- 20 Ekim 2021
- 116
- -32
- 28
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Haklısın sanırım. Ama çevredeki herkes imrenirdi beni çok seviyordu. Hatta herkes onun sevgisi seninkinden fazla derdi. Şimdi neden böyle oldu anlam veremiyorum.seven adam böyle olmaz emin olabilirisniz
Ya ciddi bir şey soracağım bu adamları nasıl buluyorsunuz böyle? Evlilik demek ne demek sizin için gerçekten merak ediyorum. Ortada bir yuva yok ki. Sadece sizin çabalamanızla evlilik yürümez. Evlilik iki kişiliktir ve sorumluluklar eşittir. Babası yüzünden evden kovan bir adama hala eşim diyebilmeniz de çok abes2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Boşandıktan sonraki süreç beni korkutuyor.Ortada yikilacak bir yuva yok. Bi an once kurtar kendini
Hayır alakası yok adam dengesiz senin onunla işin yok işin benimle demesi bile saçmalık . Adamın babası atsan atılmaz satsan satılmaz . Sakın geri dönme birde hamile kalırsın çocukla daha zorNişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Böyle de çok zor boşandıktan sonrası. İnsanlara laf anlatmak yeni bir düzen kurmak...Hayır alakası yok adam dengesiz senin onunla işin yok işin benimle demesi bile saçmalık . Adamın babası atsan atılmaz satsan satılmaz . Sakın geri dönme birde hamile kalırsın çocukla daha zor
Aklına ilk gelen altınlar olmuş adamın. Herkesi kendin gibi '' Aman huzur olsun, giden para olsun '' der mi sandın?Maddi olarak sıkıntıya girmeyiz ikimiz de çalışıyoruz maaşlarımız iyi. İkimizin de arabası var gerekirse satarım kendi arabamı. Huzur olsun yeter.
Hayır asla zor değil böyle düşünme . Bir ömür boyu böyle ahlaksızla yaşamak zor hatta benim gözümde ölümBöyle de çok zor boşandıktan sonrası. İnsanlara laf anlatmak yeni bir düzen kurmak...
Aynısını bende soracaktım..bu nasıl olacak?
Biz eşimle tartıştığımız sırada evimize gelip üstüme yürüdü bana "bir sorun olduğunda gelip bana söyleyeceksin" diyerek bağırdı. Ben de karı koca arasında sizinle ilgili bir şey yok dedim. Eşime dönüp "ara babasını gelsin götürsün bunu" demişti.Babası ne terbiyesizlik yapmıştı ilk sefer ?
Yemin ederim hiç anlamadım. Benim ailem bile şokta. Hatta eşimin kendi annesi bile "ben oğlumu tanıyamıyorum" diyor. Neden bu kadar değişti bilmiyorumEvlenmeden önce ailesi düşkünlüğü vs vücut dili , duygularını öfkesini aktarımı gibi şeyler hicmi farkedilmiyor herkes mi oyuncu anlamadım ki. Yani bu ne çirkinlik ister öperim elini ister öpmem
Yemin ederim hiç anlamadım. Benim ailem bile şokta. Hatta eşimin kendi annesi bile "ben oğlumu tanıyamıyorum" diyor. Neden bu kadar değişti bilmEvlenmeden önce ailesi düşkünlüğü vs vücut dili , duygularını öfkesini aktarımı gibi şeyler hicmi farkedilmiyor herkes mi oyuncu anlamadım ki. Yani bu ne çirkinlik ister öperim elini ister öpmem
Evet ben de buna şaşırıyorum ya yuvamız yıkılıyor adam altın peşinde.Aklına ilk gelen altınlar olmuş adamın. Herkesi kendin gibi '' Aman huzur olsun, giden para olsun '' der mi sandın?
Boşanırsam tüm düzenimi bozmam gerekecek aynı iş ortamında kalamam. Tayinimi isteyip farklı bir şehire gideceğim. Gittiğimde de ailem sevdiklerim herkes burada kalacak. Her şey o kadar gözümde büyüyor ki.Hayır asla zor değil böyle düşünme . Bir ömür boyu böyle ahlaksızla yaşamak zor hatta benim gözümde ölüm
Sen de bu adamı aile apartmanı rahatlığından koparıp ekstra sorumluluk ve masrafa sokmayı düşünüyorsun, üç beş altının peşine düşen adam bunu hiç kabul etmez. Diyelim etti, burnundan getirir.Evet ben de buna şaşırıyorum ya yuvamız yıkılıyor adam altın peşinde
HaklısınSen de bu adamı aile apartmanı rahatlığından koparıp ekstra sorumluluk ve masrafa sokmayı düşünüyorsun, üç beş altının peşine düşen adam bunu hiç kabul etmez. Diyelim etti, burnundan getirir.