- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
vala sordum bunu aynen , yeteriz dedi .Çocuğu sadece bebeklikten ibaret sanıyorlar sanırım. Bebek tatlıdır, bebek kokusunu özledim falan.
O bebek büyüyor farkındasınız değil mi ihtiyaçları da giderek katlanıyor hem maddi hem manevi. Gelecek belirsiz ama kendime çok güveniyorum diyorsanız da buraya sormanız gereksiz, oturup eşinizle karar vermeniz gereken bir şey bu.
OfffAttım çünkü erkek bulmak için yapıyorsunuz her ne kadar inkar etseniz de öyle zaten direkt erkek bulmak için yapıyorum eşimde soyum kurudu diyor deseniz tamamen beğenmedim alırdınız.
Cinsiyeti erkek belirler eşinizin ailesinde kız cocuk baskınmış 3. De %90 kız olacak.
Ki eşiniz soyum kuruyacak diyor hangi soy? Padişah mı? Koç mu Sabancı mı? Neyin Veliahtlığı ? Şirketi mi var ?
%10 ihtimal gerçekleşir ve oğlunuz olursa kesin evlat ayrımı yapacaksınız belli, kızların maddi manevi haklarından kısacaksınız.
Yıl olmuş 2023 hala erkek evlat isteyen insanlar görmek üzücü.
Annem babam da sizin gibi erkek istediler o yüzden yaptılar 2 oğulları da kızlarına oranla başarısız ve hâlâ maddi olarak onlara bağımlılar.ki sorsan asla ayrım yapmıyoruz istemedik vs diyorlar yersen
Allah bir şeyi nasip etmiyorsa vardır bi hayrı unutmayın.
Bende kızıyorum kendime de işte arada yokluyormaşallah diyorum..
öğretmensin üçüncü çocuk düşüncesi..
ben bile ikinciyi düşünemiyorum
Eşim nefret eder bu düşünceden bende aynı şekilde.Tek erkek büyümüş erkek kuzeni bile yok hani bı oğlu olsa anlamında söyledim.Erkek bebek istemenizde kızacak bisey yok, benim de iki oğlum olsa kız isterim bunda bisey yok ama soyum kuruyacak muhabbeti cok çağdışı değil mi ya
Ayrıca içinizden gelen istek varsa, en önemlisi bakacak maddi manevi gücünüz varsa yapın derim.
Ama sırf erkek olucak diye yapmayın. Annem ben ve kardeşimden sonra 38de oğlanı denedisonuc yine kız. İlk zaman bi ici burkuldu ama sonra iyi ki olmuş dedi karar sizin
Boşluktan ve hobisizlikten bence. Insan elinde ne yoksa onu istemeye megilli oluyor yapabilecegi keyif aldığı bisey yoksa hayatta. Fukara hobisi gibi bisey cok çocuk yapmak.Çok haklısınız.
İlk 2 çocugumunhep kız olmasını istedim.Erkdk çocuk isteği neden gelip yokluyor diye sorgulamiyor degilim
Boş vaktim hiç yok,ögretmenim,2 çocukla ilgileniyorum,evin tüm iş yükü bende.Resim yapıyorum,Bunların yanında gönüllü sokak hayvanlarıyla ilgileniyorum yıllardır.Hemen ordan fukara hobisi yazmanız çok çirkin.Fukarada değilim şükür.Olada bilirdim.Siz gibi kibri yüksek insanlar bu şekilde konuşunca kendini elit kesim mi sanıyor?Boşluktan ve hobisizlikten bence. Insan elinde ne yoksa onu istemeye megilli oluyor yapabilecegi keyif aldığı bisey yoksa hayatta. Fukara hobisi gibi bisey cok çocuk yapmak.
