- 10 Kasım 2020
- 7.889
- 65.694
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Niye alamayasınız? Valla çatır çatır da hayatıma birini alırdım.Ben her şeyin farkındayım. Pişman olmasını istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye alamayasınız? Valla çatır çatır da hayatıma birini alırdım.Ben her şeyin farkındayım. Pişman olmasını istiyorum.
Altınları vermezsen pişman olur döner. Altınları elinden alır, sonra yine kovar.Pişman demek istemiştim
Nasıl güveneceğim. Bu da sevgiliyken nişanlıyken prenses gibi davranırdı bana. Ondan iyisini bulamam diyordum. Evlendikten sonra çooook başka bir şeye dönüştü. Bundan sonra tanışacağım kişi de böyle olursaNiye alamayasınız? Valla çatır çatır da hayatıma birini alırdım.
Yok her evlilikte böyle şeyler. Herkes en ufak tartışmada evinden kovulup durmuyor, kandırma kendini.Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Başka başka sorunlar yaşanıyor amaYok her evlilikte böyle şeyler. Herkes en ufak tartışmada evinden kovulup durmuyor, kandırma kendini.
Barışmak istiyorum ama bu haliyle değil. Değişmesi lazım. Bir kere aile evinden çıkmamız lazım. Bunlara ikna olması lazımhayır siz barışmak istiyorsunuz. gelse özür dilese anında barışacaksınız .
adam o kadar hazır ki karım eve dönsün dememiş altınlar eve dönsün demişAltınları verme.
adam o kadar hazır ki karım eve dönsün dememiş altınlar eve dönsün demiş
PislikBiz eşimle tartıştığımız sırada evimize gelip üstüme yürüdü bana "bir sorun olduğunda gelip bana söyleyeceksin" diyerek bağırdı. Ben de karı koca arasında sizinle ilgili bir şey yok dedim. Eşime dönüp "ara babasını gelsin götürsün bunu" demişti.
Evet, 10 yıl sonra antidepresan bombasına dönüyorlar leş gibi evlilikleri sürdüreyim derken, aferin onlara.Başka başka sorunlar yaşanıyor ama
Sebeb ?Boşanırsam tüm düzenimi bozmam gerekecek aynı iş ortamında kalamam. Tayinimi isteyip farklı bir şehire gideceğim. Gittiğimde de ailem sevdiklerim herkes burada kalacak. Her şey o kadar gözümde büyüyor ki.
yazmayacaktım ama siz kaşınıyorsunuz gerçekten. adam sizi evden küfür kıyamet kovmuş , üstüne barışmak istiyorsunuz. adam o evden çıkmak istemiyor, adam değişmek istemiyor, adam babamın elini öpmeyen kadını boşayacam diyor. siz kendi kendinize evliliği kurtarmaya çalışıyorsunuz. adamda tık yok.
Hayır konuyu her yönüyle düşünmek için buradayım. Yazdıklarınızda çok haklısınız. Bunları duymak bile beni üzüyor. Ama haklısınız. Kendi değerimi bitiriyorum ben...yazmayacaktım ama siz kaşınıyorsunuz gerçekten. adam sizi evden küfür kıyamet kovmuş , üstüne barışmak istiyorsunuz. adam o evden çıkmak istemiyor, adam değişmek istemiyor, adam babamın elini öpmeyen kadını boşayacam diyor. siz kendi kendinize evliliği kurtarmaya çalışıyorsunuz. adamda tık yok.
barışsanız bile sizin istediğiniz şartlarda değil, onun istediği şartlarda barışacaksınız. iyice ezecek sizi. hayatınız, ruh haliniz mahvolmadan anlamayacaksınız.
zaten barışırsınız ,dünden razısınız.
Ay Allah aşkına sinir ettin cevaplarınla . Normal bi evlilikte böyle iğrenclikler yok . Belli dönüceksin sen o eve . Döndükten sonra da adam ne yaparsa hakediyosun kusura bakma .Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
ayrıca her evlilikte bunlar yaşanmıyor. bu olaylar kişiliği oturmamış , ana baba eteğinden ayrılmamış , sorunlu tiplerin evliliğinde oluyor. yanı size bu aklı verenler sağlıklı evliliğin ne olduğunu bile bilmiyor.Hayır konuyu her yönüyle düşünmek için buradayım. Yazdıklarınızda çok haklısınız. Bunları duymak bile beni üzüyor. Ama haklısınız. Kendi değerimi bitiriyorum ben...
Bence dönme şimdi çok yeniyken bunu yapan sana ilerde daha neler yapmaz terbiyesiz bi yaklaşım yani ne ayıp insan eşine öyle der mi2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
adam akıllı 1 ay evli kalmamışsınız ki "genel olarak" olsunNişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.