3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Yok her evlilikte böyle şeyler. Herkes en ufak tartışmada evinden kovulup durmuyor, kandırma kendini.

Biz eşimle tartıştığımız sırada evimize gelip üstüme yürüdü bana "bir sorun olduğunda gelip bana söyleyeceksin" diyerek bağırdı. Ben de karı koca arasında sizinle ilgili bir şey yok dedim. Eşime dönüp "ara babasını gelsin götürsün bunu" demişti.
Pislik

Bir yuva kolay mı kuruluyor, mis gibi yuvanız var; içinde biraz hakaret, küfür olmuş, psikolojik şiddet filan yani allaseniz bunların lafı olur mu? Boşanmak çok korkunç bir şey, mesela bizim bir tanıdık geçenlerde boşandı. Hemen arabasının üzerine kırmızı boya atıp, bahçesine haç dikip ateşe vermişler. Çünkü böyledir boşanmak.

Sonracığıma bir boşanan daha olmuştu hiç unutmam, 25 kişilik bir teyze, kızcağızı ortaya almış hep bir ağızdan "Neden boşandın, kuş ötmüyor muydu beybi, cinsel seksiniz nasıldı, boynuz spor muydu?" diye darlamışlar. Kız en son 67. soruya cevap verirken bayılmış, su döküp ayıltıp sormaya devam etmişler ve teyzelerden ikisi bu sırada kızı kırbaçlıyorlarmış.

Tüm bunlara karşın boşanabilir mi insan? Ben olsam asla boşanmam. Zttr git dediğimde kocişim, "Tamam balım ne tarafa doğru zttrip gidim, sonra ne zaman zttrip gelim nasıl istersin paşam?" derim. Yuvadır, yuvayı yapan da dişi kuştur. Bu yaştan sonra bunları size öğretecek değilim herhalde. Nedir yani, biraz hakarete, zorlamaya maruz kalırsınız nolmuş her ailede olur bunlar. Bunun için boşanılır mı? Yakında dövmeye de başlar mesela onda da boşanılmaz, niye boşanasınız? Masaj gibidir. Sırtınızı dönersiniz, omzunuzu dönersiniz böyle beyiniz gelişine vururken, ohh. Dışarıda insanlar bunun için masörlere para ödüyorlar.

Ayrıca iki ay çok uzun bir süre, 21 saat geçmiş olsaydı evliliğinizde hadi neyse boşanın derdim ama artık çok geç.

yazmayacaktım ama siz kaşınıyorsunuz gerçekten. adam sizi evden küfür kıyamet kovmuş , üstüne barışmak istiyorsunuz. adam o evden çıkmak istemiyor, adam değişmek istemiyor, adam babamın elini öpmeyen kadını boşayacam diyor. siz kendi kendinize evliliği kurtarmaya çalışıyorsunuz. adamda tık yok.
barışsanız bile sizin istediğiniz şartlarda değil, onun istediği şartlarda barışacaksınız. iyice ezecek sizi. hayatınız, ruh haliniz mahvolmadan anlamayacaksınız.
zaten barışırsınız ,dünden razısınız.

Yuvam yıkılsın istemiyorum dediğinizde yanlış anlaşılırsınız.Çünkü bu durumda yuvanız yokmuş zaten.Sizin üzüntünüz evliliğinizin bu şekilde ilerlemesi.Elbette bu şekilde olmasını istemezdiniz ama yol yakınken dönün.Altınları da vermeyin.Ne altını hepsini altın bozdurdun filan diye salağa yatın delirsin

yazmayacaktım ama siz kaşınıyorsunuz gerçekten. adam sizi evden küfür kıyamet kovmuş , üstüne barışmak istiyorsunuz. adam o evden çıkmak istemiyor, adam değişmek istemiyor, adam babamın elini öpmeyen kadını boşayacam diyor. siz kendi kendinize evliliği kurtarmaya çalışıyorsunuz. adamda tık yok.
barışsanız bile sizin istediğiniz şartlarda değil, onun istediği şartlarda barışacaksınız. iyice ezecek sizi. hayatınız, ruh haliniz mahvolmadan anlamayacaksınız.
zaten barışırsınız ,dünden razısınız.
Hayır konuyu her yönüyle düşünmek için buradayım. Yazdıklarınızda çok haklısınız. Bunları duymak bile beni üzüyor. Ama haklısınız. Kendi değerimi bitiriyorum ben...

Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Ay Allah aşkına sinir ettin cevaplarınla . Normal bi evlilikte böyle iğrenclikler yok . Belli dönüceksin sen o eve . Döndükten sonra da adam ne yaparsa hakediyosun kusura bakma .

Hayır konuyu her yönüyle düşünmek için buradayım. Yazdıklarınızda çok haklısınız. Bunları duymak bile beni üzüyor. Ama haklısınız. Kendi değerimi bitiriyorum ben...
ayrıca her evlilikte bunlar yaşanmıyor. bu olaylar kişiliği oturmamış , ana baba eteğinden ayrılmamış , sorunlu tiplerin evliliğinde oluyor. yanı size bu aklı verenler sağlıklı evliliğin ne olduğunu bile bilmiyor.
onlar evliler, büyükler diye her şeyi biliyorlar zannetmeyin.
destek alın. altınları vermeyin. telefonda hiçbir mesajı silmeyin. avukatla konuşun.

2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Bence dönme şimdi çok yeniyken bunu yapan sana ilerde daha neler yapmaz terbiyesiz bi yaklaşım yani ne ayıp insan eşine öyle der mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X