-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
ailesine düşkün bide.evin ayrı değilse yada ayırmak istediğinde sorun yaşarsın yada ailesiyle yakin oturuyosanız hep onların lafına bakar dinler benimki öyle mesala çok aileci annesine çok düşkünlüğü var bide annesi rahatsızlandı ben evimi birlestirdim annesine bakıyoz ne gezmemiz ne tozmamiz ne özel birlikteligimiz hicbiseyimiz yok o ayrı odada ben ayrı odada ben annemin evine gittigimde bile ne arar ne sorar ne yazar ne kıskanır degisik bir adam ama seviyorum diye işte ama bende bi okadar yoruldum usandım vallaha sen esini daha iyi tanırsın ararmı bilemem sen mesaj at yaz diycem ama boşver o senin üstüne düşmeliPeki eşim pişman olup arar mı sizce beni?
İlk gidişimde de kovulmuştum. İkincisinde gitmeyeceğim burası benim evim dedim "bok senin evin ne yüzsüzsün s.ktir git benim evimden seni istemiyorum" dedi. Gururuma yediremedim geldim mecburen.
Nasıl yutmazsınız yutmuşsunuz işte üstte ki mesajda. İşiniz var böyle gelişimini tamamlamamış adamı elalem için çekip de ömrünüzü heba etmeyin.Ben hiç birini yutamam öyle bir karakterim yok. Ben düzelsin istiyorum sadece. Aile terapistine gitmek düzeltmek istiyorum. Bilmiyorum ya. Boşanmak gözümü korkutuyor bir çıkar yol arıyorum.
Allah yardımcın olsun zor bir durum. Aşk için değer mi diye soruyor insan bazen kendineailesine düşkün bide.evin ayrı değilse yada ayırmak istediğinde sorun yaşarsın yada ailesiyle yakin oturuyosanız hep onların lafına bakar dinler benimki öyle mesala çok aileci annesine çok düşkünlüğü var bide annesi rahatsızlandı ben evimi birlestirdim annesine bakıyoz ne gezmemiz ne tozmamiz ne özel birlikteligimiz hicbiseyimiz yok o ayrı odada ben ayrı odada ben annemin evine gittigimde bile ne arar ne sorar ne yazar ne kıskanır degisik bir adam ama seviyorum diye işte ama bende bi okadar yoruldum usandım vallaha sen esini daha iyi tanırsın ararmı bilemem sen mesaj at yaz diycem ama boşver o senin üstüne düşmeli
Bende onu demeye geldim bu durumda benim icin en onemli olan geleceğim icin altinlarim olurduAltınları verme.
İki ayda iki kez ayrılma noktasına gelmişsiniz ve bir yuvadan bahsediyorsunuz. Ortada yuva filan yok. Hazır çocuk yokken yolunuza bakın. Bu adamdan koca olur da "eş" olmaz.2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Bu durumda gözüm altın falan görmüyor ki ihtiyacım da yok onun altınına. Ama tabi ki mahkeme kararına göre olur her şey. Ne fazla ne eksik. Beni böyle üzüp sonraki hayatı için ona hediye veremem.Bende onu demeye geldim bu durumda benim icin en onemli olan geleceğim icin altinlarim olurdu
İki ayda iki kez ayrılma noktasına gelmişsiniz ve bir yuvadan bahsediyorsunuz. Ortada yuva filan yok. Hazır çocuk yokken yolunuza bakın. Bu adamdan koca olur da "eş" olmaz.
Ne demek ihtiyacim yok ihtiyacin olmasa bile kurban kes boyle adamdan kurtulduğun icin ama ona birakmaBu durumda gözüm altın falan görmüyor ki ihtiyacım da yok onun altınına. Ama tabi ki mahkeme kararına göre olur her şey. Ne fazla ne eksik. Beni böyle üzüp sonraki hayatı için ona hediye veremem.
Topu topu 2 aydır evlisin. .maaşın var,araban var...altinlar senin. .adam seni istemiyor,git diyor...pardon da korkun ne?Boşandıktan sonraki süreç beni korkutuyor.
Konuyu okuyunca aklımdan geçen ilk cümleAltınları verme.
