3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

Buket bence denemekte fayda var.. ama sen yapamayacagini dusunuyorsan yani bunj beyninde kabul etmediysen veremezsin kiloyu o yuzden hangi diyete baslayacagini beyninde kabul et snra baslayalim... o zmn yarina kadar dusunme vaktimiz olsun.. yarin karar verelim
Ozaman haydi bismillah Allah utandirmasin canim

Yaaa kendi yazimi aldim yanlis olduuu cozemedim daha alinti yapma ve begenme yerini. Kizlar idare edin artik..

Merhaba kizlar!
Begendiginize sevindim. Listeye uydugunda kilo vereceginden emin olabilirsin! Sadece bende ise yaramadi bu liste, birkac arkadasimada verdim, onlarda benim gibi cok ciddi kilo verdiler bu liste sayesinde.
Ben pazartesi baslamaya niyetliyim!

baslayanlar oldumu? nasil gidiyo?

eeyla bende bugün başladım. Free günleri olan diyetler daha uygun bana, o günleri bekleyerek motive oluyorum. Diğer türlü yapamicam ben bitmez bu diyet diyip bırakıyorum :) benim haşlanmış yumurtanın beyazını yiyememe gibi bi sorunum var çocukluğumdan beri katiyen yiyemiyorum.. O yüzden yumurtamı omlet olarak tüketicem mecburen. Bgn yaptım tavaya bi damla yağ damlatıp peçeteyle silerek dağıttım tavaya yapışmasın diye. Böyle yapmam sorun olmaz heralde?
Bgn başlayanlar için free günler 31 aralık ve 1 ocak a denk geliyor ikinci haftada, tam yılbaşında ;) umarım 2-3 kilo gider ozamana kadar. Son beş kilomu vermeye çalışıyorum :(

Yaaa kendi yazimi aldim yanlis olduuu cozemedim daha alinti yapma ve begenme yerini. Kizlar idare edin artik..

Olsun canim benim ben anladim senii :) HAYDİ BISMILLAH :) kararimizi verdik dimi bu diyeti yapiyoruz :) gitsin kilocuklar :)

Buket bence denemekte fayda var.. ama sen yapamayacagini dusunuyorsan yani bunj beyninde kabul etmediysen veremezsin kiloyu o yuzden hangi diyete baslayacagini beyninde kabul et snra baslayalim... o zmn yarina kadar dusunme vaktimiz olsun.. yarin karar verelim

Beraber basaricagimizi dusunuyorum canimm:)

eeyla bende bugün başladım. Free günleri olan diyetler daha uygun bana, o günleri bekleyerek motive oluyorum. Diğer türlü yapamicam ben bitmez bu diyet diyip bırakıyorum :) benim haşlanmış yumurtanın beyazını yiyememe gibi bi sorunum var çocukluğumdan beri katiyen yiyemiyorum.. O yüzden yumurtamı omlet olarak tüketicem mecburen. Bgn yaptım tavaya bi damla yağ damlatıp peçeteyle silerek dağıttım tavaya yapışmasın diye. Böyle yapmam sorun olmaz heralde?
Bgn başlayanlar için free günler 31 aralık ve 1 ocak a denk geliyor ikinci haftada, tam yılbaşında :KK66: umarım 2-3 kilo gider ozamana kadar. Son beş kilomu vermeye çalışıyorum :KK43:

Bende yumurta olayini omlet yapym :) İNŞALLAH senin onerilerinle kurtulcaz kilolardan cok saol :)

Buarada canim hafta sonlari ne yiyosun sen

Merhaba kızlar. Ben de bu diyete başlamak istiyorum. Pazartesiden itibaren başlarım. Beni de aranıza alınnn.
Boy: 1.68
Kilo: 76

Bende yumurta olayini omlet yapym :) İNŞALLAH senin onerilerinle kurtulcaz kilolardan cok saol :)

Buarada canim hafta sonlari ne yiyosun sen

Cnm sorun bana mı konu sahibine mi tam anlamadım ama ben kendi adıma cevap vereyim :) free günlerde beş günlük emeğimi hiç edecek kadar yememeyi planlıyorum sadece. Ben ilk günümü geride bıraktım sayılır. Cidden açlık çekmedim yoğurt yumurta ikilisi beni baya tok tuttu. İnşallah bu sefer bırakmicam iki senedir son beş kilom diyip duruyorum :)

Cnm sorun bana mı konu sahibine mi tam anlamadım ama ben kendi adıma cevap vereyim :) free günlerde beş günlük emeğimi hiç edecek kadar yememeyi planlıyorum sadece. Ben ilk günümü geride bıraktım sayılır. Cidden açlık çekmedim yoğurt yumurta ikilisi beni baya tok tuttu. İnşallah bu sefer bırakmicam iki senedir son beş kilom diyip duruyorum :)

Canim brn konu sahibi sandim ilk basta seni :) ama tabi senin fikirlerinde önemli ac kalinmadigina sevndim ben pazartssi doe dusundum ama brklemeseemmi de diyorum kafam karisik 5 kiloyi verrsn ben 20 nasil vericemm :( INŞALLAH basaririz hep beraber bende ole yapymmm hafif yiyip abartmamak lazim haklsn

Canim brn konu sahibi sandim ilk basta seni :) ama tabi senin fikirlerinde önemli ac kalinmadigina sevndim ben pazartssi doe dusundum ama brklemeseemmi de diyorum kafam karisik 5 kiloyi verrsn ben 20 nasil vericemm :KK43: INŞALLAH basaririz hep beraber bende ole yapymmm hafif yiyip abartmamak lazim haklsn

Beklemesemmi yazicaktim deisik bisi yazmisim kbkama :)

Beklemesemmi yazicaktim deisik bisi yazmisim kbkama :)

bekleme bence insan erteledikçe erteliyor ben sözde aralığın başında başlıyodum diyete daha dün başladım :) ben bir ayda o kiloyu verirsem sende üç ayda kurtulursun bütün kilolarından umutsuz olma kendini inandır zayıflayacağına.. umarım bu diyetten beklediğimiz sonucu elde ederiz..

Ben de aynı durumdaydım.5 beş derken oldu 7!:KK48:

Mrb arkadaşlar bende pazartesi başlamayı düşünüyorum 1 yılda 10 kilo aldım 55 den 65 oldum boy 168 hedefim 7 kilo İnş veririz

bekleme bence insan erteledikçe erteliyor ben sözde aralığın başında başlıyodum diyete daha dün başladım :) ben bir ayda o kiloyu verirsem sende üç ayda kurtulursun bütün kilolarından umutsuz olma kendini inandır zayıflayacağına.. umarım bu diyetten beklediğimiz sonucu elde ederiz..

Buguj spor yaptım bittim valla :) rejimdeyim ama bunu yapcam bende hadi bakalim ne olcak İNSALLAH canim ya sende İNŞALLAH istedgn kiloya dusersin hepmz zayif olalim :)

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum. Ben öğlen yemeği yemiyorum sabah ve akşam yiyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum biraz.Listedeki Sabah kahvaltısıyla öğlen yemeklerini birleştirsem sorun olur mu acaba ? Okul okuyorum ve öğlenleri okulda o menüyü bulmam hayli zor

Inşallah veririz canım haytımda ilk defa diyet yapacağım daha önce herkes çok Zayıf olduğu mu biraz kilo almam gerektiğini söylerdi 1 yıl içinde nasıl bu hale geldim şaşıyorum valla :))

Bende bianda kilo aldim :( ama.simdi biamda kilolardan kurtulcaz :)

Back
X