- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi mehlika nur
yıllardır bu şekilde korunuyoruz, bizce bir korunma yöntemi
Olmaz olmaz demeyin yakında hamile kalırsınız zaten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıllardır bu şekilde korunuyoruz, bizce bir korunma yöntemi
Ama tibben degil, yani her an her sey olabilir bu yontemle. Esinizin hem cocuk istemeyip hem de korunmamasi,dahasi korunmayi bilmemesi tezat olmus. Neyse,hayirlisi olsun ikiniz icin deyıllardır bu şekilde korunuyoruz, bizce bir korunma yöntemi
kim haklı kim haksız fikrinizi beyan etmeniz için,
Olabilir tabii,kim neyi neden istiyor anlayamayiz. Valla ben de ikinciyi dogursam kesin ölürüm,imkan yok katlanamam. Tam ise donecegim derken yeni bir bireyin aileye katilmasi kabus gibi bir sey
Değer veriyor mu diye soruyorsanız onca yolu, yorgunluğu sizin rahatınız için çekmesini hesaba katabilirsiniz.kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizde
Kesinlikle, once bilincli sekilde korunmak lazim. Ama buna ragmen bir hamilelik olursa da artik kismet demek lazimSürpriz bir şekilde olursa başımın üstüne ama olmasın diye önlemi elden bırakmıyoruz tabi..
Bunun eşe değer vermekle ilgisi yok. 4. Çocuğu istemek,yapmak kıstas olamaz.kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizde
kalabalık aileleri seviyorum ve yaşım daha fazla ilerlemeden en azından 5 kişilik bir aile olmak istiyorum, bunun başkalarıyla da ilgisi yok tamamen kendi isteğim
inşaallah :)Olmaz olmaz demeyin yakında hamile kalırsınız zaten :)
Kesinlikle, once bilincli sekilde korunmak lazim. Ama buna ragmen bir hamilelik olursa da artik kismet demek lazim
Disari bosalma deyince aklima su geldi:
inşaallah :)
O zaman zaten küsmeye gerek yok her an hamile kalabilirsiniz, çünkü korunmuyorsunuz.dışa boşalma
ben başkaları için çocuk yapmıyorum,çocuğu yapıp atmıcam da,39 yaşındayım ve sorumluluğumun bilincindeyim, tek amacım geniş bir aile olmak ve çocuklarımın hayatta yoldaş olması ,mesela kızımın hayatında derdini paylaşacak bir kız kardeşi olmucak, veya oğlumun bir derdi olduğunda acısını hafifletecek bir kardeşi olmucak, benim 1 tane erkek kardeşim var ve babam vefat ettiğinde keşke bir erkek kardeşim olsaydı da onun yanında ağlasaydım dedi, kardeşim dışarı çıkıp çıkıp merdivende ağlıyormuş bizim yanımızda güçlü durmak için,Bunun eşe değer vermekle ilgisi yok. 4. Çocuğu istemek,yapmak kıstas olamaz.
Hem neden kıyasliyorsunuz ki kendinizi.
Bunun için cocuk yapılır mı?
Tabiki iki tarafta ister amenna ama eşiniz istemiyorsa halihazırda iki çocuğunuz varken bunu bana değer vermiyor'a baglamak inanın saçma.
İlk mesajımda da söylediğim gibi siz ailenizden etkileniyorsunuz.
bir süre daha beklicem, ben büyük bir aile olmayı gerçekten çok istiyorum,olmazsa da içimde bir uhde olarak kalacak ve 39 yıldır büyük geniş bir aile olma isteğim değişmedi ama eşime boyun eğmek zorunda kalacam sadeceBeyan ettik ne karar verdiniz?
Çok sabit fikirlisiniz.ben başkaları için çocuk yapmıyorum,çocuğu yapıp atmıcam da,39 yaşındayım ve sorumluluğumun bilincindeyim, tek amacım geniş bir aile olmak ve çocuklarımın hayatta yoldaş olması ,mesela kızımın hayatında derdini paylaşacak bir kız kardeşi olmucak, veya oğlumun bir derdi olduğunda acısını hafifletecek bir kardeşi olmucak, benim 1 tane erkek kardeşim var ve babam vefat ettiğinde keşke bir erkek kardeşim olsaydı da onun yanında ağlasaydım dedi, kardeşim dışarı çıkıp çıkıp merdivende ağlıyormuş bizim yanımızda güçlü durmak için,