• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Bir adet geçirmen lazım transfer olması içi canım olsun sağlıklı olsınlarda ben mesela embriyo kalitesi diye biley oldugunu bilmiyordum yumurta toplandı 11 embriyo olusacak sanıyordum cünkü bende hiş bir sorun yoktu ama 5 i kaliteli cıkmıs onlardanda en kaliteli ikisi koyuldu işte kalanlar hala izleniyor galiba 5. Güne kalırsa donduracaklar her aşamada fakrlı bişey öğreniyorsun
sanırım benim iki adet geçirmemi bekleyecekler vücut kendini toplasın ilaçların etkisi gitsin diye, benim zaten toplamda beş yumurtam vardı ne kadarı istenilen noktaya gelebilir hiç fikrim yok ama sağlıklı olsunda bir tanesi bile yetiyormuş
hayırlısı ile hepimiz güzel ve beklediğimiz sonuçları alırız inşallah.

Her doktorun yöntemi farklı bi de o var. Ben sadece gonal f 225 kullandım 7 gün, bide 3 gün çatlama önleyici iğne vermişti. Son kontrolde epey yumurta vardı ona rağmen merional 150 ve çatlatma önleyici iğne yap bugünde dedi, akşama da çatlatma iğnesi verdi
Evet canım bide her kişinin farklı bir yapısı var sana öylr uygun görülmüştür başkasına farklı şekilde doktorlarımıza güvenelim onlar bilir bize uygun olanı☺️

sanırım benim iki adet geçirmemi bekleyecekler vücut kendini toplasın ilaçların etkisi gitsin diye, benim zaten toplamda beş yumurtam vardı ne kadarı istenilen noktaya gelebilir hiç fikrim yok ama sağlıklı olsunda bir tanesi bile yetiyormuş
hayırlısı ile hepimiz güzel ve beklediğimiz sonuçları alırız inşallah.
İnşallah canım inşallah Rabbim kolaylık versin hepimzie

Benimde dün transfer yapildi insallah tutunur rahime tutunmaya ne zaman basliyor acaba

Benimde dün transfer yapildi insallah tutunur rahime tutunmaya ne zaman basliyor acaba
İlk üç gün önemli diyorlar ama Allah bilir canımm ben okudugum bi yeree anne karnında 3 gün kadar canlı kalabilirmiş embriyo üç gün içinde tutundu tutundu sonra ölürmüş Rabbim güxel sonuclar aldırsın canım kaçıncı gün embriyosuydu

İlk üç gün önemli diyorlar ama Allah bilir canımm ben okudugum bi yeree anne karnında 3 gün kadar canlı kalabilirmiş embriyo üç gün içinde tutundu tutundu sonra ölürmüş Rabbim güxel sonuclar aldırsın canım kaçıncı gün embriyosuydu
5. Gun embriyosu tramsfer edildi canim

5. Gun blastokist asamasnda oldu ya bu blastokist asamasindan sonra hemrn tutunmaya başlıyormuş rahimde diye okumuştum ama nr kadar doğru bilmiyom tabi
Alalh alalh daha neler duyacaz ki😂 ee benim simdi 3. Gün embriyosu 5. Gününü tamamladıktan sonra mı tutunur demek istiyorsn cnm

Back