3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün aşırı karbonhidrat aldım bu son olsun
Aslında Karatay usulü beslenme bana çok mantıklı geliyor tam anlamıyla yapamasam da çünkü yok muz detoksu yok lahana detoksu yok kahvaltıda yulaf yemek filan kalıcı olan şeyler değil ömrüm boyunca yulaf mı yicem yani hiç gerçekçi değil.
Kendimce günlük hedef çıkardım:
1. Karbonhidrat(ekmek) kahvaltıda 1 dilim olabilir başka yok
2. Her gün mutlaka spor, çoğunlukla leslie yapıyorum devamlı yaparsam daha iyi sonuç alırım
3. Her gün yediklerimi yazcam hatta saatiyle beraber.
4. Kahvaltıda yumurta yenmeli
5. Her gün mutlaka yeşil çay içilcek.
Şimdilik benim fikirlerim bunlar tecrübeli arkadaşların önerisine açığım.
Bu arada bugün 18 Mayıs erkek arkadaşımla 1. yıldönümümüz şu an 42 beden pantolon giyiyorum 1. hedefim 1 Ekim'de 38 beden olmak 2. hedefim de 1 Mayıs 2017'de 36 beden bir elbiseyle Allah nasip ederse yıldönümümüzü kutlamak:KK68:
Bende 3 günlük patates diyeti yapmıştım.1 kilo verdim.2 gün sonra aldım.hemde diyetime devam ederken.bu kürlerin hepsi saçma

çok memnun oluruz canım bildiklerini bizimle paylaşırsan. senin sayendede bişeler öğrenmiş oluruz. karatay diyeti mükemmel gerçekten. kesinlikle insan eskisinden çok daha sağlıklı olduğunu fark ediyor. tavsiye ederim :KK66:

Kızlar sabah kahvaltısında Brokoli lahana turp ıspanak 250 gr 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile hafif kavurup üzerine limon 1 ince dilim ekmek öğlen normal hafif bir şeyler
Akşam karnıbahar haşlayıp 1/2 su bardağı 3 diş sarımsaklı yoğurtla 1 ince dilim ekmek 3 hafta uyguluyorsunuz baya yağ yakıyor
denemek isterseniz.

Çayınıza kabuk tarçın atın için şeker düzeyini dengeliyor canınız tatlı istemiyor metabolizma hızlanıyor.Ara öğün yaparsanız da süte meyveye toz tarçın serpiceksiniz.Akşam 9 gibi kefir içeçeksiniz kefiri kendiniz mayalıyacaksınız hazır satılanlardan değil.sabah kalhvaltıdan önce de kefir içebilirsiniz içine chia tohumu katabilirsiniz metabolizmayı hızlandırıyor.Bunlar uyguladıklarımdı benim 10 kilo gitti ama 1,5 -2 kilo geri aldım tabi sabah akşam her hafta diyetim değişiyordu sabah ve öğleden sonra 4 gibi ara öğünüm vardı.Şimdi sıkıldım bu diyetten karatay diyetini uygulamayı düşünüyorum

kahvaltıda biraz abarttım bugün toplam 17 puan yaptım :KK70: hemen bahsediyorum yediklerimden
2 yumurta 0 puan...
5 zeytin 1 puan..
1 domates 6 puan..
1 salatalık 4 puan..
1 biber 3 puan..
3 çeşit peynir toplam 3 puan.. TOPLAM 17... Akşama kaldı 33 puan :KK70:

sağol canım benim. aslında 55 e düşmek istiyorum. korumaya geçince belki 1 -2 kilo alırım. 56-57 de kalmak istiyorum veee bi dahada 58 üstü görmek istemiyorum:KK70:

bende 55 e düşücem inşallah, 2 ayım kaldı, yavaş yavaş vericem nasipse, ilk birinci ay 3 kilo verdim, şimdi 2. ayıma girdim,
dolabımda bana dar gelen kıyafetlerime bugün sabah baktım , girebiliyorum az bir şeyde olsa, 2 kilo daha versem daha güzel oturacaklar, bu bile mutlu etti beni sabahleyin:21:

merhaba bütün hikayenizi okuudm tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim iradenizle kalan kilolarınızıda erirsiniz inŞallah ...peki tavuk olarak köy tavuğumu yediniz yoksa normal market tavuğu yoğurt ve yumurta olarak nasıl tükettiniz acaba

Merhaba benim kahvaltım;
1 dilim esmer ekmek
4 dilim sucuk 5 zeytin peynir şekersiz çay
Bugünkü sporum;
3 mil leslie 3x20 kol 50x2 yana eğilme:KK49:
Öğlen;
4 küçük patatesten salata

X