3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ciddi bir şey soracağım bu adamları nasıl buluyorsunuz böyle? Evlilik demek ne demek sizin için gerçekten merak ediyorum. Ortada bir yuva yok ki. Sadece sizin çabalamanızla evlilik yürümez. Evlilik iki kişiliktir ve sorumluluklar eşittir. Babası yüzünden evden kovan bir adama hala eşim diyebilmeniz de çok abes

Nişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Hayır alakası yok adam dengesiz senin onunla işin yok işin benimle demesi bile saçmalık . Adamın babası atsan atılmaz satsan satılmaz . Sakın geri dönme birde hamile kalırsın çocukla daha zor

Hayır alakası yok adam dengesiz senin onunla işin yok işin benimle demesi bile saçmalık . Adamın babası atsan atılmaz satsan satılmaz . Sakın geri dönme birde hamile kalırsın çocukla daha zor
Böyle de çok zor boşandıktan sonrası. İnsanlara laf anlatmak yeni bir düzen kurmak...

Maddi olarak sıkıntıya girmeyiz ikimiz de çalışıyoruz maaşlarımız iyi. İkimizin de arabası var gerekirse satarım kendi arabamı. Huzur olsun yeter.
Aklına ilk gelen altınlar olmuş adamın. Herkesi kendin gibi '' Aman huzur olsun, giden para olsun '' der mi sandın?

Aile apartmanın çıkınca anası babası hayatınızdan çıkmış olmayacak. Size o iğrenç lafları babasının lafıyla ettiğini düşünüyorsunuz belli ki. Yanlış. Eş olacak şahsın karaktersizliğini babasıyla desteklenmiş sadece.

Boşanın hiç beklemeyin açın davayı altınları da vermeyin. Mümkünse iletişime de geçmeyin.

Çalışıyorsunuz arabanız altınıza nesindne korkuyorsunuz boşanma sonrasının?

Zaten evli kalmamışsınız ki.

Evlenmeden önce ailesi düşkünlüğü vs vücut dili , duygularını öfkesini aktarımı gibi şeyler hicmi farkedilmiyor herkes mi oyuncu anlamadım ki. Yani bu ne çirkinlik ister öperim elini ister öpmem

Babası ne terbiyesizlik yapmıştı ilk sefer ?
Biz eşimle tartıştığımız sırada evimize gelip üstüme yürüdü bana "bir sorun olduğunda gelip bana söyleyeceksin" diyerek bağırdı. Ben de karı koca arasında sizinle ilgili bir şey yok dedim. Eşime dönüp "ara babasını gelsin götürsün bunu" demişti.

Evlenmeden önce ailesi düşkünlüğü vs vücut dili , duygularını öfkesini aktarımı gibi şeyler hicmi farkedilmiyor herkes mi oyuncu anlamadım ki. Yani bu ne çirkinlik ister öperim elini ister öpmem
Yemin ederim hiç anlamadım. Benim ailem bile şokta. Hatta eşimin kendi annesi bile "ben oğlumu tanıyamıyorum" diyor. Neden bu kadar değişti bilmiyorum

Yemin ederim hiç anlamadım. Benim ailem bile şokta. Hatta eşimin kendi annesi bile "ben oğlumu tanıyamıyorum" diyor. Neden bu kadar değişti bilm
Aklına ilk gelen altınlar olmuş adamın. Herkesi kendin gibi '' Aman huzur olsun, giden para olsun '' der mi sandın?
Evet ben de buna şaşırıyorum ya yuvamız yıkılıyor adam altın peşinde.

Reactions: H M
Hayır asla zor değil böyle düşünme . Bir ömür boyu böyle ahlaksızla yaşamak zor hatta benim gözümde ölüm
Boşanırsam tüm düzenimi bozmam gerekecek aynı iş ortamında kalamam. Tayinimi isteyip farklı bir şehire gideceğim. Gittiğimde de ailem sevdiklerim herkes burada kalacak. Her şey o kadar gözümde büyüyor ki.

Evet ben de buna şaşırıyorum ya yuvamız yıkılıyor adam altın peşinde
Sen de bu adamı aile apartmanı rahatlığından koparıp ekstra sorumluluk ve masrafa sokmayı düşünüyorsun, üç beş altının peşine düşen adam bunu hiç kabul etmez. Diyelim etti, burnundan getirir.

2 aylık bir evlilikte iki kez evi terk etmişsiniz. Yuvam yıkılmasın diyorsunuz da siz temelini bile atamamışsınız ki. O olursa bu olursa düzene girer diyorsunuz ya o işler öyle olmuyor maalesef. Madem dönmeye niyetlisiniz bu denli rencide edici sözleri yutup kendi ayağınızla döneceksiniz karşı taraftan adı beklemeyin. Ama düzen tutmaz söyleyeyim. Geçmiş olsun.

Barışırsanız aynen böyle hatta katlanarak devam edecek.
Yok ben her soyledigini yerim yutarım diyorsanız barışın. Hangi yuvayi yikmak istemiyorsaniz onu da anlamadim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…