- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi Babylicious
eşim mısırlı.. yaa onların kültüründen falan değil eşimin yumuşak olmasından kaynaklı.. yoksa hangi ülkeden olursa olsun kimse bu kadarını kabul etmez..
sürekli onun yanında bu tarz şeyler söylüyorum arkadaşım gelecek ailem gelecek vs.. ama eşim ne dese beğenirsin bizim yatak odamızı ona veririz biz kanepede yatarız.. allahım ölür müsün öldürür mü?
canım ben elimden geleni yaptım bak bu yorumda da yazdım birileri gelecek diye eşim yatağımızı veririz biz kanepede yatarız dedi ben ne diyeyim daha . sonra soyledıgımde yılbası yakın sandım o yuzden dedim diyor.. allaaaaah diye kılıcı elime alıp kırıp geçiresim geldi..
yok aksine onun eşime borcu var.. birde eşim şirkette iş verdi ona maaş verdi simdide arkamdan iş çeviriyor kendi şirketini açmak için masa altından para alıyor falan diyor.. birde bana ne dese beğenirsin.. bugün yarın arkandan iş çevirmez inşallah.. offf öldürün beni..
ben dünden koyardım ama eşim az kaldı diyip duruyor.. bu kadar sabrettik şimdi kötü olmayalım diye.. hani derler ya 40 yıl sırtında taşı sonra dönüp elin kalçamı acıtttı derler ya onun gibi olacak sonunda çektiğim sıkıntı stres yanıma kar kalacak
Sinir bozucu cinsten iyi eşiniz bir tarafı kırmayım derken sizi eziyor hic olmadi bi anlik eşinizle kavga ediyormuş gibi plan yapin abartın falan sonra deliliğe vurun siz kollarindan tuttuğunuz gibi atin valla dışarı .