- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Tmm da bildiğin hayat da ürpertici.İmkansız değil tabi ki ama ne olacağını bilmemek korkutucu
Iyi o zaman evine don..eşinin aramasini neden bekliyorsun..babasından ve esinden özür dile..babasının elini op..yuvam dagilmamis olur..biz ne desek boş cunkuİmkansız değil tabi ki ama ne olacağını bilmemek korkutucu
Güldürdün beniSenin bir yuvan yok ki. Sen bizi çıldırtmak mı istiyorsun!? Senin bir yuvan yoook
Onun şişman olup dönmesini istiyorumIyi o zaman evine don..eşinin aramasini neden bekliyorsun..babasından ve esinden özür dile..babasının elini op..yuvam dagilmamis olur..biz ne desek boş cunku
Siz lisans mezunusunuz değil mi?Güldürdün beni
Onun şişman olup dönmesini istiyorum
Yahu ergen ergen konuşmayın yaaİşim var, ailem arkamda. Ama yine de boşanmayı göze alamıyorum. Hayatım daha da kötü olcak gibi hissediyorum. 25 yaşındayım hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Boşanırsam bir daha asla evlenmem ve annelik hayalim sonsuza kadar hayal olarak kalır.
Ben lisans, eşim önlisans.Siz lisans mezunusunuz değil mi?
Eşiniz ne mezunu?
Bence psikolojik yardım alın. Alışkanlıklarınızdan kopamama durumu var ama bu alışkanlıklar size zarar veriyor. Dışarıdan şu an yaşadıklarınız yapacağız değişikliklerden daha korkutucu ve belirsiz görünüyor.Yeni başlangıçlar iyidir. Ama korkutucu. Çünkü bundan sonrası koca bir belirsizlik. İyi mi olacak daha mı kötü. Hiçbir şey belli değil.
Pişman demek istemiştimAnnesi şişman yapabilir etli etli yemekler yaparak
Ya bence siz gerçek değilsiniz. Troll soru olduğunu düşünüyorum artık.Onun şişman olup dönmesini istiyorum
Pişman olmasını bekle o zaman.Pişman demek istemiştim
Psikolojik destek konusunda haklısın randevu aldım terapiye başlayacağım umarım bana iyi gelir...Bence psikolojik yardım alın. Alışkanlıklarınızdan kopamama durumu var ama bu alışkanlıklar size zarar veriyor. Dışarıdan şu an yaşadıklarınız yapacağız değişikliklerden daha korkutucu ve belirsiz görünüyor.
Niye değerinizi bu kadar aşağı çekiyorsunuz? Neden kendinize acı bir hayatı, kötü bir eşi ve kalitesiz bir aileyi reva görüyorsunuz? Her yerse her cinsten her yaşta bir sürü erkek var. Mutluluk bir eş ve çocukla da olmuyor sadece bu arada. Her evli çocuklu insan mutlu mu görüyorsunuz burada. İki ay bir şey değil, hiç evlenmemiş bile sayılırsınız. Ufkunuzu genişletin. Modern, ayakları üzerinde duran, eğitimli bir sürü erkek var. Kendinizi ve ruhunuzu geliştirin.
Haklısınız. Teşekkür ederimYahu ergen ergen konuşmayın yaa
Dönün geri. Size o lafları eden..... (küfretmicemmmmm küfretmicemmmmm) yaratığı baba yapın onun babasını da dede yapın. Siz anne olacaksınız diye zavallı bi sabi böyle bir babaya sahip olsun onun da günahına girin tamam mı?
Çok beklersiniz pişman olsun diye adam şimdiden altınların derdinde sizi istiyor mu zannediyorsunuz?
Hadi oldu ya adam gel dedi dönerseniz olacakları söyleyeyim. Aile apartmanın dan n.h çıkarırsınız o adamı. Çıkarsanız da ailemden kopardın diye dünyayı size dar eder. 2 aya kalmaz çocuk da yaparsınız. Sonra bu adam sizi çocukla babanınız evine yollar üstünüze de dediği gibi bi "kız" getirir. Anne olmuş olursunuz hayaliniz gerçekleşmiş olur gerisini gözünüz görmez tamam mı?
Her mesajınıza sinir katsayım arttı yemin ediyorum. Kendi ayakları üzerinde durabilen maddi kaygısı olmayan çocuk gibi bağlayıcı bir sebebi yokken daha 1 ay bile doğru dürüst evli kalmamış adamın yüzünü baştan görmüşken 25 yaşında bir kadın nasıl bu kadar aciz ve basiretsiz olabilir aklım almıyor.
Keşke trol olsa herşey.Ya bence siz gerçek değilsiniz. Troll soru olduğunu düşünüyorum artık.Mune bakabilir misiniz? Yeni üye arkadaş.
Şey ayrı. Halen daha trol olduğunuzu düşünüyorum. Psikologla görüşmeyi unutmayın mutlaka.Keşke trol olsa herşey.
vallaha bazen ne aşk ne sevgi karın doyuruyo.bizim birbirimize karşı ne saygimiz ne sevgimiz kalmış.4 senelik evliyim ilk sevgilik dönemlerinde herşey çok güzeldi ama aynı eve girince her bir sorun başlıyo.aminn inşallah gercekten rabbim yardımcım olsun.bazen ben bile diyorumki bitirsem mi?belkide bitmeliAllah yardımcın olsun zor bir durum. Aşk için değer mi diye soruyor insan bazen kendine
İlginiz ve mesajlarınız için teşekkür ederim. Trol değilim bu konuda emin olabilirsiniz.Şey ayrı. Halen daha trol olduğunuzu düşünüyorum. Psikologla görüşmeyi unutmayın mutlaka.
çok haklısın sevgi bambaşka birşey bizim kalmamış birbirimize olan sevgimiz.Mecburen kalıyorum deyin bu daha etik durur ama seviyorum demeyin.
Sevgi boyle birşey değil.
Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorumvallaha bazen ne aşk ne sevgi karın doyuruyo.bizim birbirimize karşı ne saygimiz ne sevgimiz kalmış.4 senelik evliyim ilk sevgilik dönemlerinde herşey çok güzeldi ama aynı eve girince her bir sorun başlıyo.aminn inşallah gercekten rabbim yardımcım olsun.bazen ben bile diyorumki bitirsem mi?belkide bitmeli