- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 41
- Konu Sahibi carpediem435
Bende akşam 1 kepçe çorba.3 kaşık fasülye.ton balıklı salata yedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 3 günlük patates diyeti yapmıştım.1 kilo verdim.2 gün sonra aldım.hemde diyetime devam ederken.bu kürlerin hepsi saçmaMerhaba arkadaşlar
Ben bugün aşırı karbonhidrat aldım bu son olsun
Aslında Karatay usulü beslenme bana çok mantıklı geliyor tam anlamıyla yapamasam da çünkü yok muz detoksu yok lahana detoksu yok kahvaltıda yulaf yemek filan kalıcı olan şeyler değil ömrüm boyunca yulaf mı yicem yani hiç gerçekçi değil.
Kendimce günlük hedef çıkardım:
1. Karbonhidrat(ekmek) kahvaltıda 1 dilim olabilir başka yok
2. Her gün mutlaka spor, çoğunlukla leslie yapıyorum devamlı yaparsam daha iyi sonuç alırım
3. Her gün yediklerimi yazcam hatta saatiyle beraber.
4. Kahvaltıda yumurta yenmeli
5. Her gün mutlaka yeşil çay içilcek.
Şimdilik benim fikirlerim bunlar tecrübeli arkadaşların önerisine açığım.
Bu arada bugün 18 Mayıs erkek arkadaşımla 1. yıldönümümüz şu an 42 beden pantolon giyiyorum 1. hedefim 1 Ekim'de 38 beden olmak 2. hedefim de 1 Mayıs 2017'de 36 beden bir elbiseyle Allah nasip ederse yıldönümümüzü kutlamak
çok memnun oluruz canım bildiklerini bizimle paylaşırsan. senin sayendede bişeler öğrenmiş oluruz. karatay diyeti mükemmel gerçekten. kesinlikle insan eskisinden çok daha sağlıklı olduğunu fark ediyor. tavsiye ederim
kızlar unsuz ekmek yapımı bayıldım hem lezzetli hemde çok sağlıklı... tavsiye ederim
Unsuz ekmek:)) mrk ettim canım nasıl olıuo
kızlar bu arada 3 günde 800 gr vermişim. 68.5 oldum.. toplamdada 21 kilo 400 gr vermiş oldum
8 şubatta başlamıştım diyete :)
çok güzel , başarılarının devamı olması dileğiyle, hedef kilon var mı camım
pişiyorum şimdi cnm detaylı bi şekilde tadından bahsederim [/QUOTmeraakla bekliyorum
tadı nasıl tam olarak.ekmeğe benziyomu gerçektenkızlar ekmeğim pişti ve soğudu gerçekten çok hafif ve çok güzel. bir kısmını kızım hemen yedi bile
Harikasınnn:))kızlar bu arada 3 günde 800 gr vermişim. 68.5 oldum.. toplamdada 21 kilo 400 gr vermiş oldum
8 şubatta başlamıştım diyete :)
sağol canım benim. aslında 55 e düşmek istiyorum. korumaya geçince belki 1 -2 kilo alırım. 56-57 de kalmak istiyorum veee bi dahada 58 üstü görmek istemiyorum
Afiyet olsun denizcim.patates ve sucuk olmamış.ikiside cıssMerhaba benim kahvaltım;
1 dilim esmer ekmek
4 dilim sucuk 5 zeytin peynir şekersiz çay
Bugünkü sporum;
3 mil leslie 3x20 kol 50x2 yana eğilme
Öğlen;
4 küçük patatesten salata
tadı nasıl tam olarak.ekmeğe benziyomu gerçekten