- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi carpediem435
bende 55 e düşücem inşallah, 2 ayım kaldı, yavaş yavaş vericem nasipse, ilk birinci ay 3 kilo verdim, şimdi 2. ayıma girdim,
dolabımda bana dar gelen kıyafetlerime bugün sabah baktım , girebiliyorum az bir şeyde olsa, 2 kilo daha versem daha güzel oturacaklar, bu bile mutlu etti beni sabahleyin
merhaba bütün hikayenizi okuudm tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim iradenizle kalan kilolarınızıda erirsiniz inŞallah ...peki tavuk olarak köy tavuğumu yediniz yoksa normal market tavuğu yoğurt ve yumurta olarak nasıl tükettiniz acaba
Merhaba benim kahvaltım;
1 dilim esmer ekmek
4 dilim sucuk 5 zeytin peynir şekersiz çay
Bugünkü sporum;
3 mil leslie 3x20 kol 50x2 yana eğilme
Öğlen;
4 küçük patatesten salata
kızlar bu arada 3 günde 800 gr vermişim. 68.5 oldum.. toplamdada 21 kilo 400 gr vermiş oldum
8 şubatta başlamıştım diyete :)
Carpe diem yaşınız kaç acaba yopurt kendim yaptım bugün süt aldım ...yumurta çiflik yumurtası buldum ve kaya tuzu aldım ....tavuk benim de bulmam şansın yok zaten sadece ızgarada yiyebiliyorum fazla sevmem yada et sote olarak yapıyorum mezuniyetime 1 ay var ve ben sabah ölçtüm 80.400 iddialı bir şekilde başladım her gün 1 saat eliptik ile spor yapacağım biraz da ip atlarım ve bol limonlu kek börek popaca bütün tatlılar ve meyve dahi yasakladım kendimi 1 ayda kaç kilo verebilirim sıkı tutarsam sizce
32 yaşındayım. ben ilk ay 9 kilo vermiştim canım. aslında ne kadar vereceğin bünyeyle alakalı benden daha çok verirsin inşallah.. ama emin ol istersen 70 kiloyu rahat görürsün[/QUOTmüsadenizle abla diyeyim ben ben im yaşım 24 bende aranıza katılabilir miyim bugün 1 gün başladım ve menü paylaşımı mıda yapabiliyormuyuz tartı günü var mı
carpediem435 sabah tartıldım 1.400 gitmiş.toplamda 14 kilo vermiş oldum.bu haftaki başarımda seninle tanışmış olmamın büyük etkisi var. Çabucak gelsin 6lı kilolar ya sabırsızlanıyorum:))
Carpediem435 azminizden dolayi sizi tebrik ederim. İnşAllah istediginiz kiloya en kisa zamanda ulasirsiniz. Ben de hamilelikte aldigim kilolari vermeye calisiyorum. Hamileligimde 21 kilo aldim. Dogumdan sonra 10kilo gitti. Ama lohusalikta verdigim 4 kiloyu geri aldim. 1 aydir dikkat ediyorum ekmegi azalttim. Aksam en gec sekizden sonra birsey yemiyorum. Cok acikirsam tarcinli süt iciyorum. Şu an icin diyet yapamiyorum. Bebegim daha cok kucuk 4 aylik. Bugün tartildim sadece dikkat ederek 1 ayda 4 kilo vermisim. 69.500 olmusum cok sevindim yavas yavas da olsa gidiyor cok şükür. Ben eskiden cok zayiftim hani şu herseyi yiyip de kilo almayanlar varya iste onlardandim. Kilo almak icin senelerce ugrastim çünkü bedenime göre hicbir sey bulamiyordum. Zamanla yavas yavas kilo almaya basladim. İstediğim kiloya da geldim sonunda. Ama hamilelikte kendimi tutamadim,cok kilo almamam gerektigini bildigim halde tutamadim kendimi sonunda 79 kiloya kadar ciktim. Çok şükür vermeye de basladim. Zayiflamak isteyen herkes hedefine ulasir InşAllah.
çok teşekkür ederim canım.. güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim.. emzirmek aslında inanılmaz kalori harcatan bişe. ben bilemedim sağolsun çevremdekiler tatlı ye helva ye sütün olsun dediler bende yedikçe yedim. kilo üstüne kilo kendime geldiğimde 92 kiloydum.. o yüzden sana tavsiye canım bol bol yeşillik ve su en iyi süt yapıcılar.. hemde kiloları çok çabuk verirsin böylece.. onun dışında çok az dikkat etsen bile yeter.. ben artık akıllandım 2. çocukta kimseyi dinlemicem :) hatta direk diyetisyen kontrolünde kilo alıcam hamilelikte :)
İnan kilo verdikçe insanın kaçamak yapası hiç gelmiyo.2 hafta önce 1 kilo vereyim simit yicem dedim.şimdi verdim ama yemek istemiyorum bu defa.verdiğim emeğe acıyorum açıkçası.pazartesi benim için uygun kilo bildirimine katılabilirim canımmükemmelsin canım tebrik ederim.. sen istemedikten sonra olmazdı canım bu senin başarın tekrar tebrik ederim.. inşallah istediğimiz kilolara en kısa zamanda gelelim.. şimdilik kaçamak yok :)))
Merhaba sizi tebrik ediyorum.çok güzel bir başarı elde etmişsiniz.Mesajınızı okumaya başladığımda mide ameliyatını okuyunca,ümitsizliğe kapılmıştım.Bu gerçek bir başarı değilki dedim.Devamını okumak beni de umutlandırdı.33 yaşındayım 82.5 kiloyum:)sizi takip edicem.Umarım darısı başıma olur.Zoru başarmışsınız.En yakın Zaman'da hedefinize ulaşmanız dileğiyle ...Merhaba bayanlar..
Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:)2 yaşında bir kızım var ..
kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)
artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.
Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)
Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim
menü paylaşımı yapabilirsin canım. birbirimize yanlışlarımızı söylemiş oluruz. tartı günüde yapalım isterseniz. ben ptsi tartılmayı planlıyorum:) isterseniz ptesi olsun[/QUOTE ...
Yazınızı okudum muhteşem bi şekilde vermissiniz kilolarinizibende atmak istiyorum 2 3 aylık sürede vermissiniz bide bende verir miyim acaba