Yabanci ulkede Instamomlardan birinin 5 6 cocugu var baya da zenginler paylaşıyorlar gunluk hayatlarini, yabancilar hep ne guzel aile vs yazarken turkun biri demisti ki, biz yapsak baska işiniz mi yok derlerdi o geldi aklimaBoş vaktim hiç yok,ögretmenim,2 çocukla ilgileniyorum,evin tüm iş yükü bende.Resim yapıyorum,Bunların yanında gönüllü sokak hayvanlarıyla ilgileniyorum yıllardır.Hemen ordan fukara hobisi yazmanız çok çirkin.Fukarada değilim şükür.Olada bilirdim.Siz gibi kibri yüksek insanlar bu şekilde konuşunca kendini elit kesim mi sanıyor?
Ben fikri beğenmedim vallaYa bu konumu beğenmedim diye gösterenler neyini beğenmediniz :)
Mesele kendinde olmayan bir cinsiyeti istemesi değil ki. Eşinin ailenin, sülalenin tek erkeği olduğunu vs. özellikle belirtmesi. Soyum kuruyacak diye espri yapıyormuş. O kafada olmayan birinin aklına bile gelmez öyle bir espri yapmak. Üye de gündemine bunu alabiliyor. Kızı olanın bir de oğlum olsun demesi normal zaten. Üye de isteyebilir, gayet insani bir durum. Burada beğenilmeyen kısmı siz de gayet iyi biliyorsunuz bence.Erkek çocuk istese nolur ki konu sahibi? Size ne? Valla 1 tane 4 yaşında oğlum var, 8 aylık hamileyim gelecek olan da erkek. Ben de 2. Kız olsun isterdim. 3. düşünmüyorum ama düşünürsem kesinlikle kız isterim.
Kız evlat sahiplerinin kız çocuğu güzellemesiyle, erkek evlat sahiplerinin erkek çocuğu güzellemesi tamamen aynı kafalar. Ben burada iyi ki iki tane erkek evladım var, erkek evlat başka desem linç yerim. Aynı şeyi kız çocuğu olanlar söyleyince “nazar değmesinler” havada uçuşuyor. Çok iki yüzlü buluyorum bu tutumu.
Çocukların küçük konu sahibi. Ben de aşırı anaç bir insanım ama hakkıyla çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor. Çocuklara tam anlamıyla yetebilmek sağlam psikoloji istiyor. Maddiyat önemli evet ama maneviyat kesinlikle çok daha fazla önemli. Her çocuğun 1 annesi olacak ama sizin 3 çocuğunuz. Yapın gitsin denecek bir şey asla değil bence.
Off tamam ya.O kadar açıkladım tereyağından çekiyorsunuz.Mesele kendinde olmayan bir cinsiyeti istemesi değil ki. Eşinin ailenin, sülalenin tek erkeği olduğunu vs. özellikle belirtmesi. Soyum kuruyacak diye espri yapıyormuş. O kafada olmayan birinin aklına bile gelmez öyle bir espri yapmak. Üye de gündemine bunu alabiliyor. Kızı olanın bir de oğlum olsun demesi normal zaten. Üye de isteyebilir, gayet insani bir durum. Burada beğenilmeyen kısmı siz de gayet iyi biliyorsunuz bence.
rızkı veren AllThe Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
onlar yatana kadar aşırı yoruluyorum ama uyuduklarında boş kalınca 3.çocuk perileri yokluyor şu ara.
Bundan bı sene öncesinde biri bana 3. Çocuk lafını ettiğinde boğasım gelirdi oysa.
Off zorluklar unutuluyor güzellikleri kalıyor işte.
2 tane 5 ve 3 yaş olmak üzere kızlarım var.
ilk kızım çok zor büyüdü.
valla ne yalan söyleyeyim,2.çocugum o kadar kolay büyüdü ki ne diş sancısı yaşadık,ne kabızlık,ne kolik,ne yeme sorunu.
Aman Allah'ım böyle çocuk büyütmeye ne varmış dedim (masalalh diyelim lütfen)
Büyük kızım 5 yaşında oda daha yeni kolayladi diyebilirim.Dugusal inatçı bir çocuk.
Henüz tam rahatlamış sayılmayız.
Şimdi ne olur kızmayın ama bazen erkek bebek annesi olma isteği de doğuyor içime.
Ama tabi cinsiyetin önemi yok.
