- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Merhaba, çözülürken yumurtanın kaybedilme riski var malesefMerhaba cozulurkendemi risk var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, çözülürken yumurtanın kaybedilme riski var malesefMerhaba cozulurkendemi risk var
Kafanı meşgul edecek bişeyler bul bence, sürekli yatıp kendini dinleme yoksa zaman geçmez :)Benim transferimin ikini günü kızlar Rabbim hepimixin yüzünü güldürsün agrım sızım hiç
Bişeyim yok yatıyorum arada kalkıyorum inşallah 12 martı bekliyorum test için
bilmiyordum icimi sızı sardı benim tek embriyom var ya kaybedersem ayy keske yoruma denk gelmeseydim cok tedirgin oldum suanMerhaba, çözülürken yumurtanın kaybedilme riski var malesef
Sürekli yatmıyorum zaten o cok yanlış aileme kalsa wc mi bile yatakta yaptıracaklar olacsk olan her türlü olur Rabbim ol desin yeterki tabiki tedbiri elden bırakmayacagız ama cokta kafaya takmamak lazım bilmiyorum ama içimde aşırı bi rahatlık ferahlık var sonu hayrolasunKafanı meşgul edecek bişeyler bul bence, sürekli yatıp kendini dinleme yoksa zaman geçmez :)
Yani bence biraz ara versen iyi olur canım tavsiyem çekirdekli siyah üzüm ve incir dozunu aşmadan günde iki üç incir bir avuc üzüm yee bir de havuc suyu yazıyor nette ama ben kendisini yiyorum catır catır lifli oldugu için cok sağlıklıymış bir dene bakakım canımNe güzel, Ağrısız ve sorunsuz geçmesine çok sevindim sizin adınıza, ben henüz yumurtaları geliştirmeye çalışıyorum ya,aslında kaliteleri iyi olsun diye sağlıklı beslenmem gerektiğini düşünüyorum ama stresten daha çok abur cubur sağlıksız şeyler tüketiyorum
Senden kan tahlili istediği günden iki gün sonra yumurta toplama olur büyğk ihtimalle aklımda olsun genelde böule ama senin doktorunun sistemi farklıysa bilmem canım hiç acele etmeyin nen ilk igneye başladıgımda ay zaman geçmiyor falan diyordum sonra üçüncü yumurta ölçümünden sonra herşey o kadar hızlı ilerledi ki üçüncü ölçüme gittim Çarşamba yumurta toplama dedi bes yumurts toplamadan sonra 3. Gün transferim oldu baştan itibaren bir ay sürdü sabredin dua edin bir se tavsiyem hergün hacet namazı kılınİk güne bir gidiyorum kontrole, yumurta gelişiyor mu diye, bugün de gittim, pazartesi tekrar kontrolüm var, henüz toplama ile ilgili bir şey yok
incir yiyorum her gün, hatta bir defa hoşafını yapıp içtim ama onun dışında çok dikkat ettiğimi söylersem yalan olurYani bence biraz ara versen iyi olur canım tavsiyem çekirdekli siyah üzüm ve incir dozunu aşmadan günde iki üç incir bir avuc üzüm yee bir de havuc suyu yazıyor nette ama ben kendisini yiyorum catır catır lifli oldugu için cok sağlıklıymış bir dene bakakım canım
E2 transfer için önemli benimde 2653 cıktı transfere uygun dedi bi arkadaşın 6500 cıktı dondurdular onunkinide ama dondurulmus embriyo daha kaliteli ve tutma ihtimali daha yüksek olıyormus öylr düşünün içiniz rahat olsunBende de E2 ve LH baktılar ama sonuçları söylemediler. E2 üst sınıra yakın olduğundan transferim diğer aya kaldı onu biliyorum sadece
Kahve nescafe kola cips acı biber maydonoz ve bitki çaylardından uzak dursan yeterli canım zaten doktorlar herhangi bi yeme planı önermiyorincir yiyorum her gün, hatta bir defa hoşafını yapıp içtim ama onun dışında çok dikkat ettiğimi söylersem yalan olur
Canım sizin problem ne neden tüp bebeğe başvurdunuzSenden kan tahlili istediği günden iki gün sonra yumurta toplama olur büyğk ihtimalle aklımda olsun genelde böule ama senin doktorunun sistemi farklıysa bilmem canım hiç acele etmeyin nen ilk igneye başladıgımda ay zaman geçmiyor falan diyordum sonra üçüncü yumurta ölçümünden sonra herşey o kadar hızlı ilerledi ki üçüncü ölçüme gittim Çarşamba yumurta toplama dedi bes yumurts toplamadan sonra 3. Gün transferim oldu baştan itibaren bir ay sürdü sabredin dua edin bir se tavsiyem hergün hacet namazı kılın
