İlk İğnelere başladığınızda kaç yumurtanın vardı bir de kaçıncı gün hangi boyuta gelince toplandı yumurtalar3 toplandi 2si dollendi 1 tanesi kaldi 3.gun embriyosu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni
- Konu Sahibi Ylmzftm00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyiyim ben agrı sızı yok yatıyorum dinleniyorum kalkıp yürüyorum biraz öyle aksam bir midem bulandı kusacaktım afedersiniz ishal gibi bişry olmusum kabız olmamak için zeytinyağı içmiştim bir kasık ondan heralde midem bi bulandı ama iyi oldu tavsiye ederim zeytinyağını transfer den sonraAyy insalllh senin durum ne
- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Ben de şuan sadece gonalf 225 doz yapıyorum dün başladım perşembe cetrotide vurulcam govalf ile birlikte cuma kontrol 6. Gün kontrol geç mi sizceHer doktorun yöntemi farklı bi de o var. Ben sadece gonal f 225 kullandım 7 gün, bide 3 gün çatlama önleyici iğne vermişti. Son kontrolde epey yumurta vardı ona rağmen merional 150 ve çatlatma önleyici iğne yap bugünde dedi, akşama da çatlatma iğnesi verdi
- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Havuç suyu için bol bol tutunmaya yardımcı oluyorİyiyim ben agrı sızı yok yatıyorum dinleniyorum kalkıp yürüyorum biraz öyle aksam bir midem bulandı kusacaktım afedersiniz ishal gibi bişry olmusum kabız olmamak için zeytinyağı içmiştim bir kasık ondan heralde midem bi bulandı ama iyi oldu tavsiye ederim zeytinyağını transfer den sonra
5 folikül vardı biri buyumedi 4 folikulden 1 taneside bos cıktı boyutlari ve gununu hatırlamıyorum malesefİlk İğnelere başladığınızda kaç yumurtanın vardı bir de kaçıncı gün hangi boyuta gelince toplandı yumurtalar
Anladım, teşekkür ederim. Ben de de 5 folikül var, yumurta rezervim düşük olduğu için bu kadar yumurta görülmesi bile mutlu etti beni. Bir tane de olsa önemli olan sağlıklı olması, tabi Allah ın izni ile hayırlısı ile İnşallah güzel sonuçlar sonuçlar alırız5 folikül vardı biri buyumedi 4 folikulden 1 taneside bos cıktı boyutlari ve gununu hatırlamıyorum malesef
Siz de şu anda yumurtaları geliştirmeye mi çalışıyorsunuzBen de şuan sadece gonalf 225 doz yapıyorum dün başladım perşembe cetrotide vurulcam govalf ile birlikte cuma kontrol 6. Gün kontrol geç mi sizce
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Ben 5. Gün bide 8. Gün gitmiştim iğneyi yapmaya başlayınca. Bence geç değil 6, daha ancak gelişiyorlar zaten. İki iğne arasında bi saat kadar bi zaman bırakmayı unutma aynı anda vurma onları bana öyle dedilerBen de şuan sadece gonalf 225 doz yapıyorum dün başladım perşembe cetrotide vurulcam govalf ile birlikte cuma kontrol 6. Gün kontrol geç mi sizce
Amin ins iki olsa daha umutlu olacaktim ama malesef tek kaldi embriyolog kalitesi gauet iyi dedi ins guzel haber aliriz hepimiz
Anladım, teşekkür ederim. Ben de de 5 folikül var, yumurta rezervim düşük olduğu için bu kadar yumurta görülmesi bile mutlu etti beni. Bir tane de olsa önemli olan sağlıklı olması, tabi Allah ın izni ile hayırlısı ile İnşallah güzel sonuçlar sonuçlar alırız
- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Evet ikinci iğneyi vurdum gonal fSiz de şu anda yumurtaları geliştirmeye mi çalışıyorsunuz
Transferin kacinci gunu seninİyiyim ben agrı sızı yok yatıyorum dinleniyorum kalkıp yürüyorum biraz öyle aksam bir midem bulandı kusacaktım afedersiniz ishal gibi bişry olmusum kabız olmamak için zeytinyağı içmiştim bir kasık ondan heralde midem bi bulandı ama iyi oldu tavsiye ederim zeytinyağını transfer den sonra
Cumartesi transfer edildi cnm bugün üçüncü günTransferin kacinci gunu senin
Aaa ayniyizzzzCumartesi transfer edildi cnm bugün üçüncü gün
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Benim de sekiz gün oldu İğnelere başlayalı, Gonal f ve menapurla başladım 6 gün Cetrodite eklendi onlara şimdi günde üç iğne vuruluyorum.Evet ikinci iğneyi vurdum gonal f
Üzülme canım şükür ki iki tane sağlıklı dondurulmuş embriyon var. Allah korusun hiç de olmayabilirdi. Bir tane bile olsa bebeğin olması için yeterliymiş, Allah ın izni ile o embeiyolar yeterli gelir, bebeğin olur inşallah.Sadece 2 yumurtam dondurulmuş çok üzüldüm, 8 i döllenmişti gelişimleri iyi gidiyor demişlerdi
- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Anladım canım benim tek gonalf niye bilmiyorumBenim de sekiz gün oldu İğnelere başlayalı, Gonal f ve menapurla başladım 6 gün Cetrodite eklendi onlara şimdi günde üç iğne vuruluyorum.
- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Ona şükür tabi canım, insan ya tutmazsa endişesi duyuyor ister istemez. İnşallah yeterli gelir de tekrar baştan başlamayızÜzülme canım şükür ki iki tane sağlıklı dondurulmuş embriyon var. Allah korusun hiç de olmayabilirdi. Bir tane bile olsa bebeğin olması için yeterliymiş, Allah ın izni ile o embeiyolar yeterli gelir, bebeğin olur inşallah.
Senin dondurulmustu demi canım 12 Mart’ta test yaptır dedi ba na doktoe üçüncü gün embriyosu oldugu için geç belli olurnusAaa ayniyizzzz
Canım olsun 2 de cok iyi bence benimde 11 toplandı bak 5 i sağlıklı cıktı ikisi Cumartesi gün transfer edildi (3. Gün embriyosu) kalanlar hakkında sizi arayacaz dediler bugün 5.gün hala aramadılar umarım üçüde kalitelidir ve dondurulurSadece 2 yumurtam dondurulmuş çok üzüldüm, 8 i döllenmişti gelişimleri iyi gidiyor demişlerdi