Kızda olabilir bunu bilemeyiz.
ilerde pişman olur muyum?
eşim 40 ben 35 yaşındayım.
Maddi sorunumuz yok.
Birde erkek bebek isteme sebeplerinden biride eşim tek erkek
Sülale de tek erkek çocuk.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Bazen espiri yapıyor soyun kuruyacak diye:)) tamamen espiri çünkü eşimde defteri kapattığımdan o kadar emin ki.
Şu konuyu açtığımı görse hayrete düşer
Ögretmenim bu arada.
3.çocuk olursa ilk 2 sene ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum.
kızlarımı bu anlamda büyütürken çok zorlandım.
Ama şuan bu imkanimiz var çok şükür.
Konunun tam burasında silmek istedim valal yalan yok,saçmalama dedim.Yarin yine kendimi günün hengamesin de off 3.cocuk neyime derken bulacağım ama bu istek neden geliyor yahu.
Çok anaç biriyim.
Çok zorlansam da hayatımdan şikayetçi olmadım hiç.
Çocuk büyütmeyi ciddi anlamda seviyorum zorlukları olsada.
Büyük kızımda kafamın etini yiyor anne erkek kardeş çok istiyorum diye.oda etkiliyor sanırım.
Aman ne bileyim işte.Birilerinin yap gitsin demesiyle de yapacak değilim ama benimle aynı durumda olup yapan veya yapmayıp pişman olanlar var mıdır?
yorumları okudum da çoğu birseylerden kısılır diye 3.cocugu fazla görmüş..oysa rızka kefil olan Qllah değil midir 2 çocuğa yetebilen gayet 3 e de yeter..2 erkek çocuk annesiyim bir kızım olsun isterim Rabbım veriyorsa 2 meyveden de insan tatmak ister zira en güzel nimetlerden değil midir çocuk? varoluş sebebimiz çocuklarımız..Yapmadığınız için ileride pişman olursunuz ama yaptığınız için yaparsanız pişman olmazsınız..ama tabii erkeği kızı da mevlama kalmış biz sadece gönlümüzden geçeni dualarla ileteceğizzThe Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
onlar yatana kadar aşırı yoruluyorum ama uyuduklarında boş kalınca 3.çocuk perileri yokluyor şu ara.
Bundan bı sene öncesinde biri bana 3. Çocuk lafını ettiğinde boğasım gelirdi oysa.
valla ne yalan söyleyeyim,2.çocugum o kadar kolay büyüdü ki ne diş sancısı yaşadık,ne kabızlık,ne kolik,ne yeme sorunu.
Büyük kızım 5 yaşında oda daha yeni kolayladi diyebilirim.Dugusal inatçı bir çocuk.
Şimdi ne olur kızmayın ama bazen erkek bebek annesi olma isteği de doğuyor içime.
Maddi sorunumuz yok.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Bazen espiri yapıyor soyun kuruyacak diye:)) tamamen espiri çünkü eşimde defteri kapattığımdan o kadar emin ki.
Ögretmenim bu arada.
Konunun tam burasında silmek istedim valal yalan yok,saçmalama dedim.Yarin yine kendimi günün hengamesin de off 3.cocuk neyime derken bulacağım ama bu istek neden geliyor yahu.
Çok anaç biriyim.
Büyük kızımda kafamın etini yiyor anne erkek kardeş çok istiyorum diye.oda etkiliyor sanırım.
Aman ne bileyim işte.Birilerinin yap gitsin demesiyle de yapacak değilim ama benimle aynı durumda olup yapan veya yapmayıp pişman olanlar var mıdır?
Valla benim ablaminda iki kızı var kayınvalidesigil çok erkek çocuğu düşkünü olduğu için üçüncüye karar verdiler o da kız oldu bir çok sağlık problemi var baya zorlanıyor sizin sağlığınız ve maddi durumunuz yetiyorsa ucu düşünün ama erkek olsun diye değil benceThe Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
Maddi sorunumuz yok.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Ögretmenim bu arada.
Çok anaç biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?