26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Ayy insalllh senin durum ne
İyiyim ben agrı sızı yok yatıyorum dinleniyorum kalkıp yürüyorum biraz öyle aksam bir midem bulandı kusacaktım afedersiniz ishal gibi bişry olmusum kabız olmamak için zeytinyağı içmiştim bir kasık ondan heralde midem bi bulandı ama iyi oldu tavsiye ederim zeytinyağını transfer den sonra

Ben de şuan sadece gonalf 225 doz yapıyorum dün başladım perşembe cetrotide vurulcam govalf ile birlikte cuma kontrol 6. Gün kontrol geç mi sizce

Havuç suyu için bol bol tutunmaya yardımcı oluyor

5 folikül vardı biri buyumedi 4 folikulden 1 taneside bos cıktı boyutlari ve gununu hatırlamıyorum malesef
Anladım, teşekkür ederim. Ben de de 5 folikül var, yumurta rezervim düşük olduğu için bu kadar yumurta görülmesi bile mutlu etti beni. Bir tane de olsa önemli olan sağlıklı olması, tabi Allah ın izni ile hayırlısı ile İnşallah güzel sonuçlar sonuçlar alırız

Ben de şuan sadece gonalf 225 doz yapıyorum dün başladım perşembe cetrotide vurulcam govalf ile birlikte cuma kontrol 6. Gün kontrol geç mi sizce
Ben 5. Gün bide 8. Gün gitmiştim iğneyi yapmaya başlayınca. Bence geç değil 6, daha ancak gelişiyorlar zaten. İki iğne arasında bi saat kadar bi zaman bırakmayı unutma aynı anda vurma onları bana öyle dediler

Amin ins iki olsa daha umutlu olacaktim ama malesef tek kaldi embriyolog kalitesi gauet iyi dedi ins guzel haber aliriz hepimiz

Transferin kacinci gunu senin

Sadece 2 yumurtam dondurulmuş çok üzüldüm, 8 i döllenmişti gelişimleri iyi gidiyor demişlerdi

Sadece 2 yumurtam dondurulmuş çok üzüldüm, 8 i döllenmişti gelişimleri iyi gidiyor demişlerdi
Üzülme canım şükür ki iki tane sağlıklı dondurulmuş embriyon var. Allah korusun hiç de olmayabilirdi. Bir tane bile olsa bebeğin olması için yeterliymiş, Allah ın izni ile o embeiyolar yeterli gelir, bebeğin olur inşallah.

Ona şükür tabi canım, insan ya tutmazsa endişesi duyuyor ister istemez. İnşallah yeterli gelir de tekrar baştan başlamayız

Canım olsun 2 de cok iyi bence benimde 11 toplandı bak 5 i sağlıklı cıktı ikisi Cumartesi gün transfer edildi (3. Gün embriyosu) kalanlar hakkında sizi arayacaz dediler bugün 5.gün hala aramadılar umarım üçüde kalitelidir ve dondurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…