- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 41
-
- Konu Sahibi carpediem435
Canım çok iyi anlıyorum seni.bende hamileliğimde 45 kilo almıştım.yani doğuma 105 kiloyla gittim. Doğumdan sonra bi kısmı kendiliğinden gidiyo zaten.sonrasında diyet spor bol su inan takır takır gidiyo kilolar.Ben de zayıflamak istiyorum5ay önce sezeryanle kızımı dogurdm hamilelikte 30 kilo aldm nasl aldm bilmiyom ama vermek istiyorum şuan 90 lar civariyim kızım sütümü almiyo mama ile besliyom ... kuşum çok zayıf bende haliyle siskoyum hiç yakışmıyoruz bebegimle görenler dalga geciyo. Daha 22 yasindayim atmak istiyorum su fazlaliklari yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba siz ne kadar 14 kilo verdiniz acaba karatay lamı verdiniz acabaCanım çok iyi anlıyorum seni.bende hamileliğimde 45 kilo almıştım.yani doğuma 105 kiloyla gittim. Doğumdan sonra bi kısmı kendiliğinden gidiyo zaten.sonrasında diyet spor bol su inan takır takır gidiyo kilolar.
Karatayla 4 ayda verdim.belki daha fazla verirdim ama kaçamak çok yaptım başlarda.artık yapmıyorummerhaba siz ne kadar 14 kilo verdiniz acaba karatay lamı verdiniz acaba
İnan kilo verdikçe insanın kaçamak yapası hiç gelmiyo.2 hafta önce 1 kilo vereyim simit yicem dedim.şimdi verdim ama yemek istemiyorum bu defa.verdiğim emeğe acıyorum açıkçası.pazartesi benim için uygun kilo bildirimine katılabilirim canım
Bende aynen öyle yapiyorum canim. Öğle ve aksam yemeginde bol yeşillik tüketiyorum. Günde en az 3lt su iciyorum bazen dört lt bile ictigim oluyor. Aslinda cok susattigi icin tatli yediriyorlar, tatli degil su sütü artiyor. Ama ben emzirerek kilo veremedim hic. Sütüm de yetmedigi icin arada mama veriyorum. Yeri gelmisken sana bi sorum olacak canim. Tatli seyler disindasütümün artmasi icin ne yapabilirim ? Birçok yöntem denedim ama malesef sonuc hüsran.
Merhaba sizi tebrik ediyorum.çok güzel bir başarı elde etmişsiniz.Mesajınızı okumaya başladığımda mide ameliyatını okuyunca,ümitsizliğe kapılmıştım.Bu gerçek bir başarı değilki dedim.Devamını okumak beni de umutlandırdı.33 yaşındayım 82.5 kiloyum:)sizi takip edicem.Umarım darısı başıma olur.Zoru başarmışsınız.En yakın Zaman'da hedefinize ulaşmanız dileğiyle ...
Ben de zayıflamak istiyorum5ay önce sezeryanle kızımı dogurdm hamilelikte 30 kilo aldm nasl aldm bilmiyom ama vermek istiyorum şuan 90 lar civariyim kızım sütümü almiyo mama ile besliyom ... kuşum çok zayıf bende haliyle siskoyum hiç yakışmıyoruz bebegimle görenler dalga geciyo. Daha 22 yasindayim atmak istiyorum su fazlaliklari yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım çok iyi anlıyorum seni.bende hamileliğimde 45 kilo almıştım.yani doğuma 105 kiloyla gittim. Doğumdan sonra bi kısmı kendiliğinden gidiyo zaten.sonrasında diyet spor bol su inan takır takır gidiyo kilolar.
tabi yardımcı olurum cnm elimden geldiğince. bizde kızımla o şekildeydik prematüre doğdu kızım. lohusa olduğum dönemde eşimin akrabalarından biri torununu güldürmek için şunlara bak kızı çöp gibi anası küp gibi bile dedidüşününce bile sinir oluyorum gözlerim doluyo.. 75 yaşındaki babannemiz ki kendisi 100 kiloyu geçik yine o dönemde göbeğin benimkinden bile büyük diyerek gülmüştü. neler yaşadım neler... sanırım zayıflayarak şuanda en güzel cevabı veriyorum onlara ... Ya evet herkes aynen öyle diyo banada goril ve yavrusu diyorlar çok soruna gitti
Canım ekmeği ve tüm hamur işlerini şekeri kızartmaları çıkardım hayatımdan.bildiğin karatay yani.2 öğün yiyorum.tuzu ve yağıda en az seviyeye indirdim.yanında spor ve en az 2 litre su.inan ilk 1 hafta sonrası alışıyosun.öyle büyütülecek bişey değilmiş diyetAyyy hiç sorma gitmiyor yaa biktim artk bu fazlaliklardan ... Sen nasl verdin canım paylasirmisin
Yapacam walla canm yazicam buraya hedefim 30 kilo vermek tabi sağlıklı bi şekildeCanım ekmeği ve tüm hamur işlerini şekeri kızartmaları çıkardım hayatımdan.bildiğin karatay yani.2 öğün yiyorum.tuzu ve yağıda en az seviyeye indirdim.yanında spor ve en az 2 litre su.inan ilk 1 hafta sonrası alışıyosun.öyle büyütülecek bişey değilmiş diyet
Cnm afiyet olsun menün kusursuzSabah 08.30 :2 yumurta tereyapından
Biber salatalık domates
Bir çay bardapı fındık ceviz ...maydanoz
Öğle14.30 bir kase çok az ton balığı ilave edilmiş salatalık
Akşam 19.20 de:::bir kase tavuk sote ve cacık
Su:2 lt ye tamamlanacak
Spor :1 saat eliptik bisiklet menüm de hata görürseniz lütfen uyarın :)
Sabah 08.30 :2 yumurta tereyapından
Biber salatalık domates
Bir çay bardapı fındık ceviz ...maydanoz
Öğle14.30 bir kase çok az ton balığı ilave edilmiş salatalık
Akşam 19.20 de:::bir kase tavuk sote ve cacık
Su:2 lt ye tamamlanacak
Spor :1 saat eliptik bisiklet menüm de hata görürseniz lütfen uyarın :)
Afiyet olsun canım.hemen bende yazayım:))günü bitirdim hemen yazıyorum bende
SABAH: 2 yumurta, avuç içi kadar peynir, 5 zeytin, salatalık, domates
AKŞAM: Kıymalı ıspanak (pirinçsiz), 3 kaşık yoğurt..
1 saat pilates yaptım. şimdilik 2.5 litre su bitirildiben daha içerde içerim