• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

benim iğneleri kullanmaya başlayalı 6.gün oldu bugün LH testi yaptırmam istenmişti sonuç. 2.33 çıktı olması gerektiği gibi mi ilerliyor ki
Bende de E2 ve LH baktılar ama sonuçları söylemediler. E2 üst sınıra yakın olduğundan transferim diğer aya kaldı onu biliyorum sadece

Sabah aradılar benide, 18 yumurta toplamışlar, 11 i olgun yumurtaymış. Bunlardan 8 i döllenmiş, yarın tekrar arayacağız dediler.
Bence endişelenme seninde sayı güzel. İnş güzel olur herşey
Benimde 18di ama embriyolar kalitesizmiş transfer bu ay olmıycak

Bugün transferim oldu kızlar iki tane transfer edildi iyi kalitede dei doktorum kalan 3 daha izlenecekmiş sağlıklı görülürse dondurulacakmıs dua edin su an iki bebeğim bana tutunmuş olsun
Hayırlı olsun inşallah tutunur, sağlıklı bebeğin yada bebeklerin olur. Bu arada iki tane transfer edilmesini siz mi tercih ettiniz bir de zor oluyor mu transfer işlemi sonrasında ne yapmak gerekiyor nasıl beslenmek gerekiyor ki

Hayırlı olsun inşallah tutunur, sağlıklı bebeğin yada bebeklerin olur. Bu arada iki tane transfer edilmesini siz mi tercih ettiniz bir de zor oluyor mu transfer işlemi sonrasında ne yapmak gerekiyor nasıl beslenmek gerekiyor ki
İşlem hiç zor değil aşırı kolay geçti bes dk falsn sürdü hiç bişey hissetmedim lifli besinler tavsiye ediliyor karnabahar ıspanak elma armut havuc bulgue benn sabahtan beri yatıyorum hiş agrım sızım yok cok rahatım

İşlem hiç zor değil aşırı kolay geçti bes dk falsn sürdü hiç bişey hissetmedim lifli besinler tavsiye ediliyor karnabahar ıspanak elma armut havuc bulgue benn sabahtan beri yatıyorum hiş agrım sızım yok cok rahatım
Ne güzel, Ağrısız ve sorunsuz geçmesine çok sevindim sizin adınıza, ben henüz yumurtaları geliştirmeye çalışıyorum ya,aslında kaliteleri iyi olsun diye sağlıklı beslenmem gerektiğini düşünüyorum ama stresten daha çok abur cubur sağlıksız şeyler tüketiyorum

Bugün transferim oldu kızlar iki tane transfer edildi iyi kalitede dei doktorum kalan 3 daha izlenecekmiş sağlıklı görülürse dondurulacakmıs dua edin su an iki bebeğim bana tutunmuş olsun
Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah tutunurlar :)
Bende iki tane transfer ettirmek istiyorum. Biraz araştırdım da, iki tarnsfer yapıldığında bile yüzde 70 tek, yüzde 30 ikiz oluyormuş. Ama her türlü gebelik ihtimali tekten daha yüksek oluyormuş. Bundan sonrası stressiz bekleme zamanı 🙂

Ne güzel, Ağrısız ve sorunsuz geçmesine çok sevindim sizin adınıza, ben henüz yumurtaları geliştirmeye çalışıyorum ya,aslında kaliteleri iyi olsun diye sağlıklı beslenmem gerektiğini düşünüyorum ama stresten daha çok abur cubur sağlıksız şeyler tüketiyorum
Senin ne zaman kontrolün, yumurta toplaman?

Benim transferimin ikini günü kızlar Rabbim hepimixin yüzünü güldürsün agrım sızım hiç
Bişeyim yok yatıyorum arada kalkıyorum inşallah 12 martı bekliyorum test için

Back