Bence, yazdıklarından anladığım kadarıyla 3. Çocuk isteği zaten daha ağır basmış olacak ki, burda destek ve fikir alışverişi istiyorsun.
Maddi, manevi ve ruhsal açıdan kendini hazır hissediyorsan 3. Çocuk için güzel bir zaman. Benim de 3 ve 5 yaşında çocuklarım var çok şükür. Maddi durumumuz orta seviyede .Bu durumda ben kendim 3. Çocuğu isterdim, ama maalesef bizim sadece tüp bebekle oluyor ve kaybım da oldu, senelerce tedavi gördük çok yıpratıcı süreçler yaşadık, üstelik 2 oğlumda erken doğdu, küvezde aylarca yaşam mücadelesi verdiler. Son sezeryanimda iç kanama oldu plasenta rahim duvarına zarar vermişti rahmim alinabilirdi o kararla girmiştim son sezeryanima ,yani uzun lafın kısası, yaşadıklarımız bizi yıpratı. Yinede bu duyguyu yaşadık, yaşıyoruz elhamdülillah. Zor zamanlar unutuluyor tatlı anılar kalıyor:) Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı salih eylesin , erkek bebek istemen gayet normal insan olmayan şeyi ister ,gözü arar, çok doğal bir istek. Benim düşüncem olsaydı 3.Çocuk için bende kız olmasını isterdim doğal olarak çünkü o duyguyu bilmiyorum. Kız Çocuk reyonu görünce özeniyorum, doğal olarak:)