- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 18
- 38
- Konu Sahibi carpediem435
-
tebrik ederim. maşallah .
karatay a teşşekkürler
tek kelime ile maşallah , süpersiniz, önemli olan azim ve siz onu başarmışsınız,
bu puanlama yı anlatabilir misiniz , mesela dikkatimi çekti yumurta sıfır puan ?
ve birde puan dağılımları zahmet olmazsa eğer
ah birde şu güzel hamur işleri , bizi bitiren güzel şeyler :) yumuşak , ağızda dağılan poğaçalar kurabiyeler, onlardan uzak kalmak zor ama kilo verebilmek için sabrediyoruz ,
listenizin çıktısını aldım, akşam incelicem
bana çok mantıklı geldi cnm. sonuçta ne yiyeceğine sen karar veriyorsun. inşallah işe yarar.
bana da mantıklı geldi , yani bir nevi kalori hesabı gibi bir şey
yediklerinizi sayıp üstüne çıkmamaya çalışıyorsunuz,
disiplin disiplin disiplin,
çok kıskanıyorum, kocam gibi herşeyi yiyerek kilo almasam
adam tüm hamur işlerini yer, makarna ve pilav ile birlikte ekmek yer,
ben o kadar dikkat ettiğim halde, o yedi, kiloları bana döndü resmen
Ama çok az.hiç doymuyosundur.ben yediklerimi saysam oooo:))inşallah cnm hepimiz veririz kiloları. hemen akşam menümü söylüyorum tatlım. yemedim daha birazdan yicem inşallah
ton balığı 0
közlenmiş kırmızı biber 5
domates 6
salatalık 4
TOPLAM 15... sabahta 13 puandı. yani bu günü 28 puanla kapatmış oldum :)
Ama çok az.hiç doymuyosundur.ben yediklerimi saysam oooo:))
Merhaba azminizi tebrik ediyorum. Ben seyi merak ediyorum peki bulgur ve patates tukettiniz mi? Ne sıklıkta tukettiniz?
Bende azalttım sözde bugün.hatta yazayım akşam menümü.2 kepçe mercimek çorbası.5 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası.2 yumurta haşlanmış.mrk ediyorum yorumunu :))doyuyorum canım tabi tıka basa değil :)))) tabi bu durum zamanla oldu.. üstünede şekersiz bir türk kahvesi içtim oh mis :)
Bende azalttım sözde bugün.hatta yazayım akşam menümü.2 kepçe mercimek çorbası.5 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası.2 yumurta haşlanmış.mrk ediyorum yorumunu :))
Maşallah canım :)) Ben sadece o çorbayla doyardim :))[/QUOT
Şu iki yumurta fazla oldu dimi.bugün daha dikkatli olucam:))
Nerdeyse aynı sabah yediklerimiz.bende 1 yumurta.4 zeytin.1 salatalık.3 ceviz.bi parça kaşar peyniri yedimSabah menüm dünün aynısı kızlar 2 yumurta, biraz kasar, biraz beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber toplam 16 puan :) akşama kaldı 34 puan
sibelcicanim. post: 46528381 .!.:Nerdeyse aynı sabah yediklerimiz.bende 1 yumurta.4 zeytin.1 salatalık.3 ceviz.bi parça kaşar peyniri yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?