar astım kestimse sen daha çok gidersin o baba evine. ne demek gurursuz midesiz. ana baba ağzına bakan eşle sorun hiç bitmez bugün babamın elini öpmedin yarın surat astın olur. yapma etme çok gençsin çocuğun yok mesleğin var kurtarılacak bir şeyde yok ortada kendini ziyan etme. dönünce kabul etti döndü olacak
Haklısın

Eşim muhtemelen kompleks yaptı. Ben hiç lafını yapmadığım halde ondan çok maaş almamdan tutun arabamın onun arabasından üst model olmasını dahi sürekli dile getirdi. Babası sürekli "biz sana çalış demiyoruz çalışma" diyor. Babası yüzünden komplekse girmiş olabilir.

İşin de var üstelik neden ayrılmaktan çekiniyorsun.
Konuş oluru varsa barış ama sırf ayrıldı demesinler diye barışma. Gerçekten düzeleceğini mantıklı tartabiliyorsan barış.

Öncelikle ilk kavgada dönmeyecektiniz. Babanla bir daha muhatap olmam diye bir şey yok, sonuçta o aileden çıkmış, ailesini silemez kaldı ki aile apartmanıymış nereye kadar muhatap olmayacaktınız ki? Ayrıca üstüne 'kız' getireceğim ne demek? Ya en başta aileyle de ilişkinizi düzeltecektiniz ki aranızda ne geçti bilmiyorum ama ağır bir şey yaşadıysanız bir ömür böyle geçmez diye düşünmeliydiniz, bu noktada da eşinize iş düşüyordu, dengeyi sağlamalıydı, yada hiç dönmeyecektiniz. İncelmiş ve kopmuş maalesef, düzelecek umuduyla yine aynı topa girmeyin. Eşiniz ailesiyle sizin aranızda köprü olması gerekirken taraf olmuş ve sizi silmiş. Muhtemelen yaşınız gençtir diye düşünüyorum, yolunuza bakın. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez. İşiniz de varmış, maaşınız iyiymiş, e araba da var, daha 2 ayda böyle yapan adama karşı dik durun lütfen. Duygusal davranmayın , mantıklı olun, dedikleri yenilir yutulur şeyler değil.

Son düzenleme:
İşin de var üstelik neden ayrılmaktan çekiniyorsun.
Konuş oluru varsa barış ama sırf ayrıldı demesinler diye barışma. Gerçekten düzeleceğini mantıklı tartabiliyorsan barış.
İşim var, ailem arkamda. Ama yine de boşanmayı göze alamıyorum. Hayatım daha da kötü olcak gibi hissediyorum. 25 yaşındayım hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Boşanırsam bir daha asla evlenmem ve annelik hayalim sonsuza kadar hayal olarak kalır.

Öncelikle ilk kavgada dönmeyecektiniz. Babanla bir daha muhatap olmam diye bir şey yok, sonuçta o aileden çıkmış, ailesini silemez kaldı ki aile apartmanıymış nereye kadar muhatap olmacaktınız ki? Ayrıca üstüne 'kız' getireceğim ne demek? Ya en başta aileyle de ilişkinizi düzeltecektiniz ki aranızda ne geçti bilmiyorum ama ağır bir şey yaşadıysanız bir ömür böyle geçmez diye düşünmeliydiniz, bu noktada da eşinize iş düşüyordu, dengeyi sağlamalıydı, yada hiç dönmeyecektiniz. İncelmiş ve kopmuş maalesef, düzelecek umuduyla yine aynı topa girmeyin. Eşiniz ailesiyle sizin atanızda köprü olması gerekirken taraf olmuş ve sizi silmiş. Muhtemelen yaşınız gençtir diye düşünüyorum, yolunuza bakın. Hiç bir acı sonsuza dek sürmez.
25 yaşındayım. Tabi ki babasıyla sonsuza kadar küs kalmayacaktım. Babasından bir adım bekledim. Bir özür diler diye düşündüm. Zamanla onunla da düzelecekti aramız. Ama 1 ay bile geçmedi üstünden. Hatalı olduğu halde bana bir adım atmadı. Ben de elini öpmedim. Elini öpmemiş olmam hata olabilir ama kendimce haklı olduğumu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X