Belki şimdilik sana tek iğne yeterlidir canın, muayenede kaç yumurta gördü doktor,Anladım canım benim tek gonalf niye bilmiyorum
Benimde dün(3. Gün) dondurulmuş. Umarım kalanlar iyidir seninde.Canım olsun 2 de cok iyi bence benimde 11 toplandı bak 5 i sağlıklı cıktı ikisi Cumartesi gün transfer edildi (3. Gün embriyosu) kalanlar hakkında sizi arayacaz dediler bugün 5.gün hala aramadılar umarım üçüde kalitelidir ve dondurulur
Canım benim sadece gonal f 225 ile 18 yumurta gelişti, doktorun yeterli görmüştür sana bence.Anladım canım benim tek gonalf niye bilmiyorum
Maşallah canım inşallah benim de öyle olur ilk gün 13 yumurta vardı sağda 6 solda 7Canım benim sadece gonal f 225 ile 18 yumurta gelişti, doktorun yeterli görmüştür sana bence.
İnşallah canlarım Rabbim hepimizin yüzünüü güldürsünde buradan paylaşalım güzel haberlerimizi birbirimizeBenimde dün(3. Gün) dondurulmuş. Umarım kalanlar iyidir seninde.
6 sağda 7 solda dedi canım senin kaçtıBelki şimdilik sana tek iğne yeterlidir canın, muayenede kaç yumurta gördü doktor,
Sırayla bekliyoruz artık transfer olanlardanİnşallah canlarım Rabbim hepimizin yüzünüü güldürsünde buradan paylaşalım güzel haberlerimizi birbirimize
Evet son güne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum iyiysede kötüysede o gün ögrenelimSırayla bekliyoruz artık transfer olanlardankaldı 10 gün sana
Ayy canım sakın yaptırma bence deEvet son güne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum iyiysede kötüysede o gün ögrenelimöncesinde olumsuz cıkarsa acaba gününü beklesemiydim diye kendimi yiyip bitirmektense sabretmek daha iyi
Bence senin yumurta sayın gayet iyi o yüzden tek iğne yeterlidir belki. Benim yumurta rezervim düşükmüş 3 aydır 2 yada 3 görünüyordu muayenelerde bu ay 6 Yumurtam oldu çok şükür öyle başladık tedaviye onun da biri gelişmiyor kalan 5 i için şimdilik iyi gidiyor dedi doktor durum böyle olunca o yüzden iğnem çoktur belki6 sağda 7 solda dedi canım senin kaçtı
Belki de canım tek yumurta bile yeterli ama rabbim yeterki ol desinBence senin yumurta sayın gayet iyi o yüzden tek iğne yeterlidir belki. Benim yumurta rezervim düşükmüş 3 aydır 2 yada 3 görünüyordu muayenelerde bu ay 6 Yumurtam oldu çok şükür öyle başladık tedaviye onun da biri gelişmiyor kalan 5 i için şimdilik iyi gidiyor dedi doktor durum böyle olunca o yüzden iğnem çoktur belki
Evet malesef da ha sabah embriyolog söyledi malesef dedi nasip 18 yumurtadan 3 sağlam kalmış onlarda bakalımMerhaba cozulurkendemi risk var
3tane kalmış onlarda iyi değil zaten çözülürken risk büyük o yüzden bakalım nasiphepsi de kalitesizmiş deyince döllenme olmadı sandım ben. Bi aksilik olmaz inş, çabalarımız boşa gitmesin
İŞte her geçen gün yeni bir şeyler ögreniyoruz dedim ya şimdide çözülürken risk oldugunu ögrendim Rabbim daha fazla derinlere inip kafayı yemeden saglıklı sıhhatli evlatlat hepimize nasip eylesin3tane kalmış onlarda iyi değil zaten çözülürken risk büyük o yüzden bakalım nasip
Siz arayıp soru onlar aramadıysa belki yoğunluk vardırİŞte her geçen gün yeni bir şeyler ögreniyoruz dedim ya şimdide çözülürken risk oldugunu ögrendim Rabbim daha fazla derinlere inip kafayı yemeden saglıklı sıhhatli evlatlat hepimize nasip eylesinBenim de kafama su takıldı bana 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane.Kalan 3 tane daha vardı onları donduracak mısınız dedim henüz izlemeye devam ediyoruz duruma göre size bilgi verecez dediler Pazartesi 5. Gündü ama aramadılar hala inşallah 5. Güne gelmişlerdir uarın ararlar diye bekliyorum
Benim taze 5. Gun embriyosu canimSenin dondurulmustu demi canım 12 Mart’ta test yaptır dedi ba na doktoe üçüncü gün embriyosu oldugu için geç belli olurnus
Hım hadi hayırlısı bu başlığın ilk bebekleri bizim olur inşallahBenim taze 5. Gun embriyosu canim
Aradım malesef kalan üç embriyo gelişmemiş ve dondurulmamış şu an tek umudum karnımdaki 2 embriyom inşallah 2 side tutunurSiz arayıp soru onlar aramadıysa belki yoğunluk vardır
Rabbim yüzünü güldürsün canım benim de senin gibiydi şükür tuttu kızım var şimdi ikinciyi istiyoruzAradım malesef kalan üç embriyo gelişmemiş ve dondurulmamış şu an tek umudum karnımdaki 2 embriyom inşallah 2 side tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?