Benim pazar ilk kontroldü iğnelere o gün başladım sonra çarşamba kontrole çağırdı,sonra cumartesi yine kontrol yarın tekrar kontrolüm var. Senin iğnelere başladktan sonra kaçıncı gün toplandı yumurtan birde Bana doktor sağlıklı yumurtalar toplanıp embriyo oluşup dondurulduktan sonra en az bir buçuk ay bekleyeceğiz transferden sonra demişti ama tabi bu durum değişir mi bilmiyorumSenden kan tahlili istediği günden iki gün sonra yumurta toplama olur büyğk ihtimalle aklımda olsun genelde böule ama senin doktorunun sistemi farklıysa bilmem canım hiç acele etmeyin nen ilk igneye başladıgımda ay zaman geçmiyor falan diyordum sonra üçüncü yumurta ölçümünden sonra herşey o kadar hızlı ilerledi ki üçüncü ölçüme gittim Çarşamba yumurta toplama dedi bes yumurts toplamadan sonra 3. Gün transferim oldu baştan itibaren bir ay sürdü sabredin dua edin bir se tavsiyem hergün hacet namazı kılın
Sizin ki direk dondurulmuş mu olacak ? İğnelere başladım 20 gün sonra falan toplandı ama benim adetimden 8 gün önce falsn başlandı iğnelere bazılarında adetin ikinci günü başlıyormıs sen adet zamanında mı başladınBenim pazar ilk kontroldü iğnelere o gün başladım sonra çarşamba kontrole çağırdı,sonra cumartesi yine kontrol yarın tekrar kontrolüm var. Senin iğnelere başladktan sonra kaçıncı gün toplandı yumurtan birde Bana doktor sağlıklı yumurtalar toplanıp embriyo oluşup dondurulduktan sonra en az bir buçuk ay bekleyeceğiz transferden sonra demişti ama tabi bu durum değişir mi bilmiyorum
Canım benimde dondurulacak hemen korkutma kendini. Düşük bir ihtimal benim dediğim, bişey olmaz Allahın izniylebilmiyordum icimi sızı sardı benim tek embriyom var ya kaybedersem ayy keske yoruma denk gelmeseydim cok tedirgin oldum suan
Zaten genel olarak acı yemem pek kola da içmiyorum ama günde ortalama iki kahve iki çay içiyorumKahve nescafe kola cips acı biber maydonoz ve bitki çaylardından uzak dursan yeterli canım zaten doktorlar herhangi bi yeme planı önermiyor
evet adetin ikinci günü başlattı doktor ve yumurtalar gelişir, toplanır, embriyo oluşur transfer edilecek noktaya gelirse dondurulur en az bir buçuk ay sonra transfer ederiz dedi doktorSizin ki direk dondurulmuş mu olacak ? İğnelere başladım 20 gün sonra falan toplandı ama benim adetimden 8 gün önce falsn başlandı iğnelere bazılarında adetin ikinci günü başlıyormıs sen adet zamanında mı başladın
tek yumurtanız mı donduruldu sizin kaç tane toplandı da bir tane kaldıbilmiyordum icimi sızı sardı benim tek embriyom var ya kaybedersem ayy keske yoruma denk gelmeseydim cok tedirgin oldum suan
Valla bende bi yanlışlık mı var acaba dedim ama bilmem ki adetime 8 gün kala başladım hatta adetim 5,6 tün gecikti iğneye devam ettim lucrini baya cok yaptım ben 11 yumurtadan 5 i olgun cıkması şaşırttı hatta beni o kadar iğneye ilaca ama demekki o farjlı bir durumBen adetin 3. Günü salı başladım, diğer hafta perşembe toplanmıştı. Herkesin tedavisi farklı oluyor, adetten önce başlayanı ilk kez duydum
Bir adet geçirmen lazım transfer olması içi canım olsun sağlıklı olsınlarda ben mesela embriyo kalitesi diye biley oldugunu bilmiyordum yumurta toplandı 11 embriyo olusacak sanıyordum cünkü bende hiş bir sorun yoktu ama 5 i kaliteli cıkmıs onlardanda en kaliteli ikisi koyuldu işte kalanlar hala izleniyor galiba 5. Güne kalırsa donduracaklar her aşamada fakrlı bişey öğreniyorsunevet adetin ikinci günü başlattı doktor ve yumurtalar gelişir, toplanır, embriyo oluşur transfer edilecek noktaya gelirse dondurulur en az bir buçuk ay sonra transfer ederiz dedi doktor
Her doktorun yöntemi farklı bi de o var. Ben sadece gonal f 225 kullandım 7 gün, bide 3 gün çatlama önleyici iğne vermişti. Son kontrolde epey yumurta vardı ona rağmen merional 150 ve çatlatma önleyici iğne yap bugünde dedi, akşama da çatlatma iğnesi verdiValla bende bi yanlışlık mı var acaba dedim ama bilmem ki adetime 8 gün kala başladım hatta adetim 5,6 tün gecikti iğneye devam ettim lucrini baya cok yaptım ben 11 yumurtadan 5 i olgun cıkması şaşırttı hatta beni o kadar iğneye ilaca ama demekki o farjlı bir durum