3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Sanırım benim hatam doyana kadar yemek.tşk ederim:))

Doyana kadar yiyince mide küçülmüyo tatlım. mideyi küçültmek için her seferinde tam doymamak lazım..
yarın itibariyle dediğin gibi yapıcam .porsiyonu daha küçük tutayım.dediğim gibi belki hatam budur.sayendede uyanmışımdır.sakıncası yoksa arada başını ağrıtmak istiyorum. benimde 65 kilo hedefim 10 kilom var daha .seninde öyleymiş banada yardımcı olursan çok sevinirim)

Baş ağrıtmakta ne demek. memnun olurum :) hem bana arkadaş olursun elimden geldiğince yardımcı olurum tabi..

Merhaba ,sizi tebrik ediyorum 3 ayda 20 kilo harika gercekden.Ben ayda 3 kiloyu zor veriyorum.Insallah istediyiniz kiloya ulasirsiniz.

Bayanlar diyetleri araştırırken karbonhidrat diyetini gördüm. hani şu 50 puanlık diyet. yarın başlıyorum. bakalım 1 hafta deneyim en azından neler olacak... Hem karatay diyetinede benziyor..
Mümkünse menülerini buraya yazabilirmisin.örnek olması açısından.:))

Mümkünse menülerini buraya yazabilirmisin.örnek olması açısından.:))

tabi yazarım cnm. kahvaltımı söyleyim hemen
2 yumurta 0 puan
1 domates 6 puan
1 salatalık 4 puan
5 zeytin 1 puan
peynir 1 puan
kaşar 1 puan
TOPLAM 13 puan :)) akşama kaldı 37 puanım :) isteyen olursan yiyeceklerin puan dağılımlarınıda paylaşabilirim

Iyi gunler benim size bir kac sorum olucak .Nasil beslendiniz,gunde kac ogun yediniz,spor yaptinizmi ve en esasi sarkmalariniz oldumu.Kusura bakmayin biraz cok oldu ,ama benim icin onemli sorular.Onceden tesekkurler.

Benim kahvaltımın aynısı:))evt evt akşamıda bekliyoruzz.senden çok iyi enerji aldım.bu enerjiyle geri kalan 10 kiloyuda vermek istiyorum:))

tebrik ederim. maşallah .
karatay a teşşekkürler

tek kelime ile maşallah , süpersiniz, önemli olan azim ve siz onu başarmışsınız,
bu puanlama yı anlatabilir misiniz , mesela dikkatimi çekti yumurta sıfır puan ?
ve birde puan dağılımları zahmet olmazsa eğer

Iyi gunler benim size bir kac sorum olucak .Nasil beslendiniz,gunde kac ogun yediniz,spor yaptinizmi ve en esasi sarkmalariniz oldumu.Kusura bakmayin biraz cok oldu ,ama benim icin onemli sorular.Onceden tesekkurler.

günde 2 öğün yiyorum cnm. tabi ilk başlarda 3 öğündü zamanla 2 ye düşürdüm. ama öğlenlei genelde yoğurt ve meyve yiyordum. ekmek yemiyorum hiç. makarna pilav tatlı hamurişi yemedim hiç. pilates yapıyorum o yüzden sarkmalarım olmadı. kollarımda sarkma var ama hep vardı kilo verince olan bişe değil.. onları toparlamak için genelde kol çalışıyorum.

Benim kahvaltımın aynısı:))evt evt akşamıda bekliyoruzz.senden çok iyi enerji aldım.bu enerjiyle geri kalan 10 kiloyuda vermek istiyorum:))

inşallah cnm hepimiz veririz kiloları. hemen akşam menümü söylüyorum tatlım. yemedim daha birazdan yicem inşallah
ton balığı 0
közlenmiş kırmızı biber 5
domates 6
salatalık 4
TOPLAM 15... sabahta 13 puandı. yani bu günü 28 puanla kapatmış oldum :)

20 kilo az değil şuanda da öncesi ve sonrası yapabilirsiniz baya fark etmiştir tebrik ediyorum. İnşallah 14 kiloya verince tekrar yaparsiniz

baya fark etti cnm şuan 40 beden giyiyorum. 48 giyiyodum eskiden. eşimi resim paylaşma konusunda ikna edebilirsem şimdide yollarım :))) ondan gizli bişe yapmak istemiyorum ikna etme çabalarındayım şuan.. beni tekrar kıskanmaya başladıda :).. kızlar unutmuştum bu duyguyu tekrar bunları yaşamak o kadar güzel ki:) yaşamayan bilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…