3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Canım çok iyi anlıyorum seni.bende hamileliğimde 45 kilo almıştım.yani doğuma 105 kiloyla gittim. Doğumdan sonra bi kısmı kendiliğinden gidiyo zaten.sonrasında diyet spor bol su inan takır takır gidiyo kilolar.

merhaba siz ne kadar 14 kilo verdiniz acaba karatay lamı verdiniz acaba

aynen öyle canım kilo vermenin tadı bütün yemeklerin tadından daha güzel :) katılmana seviniriz canım

dereotu canım inanılmaz mucizevi bişe tavsiye ederim

çok teşekkür ederim tatlım darısı seninde başına inşallah. yemeği çok seven ben bile bunu yapabiliyosam herkes yapar..

tabi yardımcı olurum cnm elimden geldiğince. bizde kızımla o şekildeydik prematüre doğdu kızım. lohusa olduğum dönemde eşimin akrabalarından biri torununu güldürmek için şunlara bak kızı çöp gibi anası küp gibi bile dedi düşününce bile sinir oluyorum gözlerim doluyo.. 75 yaşındaki babannemiz ki kendisi 100 kiloyu geçik yine o dönemde göbeğin benimkinden bile büyük diyerek gülmüştü. neler yaşadım neler... sanırım zayıflayarak şuanda en güzel cevabı veriyorum onlara

Ayyy hiç sorma gitmiyor yaa biktim artk bu fazlaliklardan ... Sen nasl verdin canım paylasirmisin

Ayyy hiç sorma gitmiyor yaa biktim artk bu fazlaliklardan ... Sen nasl verdin canım paylasirmisin
Canım ekmeği ve tüm hamur işlerini şekeri kızartmaları çıkardım hayatımdan.bildiğin karatay yani.2 öğün yiyorum.tuzu ve yağıda en az seviyeye indirdim.yanında spor ve en az 2 litre su.inan ilk 1 hafta sonrası alışıyosun.öyle büyütülecek bişey değilmiş diyet

herşeyi sen yiyon çocuğa bişe yedirmiyon heralde diyip gülenler bile vardı.. dediğim gibi canım onlara en güzel cevap onlardan daha zayıf olmak..

Yapacam walla canm yazicam buraya hedefim 30 kilo vermek tabi sağlıklı bi şekilde

Sabah 08.30 :2 yumurta tereyapından
Biber salatalık domates
Bir çay bardapı fındık ceviz ...maydanoz

Öğle14.30 bir kase çok az ton balığı ilave edilmiş salatalık
Akşam 19.20 de:::bir kase tavuk sote ve cacık
Su:2 lt ye tamamlanacak
Spor :1 saat eliptik bisiklet menüm de hata görürseniz lütfen uyarın :)

Cnm afiyet olsun menün kusursuz

çok iyi canım. sıkıntı yaratacak hiçbirşey yememişsin

günü bitirdim hemen yazıyorum bende
SABAH: 2 yumurta, avuç içi kadar peynir, 5 zeytin, salatalık, domates
AKŞAM: Kıymalı ıspanak (pirinçsiz), 3 kaşık yoğurt..

1 saat pilates yaptım. şimdilik 2.5 litre su bitirildi ben daha içerde içerim

Afiyet olsun canım.hemen bende yazayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…