sanırım benim iki adet geçirmemi bekleyecekler vücut kendini toplasın ilaçların etkisi gitsin diye, benim zaten toplamda beş yumurtam vardı ne kadarı istenilen noktaya gelebilir hiç fikrim yok ama sağlıklı olsunda bir tanesi bile yetiyormuşBir adet geçirmen lazım transfer olması içi canım olsun sağlıklı olsınlarda ben mesela embriyo kalitesi diye biley oldugunu bilmiyordum yumurta toplandı 11 embriyo olusacak sanıyordum cünkü bende hiş bir sorun yoktu ama 5 i kaliteli cıkmıs onlardanda en kaliteli ikisi koyuldu işte kalanlar hala izleniyor galiba 5. Güne kalırsa donduracaklar her aşamada fakrlı bişey öğreniyorsun
Evet canım bide her kişinin farklı bir yapısı var sana öylr uygun görülmüştür başkasına farklı şekilde doktorlarımıza güvenelim onlar bilir bize uygun olanıHer doktorun yöntemi farklı bi de o var. Ben sadece gonal f 225 kullandım 7 gün, bide 3 gün çatlama önleyici iğne vermişti. Son kontrolde epey yumurta vardı ona rağmen merional 150 ve çatlatma önleyici iğne yap bugünde dedi, akşama da çatlatma iğnesi verdi
İnşallah canım inşallah Rabbim kolaylık versin hepimziesanırım benim iki adet geçirmemi bekleyecekler vücut kendini toplasın ilaçların etkisi gitsin diye, benim zaten toplamda beş yumurtam vardı ne kadarı istenilen noktaya gelebilir hiç fikrim yok ama sağlıklı olsunda bir tanesi bile yetiyormuş
hayırlısı ile hepimiz güzel ve beklediğimiz sonuçları alırız inşallah.
Keşke bende senin gibi bekliyor olsaydım şimdiEvet canım bide her kişinin farklı bir yapısı var sana öylr uygun görülmüştür başkasına farklı şekilde doktorlarımıza güvenelim onlar bilir bize uygun olanı☺
Olur olur su gibi gelir bu günler emin ol bende şimdi test gününü dört gözle bekliyorumKeşke bende senin gibi bekliyor olsaydım şimdizaman geçmiyor ya
3 toplandi 2si dollendi 1 tanesi kaldi 3.gun embriyosutek yumurtanız mı donduruldu sizin kaç tane toplandı da bir tane kaldı
Sizin opu yapildimi ins olmaz tek var cunkuCanım benimde dondurulacak hemen korkutma kendini. Düşük bir ihtimal benim dediğim, bişey olmaz Allahın izniyle
Benim perşembe yapıldı opu. Ohss riski olduğundan bu ay transfer yapılmayacak dondurulacak yumurtalarımSizin opu yapildimi ins olmaz tek var cunku
Rabbim hayirlisini versin insBenim perşembe yapıldı opu. Ohss riski olduğundan bu ay transfer yapılmayacak dondurulacak yumurtalarım
Amin hepimiz için inşRabbim hayirlisini versin ins
İlk üç gün önemli diyorlar ama Allah bilir canımm ben okudugum bi yeree anne karnında 3 gün kadar canlı kalabilirmiş embriyo üç gün içinde tutundu tutundu sonra ölürmüş Rabbim güxel sonuclar aldırsın canım kaçıncı gün embriyosuyduBenimde dün transfer yapildi insallah tutunur rahime tutunmaya ne zaman basliyor acaba
5. Gun embriyosu tramsfer edildi canimİlk üç gün önemli diyorlar ama Allah bilir canımm ben okudugum bi yeree anne karnında 3 gün kadar canlı kalabilirmiş embriyo üç gün içinde tutundu tutundu sonra ölürmüş Rabbim güxel sonuclar aldırsın canım kaçıncı gün embriyosuydu
Çok iyi Rabbim sana bagıslasın bir tane mi iki tane mi5. Gun embriyosu tramsfer edildi canim
2 tane oldu canimÇok iyi Rabbim sana bagıslasın bir tane mi iki tane mi
5. Gun blastokist asamasnda oldu ya bu blastokist asamasindan sonra hemrn tutunmaya başlıyormuş rahimde diye okumuştum ama nr kadar doğru bilmiyom tabiÇok iyi Rabbim sana bagıslasın bir tane mi iki tane mi
Alalh alalh daha neler duyacaz ki5. Gun blastokist asamasnda oldu ya bu blastokist asamasindan sonra hemrn tutunmaya başlıyormuş rahimde diye okumuştum ama nr kadar doğru bilmiyom tabi
Ay me güzel ikimizinde ikizleri olur inşallah2 tane oldu canim
Ayy insalllh senin durum neAy me güzel ikimizinde ikizleri olur inşallah
Bilmiyom ki canm nette oyle diyorAlalh alalh daha neler duyacaz kiee benim simdi 3. Gün embriyosu 5. Gününü tamamladıktan sonra mı tutunur demek istiyorsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?