- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 41
-
- Konu Sahibi carpediem435
Sanırım benim hatam doyana kadar yemek.tşk ederim:))teşekkürler tatlım:) hiç kaçamak yapmadım ben. karatayı tam anlamıyla uygulamıyorum çünkü mümkün olduğunca tok kalkmamaya çalışıyorum ben. tıka basa yiyerek zayıflayabileceğime inanmıyorum çünküakşam mutlaka çorba ve salata yapıyorum zaten onları yiyince doymuş oluyorum.. ilerleyen saatlerdede bol bol su yeşilçay vee aç hissedersem kendimi şekersiz kahve içiyorum..
Sağol tatlım. inşallah şu 14-15 kiloyuda vereyim size öncesi sonrası yapıcam
Sanırım benim hatam doyana kadar yemek.tşk ederim:))
En zevkli ve gurur verici tarafı da o işte seni burada before - after görücem dua et sende beni görürsün inşallah
yarın itibariyle dediğin gibi yapıcam .porsiyonu daha küçük tutayım.dediğim gibi belki hatam budur.sayendede uyanmışımdır.sakıncası yoksa arada başını ağrıtmak istiyorum. benimde 65 kilo hedefim 10 kilom var daha .seninde öyleymiş banada yardımcı olursan çok sevinirimDoyana kadar yiyince mide küçülmüyo tatlım. mideyi küçültmek için her seferinde tam doymamak lazım..
yarın itibariyle dediğin gibi yapıcam .porsiyonu daha küçük tutayım.dediğim gibi belki hatam budur.sayendede uyanmışımdır.sakıncası yoksa arada başını ağrıtmak istiyorum. benimde 65 kilo hedefim 10 kilom var daha .seninde öyleymiş banada yardımcı olursan çok sevinirim)
Mümkünse menülerini buraya yazabilirmisin.örnek olması açısından.:))Bayanlar diyetleri araştırırken karbonhidrat diyetini gördüm. hani şu 50 puanlık diyet. yarın başlıyorum. bakalım 1 hafta deneyim en azından neler olacak... Hem karatay diyetinede benziyor..
Mümkünse menülerini buraya yazabilirmisin.örnek olması açısından.:))
Merhaba ,sizi tebrik ediyorum 3 ayda 20 kilo harika gercekden.Ben ayda 3 kiloyu zor veriyorum.Insallah istediyiniz kiloya ulasirsiniz.
Benim kahvaltımın aynısı:))evt evt akşamıda bekliyoruzz.senden çok iyi enerji aldım.bu enerjiyle geri kalan 10 kiloyuda vermek istiyorum:))tabi yazarım cnm. kahvaltımı söyleyim hemen
2 yumurta 0 puan
1 domates 6 puan
1 salatalık 4 puan
5 zeytin 1 puan
peynir 1 puan
kaşar 1 puan
TOPLAM 13 puan :)) akşama kaldı 37 puanım :) isteyen olursan yiyeceklerin puan dağılımlarınıda paylaşabilirim
İnşallah tatlım Rabbim hepimize kendimizi istediğimiz gibi görmeyi nasip etsin..
20 kilo az değil şuanda da öncesi ve sonrası yapabilirsiniz baya fark etmiştir tebrik ediyorum. İnşallah 14 kiloya verince tekrar yaparsinizSağol tatlım. inşallah şu 14-15 kiloyuda vereyim size öncesi sonrası yapıcam
tebrik ederim. maşallah .Merhaba bayanlar..
Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:)2 yaşında bir kızım var ..
kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)
artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.
Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)
Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim
tabi yazarım cnm. kahvaltımı söyleyim hemen
2 yumurta 0 puan
1 domates 6 puan
1 salatalık 4 puan
5 zeytin 1 puan
peynir 1 puan
kaşar 1 puan
TOPLAM 13 puan :)) akşama kaldı 37 puanım :) isteyen olursan yiyeceklerin puan dağılımlarınıda paylaşabilirim
Iyi gunler benim size bir kac sorum olucak .Nasil beslendiniz,gunde kac ogun yediniz,spor yaptinizmi ve en esasi sarkmalariniz oldumu.Kusura bakmayin biraz cok oldu ,ama benim icin onemli sorular.Onceden tesekkurler.
Benim kahvaltımın aynısı:))evt evt akşamıda bekliyoruzz.senden çok iyi enerji aldım.bu enerjiyle geri kalan 10 kiloyuda vermek istiyorum:))
20 kilo az değil şuanda da öncesi ve sonrası yapabilirsiniz baya fark etmiştir tebrik ediyorum. İnşallah 14 kiloya verince tekrar yaparsiniz