Yani ben gerçekten burda neysem oyum hiç eğip bukmeden yorum yazıyorum.Esimle tartisirim kavga da ederim ama bu cümleyi bana kuramaz ya.Bunlar bu zihniyete nasıl ulaşıyorlar.Kastettiginiz şeyi anladım.Hiyar herif.Kadın değil bir de lütfen 'kız' . Eminim düşündüğüm şeyi düşünerek etmiştir bu lafı hadsiz
Ben her şeyin farkındayım. Pişman olmasını istiyorum.Anlamadığım nokta 2aylik evlisin 3 hafta evden ayrıldım 2.evden ayrilisin ve halen eşim pişman olup ararmi diyorsun kusura bakma ya böyle bı olay yok bu bı senaryo ya da sen daha olanlarin farkında değilsin kusura bakma
Bundan sonra hayatıma kimseyi alamayacağım.Topu topu 2 aydır evlisin. .maaşın var,araban var...altinlar senin. .adam seni istemiyor,git diyor...pardon da korkun ne?
Ya büyük ihtimalle üniversite falan okumuş bir insansınız. Ne demek bir daha evlenemem. Benim lise mezunu bile olmayan kuzenim boşandı ikinci evliliğinde maşallah nur topu gibi çocukları oldu. Yine uzaktan tanıdığımız genç bir kız vardı üniversite mezunuydu ama işi yoktu evlendi boşandı yine bu aile işlerinden. Kız sonra profesörle evlendi. Aşırı mutlu.İşim var, ailem arkamda. Ama yine de boşanmayı göze alamıyorum. Hayatım daha da kötü olcak gibi hissediyorum. 25 yaşındayım hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Boşanırsam bir daha asla evlenmem ve annelik hayalim sonsuza kadar hayal olarak kalır.
Mecburen kalıyorum deyin bu daha etik durur ama seviyorum demeyin.ailesine düşkün bide.evin ayrı değilse yada ayırmak istediğinde sorun yaşarsın yada ailesiyle yakin oturuyosanız hep onların lafına bakar dinler benimki öyle mesala çok aileci annesine çok düşkünlüğü var bide annesi rahatsızlandı ben evimi birlestirdim annesine bakıyoz ne gezmemiz ne tozmamiz ne özel birlikteligimiz hicbiseyimiz yok o ayrı odada ben ayrı odada ben annemin evine gittigimde bile ne arar ne sorar ne yazar ne kıskanır degisik bir adam ama seviyorum diye işte ama bende bi okadar yoruldum usandım vallaha sen esini daha iyi tanırsın ararmı bilemem sen mesaj at yaz diycem ama boşver o senin üstüne düşmeli
Bende lisede platonik aşk yaşadığım çocuk için ,bundan sonra kimseyi sevemem. .o olmazsa olmaz diyordum..valla başkasını sevip evlenebiliyorsun..imkansız degilmisBundan sonra hayatıma kimseyi alamayacağım.
Yeni başlangıçlar iyidir. Ama korkutucu. Çünkü bundan sonrası koca bir belirsizlik. İyi mi olacak daha mı kötü. Hiçbir şey belli değil.Ya büyük ihtimalle üniversite falan okumuş bir insansınız. Ne demek bir daha evlenemem. Benim lise mezunu bile olmayan kuzenim boşandı ikinci evliliğinde maşallah nur topu gibi çocukları oldu. Yine uzaktan tanıdığımız genç bir kız vardı üniversite mezunuydu ama işi yoktu evlendi boşandı yine bu aile işlerinden. Kız sonra profesörle evlendi. Aşırı mutlu.
Daha fazla maaşı vs de kompleks yapmıştır. Basın tekmeyi her şeyiniz varmış. Güzel bir sahil kıyısına tayin isteyin. Yakışıklı beyler her yerde her yaşta var. Bu genç yaşınızda yapmayın kendinize bunu.
Yeni başlangıçlar her zaman insanlara iyi gelir. Tertemiz bembeyaz bir sayfa…
İmkansız değil tabi ki ama ne olacağını bilmemek korkutucuBende lisede platonik aşk yaşadığım çocuk için ,bundan sonra kimseyi sevemem. .o olmazsa olmaz diyordum..valla başkasını sevip evlenebiliyorsun..imkansız degilmis
Senin bir yuvan yok ki. Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun!? Senin bir yuvan yoookAma yuvam da yıkılsın istemiyorum.