- 14 Aralık 2010
- 40
- 30
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vira bismillah başladım bugün.
Hoşgeldiniz kızlar bırakmayın vazgeçmeyin ben çok beğendim bu diyeti.. Bu sabah 58.3 uyandım.. Günde 500 gr gidiyor nerdeyse
Spor yapiomusun canim senin kilon benim hayalim valla :) bnde portakal tuketicemm rejime devam senin azmin benide azinlendirio:)
Diyet biraz sert olduğu için spor yapmıyorum cnm. 55 e sabitlersem o zaman pilatese başlicam. Portakal yerine ağırlıklı olarak greyfurt tüketmeni tavsiye ederim. Bgn zorlandım biraz..
Greyfirtun kalorisi az sanirim portakala gore suan evde portakal var ozmn greyfurrtta alrim ben bu diyete tam uymicam canim yari yari takilvam her diyetten biraz alicam :) haftada bir gun bir öğünü kendimi abartmadan sevdrcem boylece 5 6 ay diyeti surdureblrm :) zorlanilir canim ya sknti diyet çünkü :) ben bide cok spor yapicam bu diyeti tamamen kaldramam sanriim ama zaten bende cok yemiyorum ama kahvaltımda tost yiyorum bunda sadece bldgn portakal var o sknti kahvalti cok onemli canim ya
Çok spor yapicaksan kesinlikle bu diyet olmaz yani şahsen ben kesinlikle yapamam şuan :) bayılır kalırım. Yarınıda atlatırsam ilk haftayı tamamlıyorum..
Ben günde yarım saat 40 dk yürümeyi düşünüyorum. sarkma falan olmasın diye
Ben günde yarım saat 40 dk yürümeyi düşünüyorum. sarkma falan olmasın diye
Helal olsun canimmm bakalim 3 hafatada ne olcakk merak ediyorum INŞALLAH emeginin karisligini alirsin :)
Yürüyüş yapılabilir bencede maalesef bugünlerde benim yürüyüş yapicak vaktim yok.. İnşallah hep birlkte güzel sonuçlar alırız ben garanti olsun diye 55 in altına düşüp öyle birakicam :) 3 haftada bitse şu iş ne güzel olurr
Ayrıca bu diyeti paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)
tabi canım paylaşıcam zaten. Ben biraz değiştrdm ama. Öğlen yemek yemedğim için öğlen menüsünü sabah ve akşama dağıttım bi de kırmızı et var menüde ben kırmızı et yiyemiyorum onun yerine tavuk yemeyi düşünüyorum. Haftasonlarından korkuyorum umarım kaçırmamSonucu paylasrmisin 3 hafta sonra neolcak canim
greyfurt mu yiyorsun, bir de yoğurt bildiğimiz 2 su bardağı mıtabi canım paylaşıcam zaten. Ben biraz değiştrdm ama. Öğlen yemek yemedğim için öğlen menüsünü sabah ve akşama dağıttım bi de kırmızı et var menüde ben kırmızı et yiyemiyorum onun yerine tavuk yemeyi düşünüyorum. Haftasonlarından korkuyorum umarım kaçırmamAdet dönemimde olmama rağmen şimdiden 1 kilo gitmiş görünüyor tabii su kaybı bu biliyorum ama motivasyon açısından iyi oldu
bu ay bayağı su toplamıştı vücudum. Rahatlattı ciddi anlamda. Ben çok beğendm. Bol yumurtalı ve greyfurtlu bu diyet tam bana göreymiş
![]()