3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

tebrikler canım. giyemediğin şeyleri giymeye başlamak tarif edilemez bir mutluluk.. bugün tv izlerken moda ile ilgili bir program vardı ve eşime artık bunların hepsinden giyebilecek durumdayım dedim. bunun çok büyük bir nimet olduğunu zayıf bir insan anlayamaz..

teşekkürler canım. inşallah gitsin bütün kilocuklar :) benim köy tavuğu, köy yumurtası bulma şansım yok açıkçası hepsini marketten alıyorum. hatta yoğurdu bile hazır aldı. ve kesinlikle light bişe almadım hepsi tam yağlıydı. çok yemediğim için hiç sıkıntıda yaşamadım..

hayatından şimdilik çıkarsan yeterli canım.. istediğin kiloya gelince yine ara ara yersin.. ben sabah eşime ve kızıma bazlama ile tost yaptım.. ama yemedim. yemek zorunda değiliz canım.. ilerde yeriz şimdilik bu nefis şeyleri hayatımızdan çıkarıp hayatımıza çok daha güzel şeyler sokmaya çalışıyoruz [/QUOTE]

Carpe diem yaşınız kaç acaba yopurt kendim yaptım bugün süt aldım ...yumurta çiflik yumurtası buldum ve kaya tuzu aldım ....tavuk benim de bulmam şansın yok zaten sadece ızgarada yiyebiliyorum fazla sevmem yada et sote olarak yapıyorum mezuniyetime 1 ay var ve ben sabah ölçtüm 80.400 iddialı bir şekilde başladım her gün 1 saat eliptik ile spor yapacağım biraz da ip atlarım ve bol limonlu kek börek popaca bütün tatlılar ve meyve dahi yasakladım kendimi 1 ayda kaç kilo verebilirim sıkı tutarsam sizce

32 yaşındayım. ben ilk ay 9 kilo vermiştim canım. aslında ne kadar vereceğin bünyeyle alakalı benden daha çok verirsin inşallah.. ama emin ol istersen 70 kiloyu rahat görürsün

Carpediem435 azminizden dolayi sizi tebrik ederim. İnşAllah istediginiz kiloya en kisa zamanda ulasirsiniz. Ben de hamilelikte aldigim kilolari vermeye calisiyorum. Hamileligimde 21 kilo aldim. Dogumdan sonra 10kilo gitti. Ama lohusalikta verdigim 4 kiloyu geri aldim. 1 aydir dikkat ediyorum ekmegi azalttim. Aksam en gec sekizden sonra birsey yemiyorum. Cok acikirsam tarcinli süt iciyorum. Şu an icin diyet yapamiyorum. Bebegim daha cok kucuk 4 aylik. Bugün tartildim sadece dikkat ederek 1 ayda 4 kilo vermisim. 69.500 olmusum cok sevindim yavas yavas da olsa gidiyor cok şükür. Ben eskiden cok zayiftim hani şu herseyi yiyip de kilo almayanlar varya iste onlardandim. Kilo almak icin senelerce ugrastim çünkü bedenime göre hicbir sey bulamiyordum. Zamanla yavas yavas kilo almaya basladim. İstediğim kiloya da geldim sonunda. Ama hamilelikte kendimi tutamadim,cok kilo almamam gerektigini bildigim halde tutamadim kendimi sonunda 79 kiloya kadar ciktim. Çok şükür vermeye de basladim. Zayiflamak isteyen herkes hedefine ulasir InşAllah.

menü paylaşımı yapabilirsin canım. birbirimize yanlışlarımızı söylemiş oluruz. tartı günüde yapalım isterseniz. ben ptsi tartılmayı planlıyorum:) isterseniz ptesi olsun

carpediem435 sabah tartıldım 1.400 gitmiş.toplamda 14 kilo vermiş oldum.bu haftaki başarımda seninle tanışmış olmamın büyük etkisi var. Çabucak gelsin 6lı kilolar ya sabırsızlanıyorum:))

mükemmelsin canım tebrik ederim.. sen istemedikten sonra olmazdı canım bu senin başarın tekrar tebrik ederim.. inşallah istediğimiz kilolara en kısa zamanda gelelim.. şimdilik kaçamak yok :)))

çok teşekkür ederim canım.. güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.. emzirmek aslında inanılmaz kalori harcatan bişe. ben bilemedim sağolsun çevremdekiler tatlı ye helva ye sütün olsun dediler bende yedikçe yedim. kilo üstüne kilo kendime geldiğimde 92 kiloydum.. o yüzden sana tavsiye canım bol bol yeşillik ve su en iyi süt yapıcılar.. hemde kiloları çok çabuk verirsin böylece.. onun dışında çok az dikkat etsen bile yeter.. ben artık akıllandım 2. çocukta kimseyi dinlemicem :) hatta direk diyetisyen kontrolünde kilo alıcam hamilelikte :)

Bende aynen öyle yapiyorum canim. Öğle ve aksam yemeginde bol yeşillik tüketiyorum. Günde en az 3lt su iciyorum bazen dört lt bile ictigim oluyor. Aslinda cok susattigi icin tatli yediriyorlar, tatli degil su sütü artiyor. Ama ben emzirerek kilo veremedim hic. Sütüm de yetmedigi icin arada mama veriyorum. Yeri gelmisken sana bi sorum olacak canim. Tatli seyler disinda sütümün artmasi icin ne yapabilirim ? Birçok yöntem denedim ama malesef sonuc hüsran.

mükemmelsin canım tebrik ederim.. sen istemedikten sonra olmazdı canım bu senin başarın tekrar tebrik ederim.. inşallah istediğimiz kilolara en kısa zamanda gelelim.. şimdilik kaçamak yok :)))
İnan kilo verdikçe insanın kaçamak yapası hiç gelmiyo.2 hafta önce 1 kilo vereyim simit yicem dedim.şimdi verdim ama yemek istemiyorum bu defa.verdiğim emeğe acıyorum açıkçası.pazartesi benim için uygun kilo bildirimine katılabilirim canım

Merhaba sizi tebrik ediyorum.çok güzel bir başarı elde etmişsiniz.Mesajınızı okumaya başladığımda mide ameliyatını okuyunca,ümitsizliğe kapılmıştım.Bu gerçek bir başarı değilki dedim.Devamını okumak beni de umutlandırdı.33 yaşındayım 82.5 kiloyum:)sizi takip edicem.Umarım darısı başıma olur.Zoru başarmışsınız.En yakın Zaman'da hedefinize ulaşmanız dileğiyle ...

Ben de zayıflamak istiyorum 5ay önce sezeryanle kızımı dogurdm hamilelikte 30 kilo aldm nasl aldm bilmiyom ama vermek istiyorum şuan 90 lar civariyim kızım sütümü almiyo mama ile besliyom ...kuşum çok zayıf bende haliyle siskoyum hiç yakışmıyoruz bebegimle görenler dalga geciyo. Daha 22 yasindayim atmak istiyorum su fazlaliklari yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…