26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Benimde dün(3. Gün) dondurulmuş. Umarım kalanlar iyidir seninde.

Sırayla bekliyoruz artık transfer olanlardan kaldı 10 gün sana
Evet son güne kadar test yaptırmayı düşünmüyorum iyiysede kötüysede o gün ögrenelim öncesinde olumsuz cıkarsa acaba gününü beklesemiydim diye kendimi yiyip bitirmektense sabretmek daha iyi

6 sağda 7 solda dedi canım senin kaçtı
Bence senin yumurta sayın gayet iyi o yüzden tek iğne yeterlidir belki. Benim yumurta rezervim düşükmüş 3 aydır 2 yada 3 görünüyordu muayenelerde bu ay 6 Yumurtam oldu çok şükür öyle başladık tedaviye onun da biri gelişmiyor kalan 5 i için şimdilik iyi gidiyor dedi doktor durum böyle olunca o yüzden iğnem çoktur belki

Belki de canım tek yumurta bile yeterli ama rabbim yeterki ol desin

3tane kalmış onlarda iyi değil zaten çözülürken risk büyük o yüzden bakalım nasip
İŞte her geçen gün yeni bir şeyler ögreniyoruz dedim ya şimdide çözülürken risk oldugunu ögrendim Rabbim daha fazla derinlere inip kafayı yemeden saglıklı sıhhatli evlatlat hepimize nasip eylesinBenim de kafama su takıldı bana 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane.Kalan 3 tane daha vardı onları donduracak mısınız dedim henüz izlemeye devam ediyoruz duruma göre size bilgi verecez dediler Pazartesi 5. Gündü ama aramadılar hala inşallah 5. Güne gelmişlerdir uarın ararlar diye bekliyorum

Siz arayıp soru onlar aramadıysa belki yoğunluk vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…