26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Siz arasaydınız keşke

Aradım canım haber gelmeyince
Günaydın fatma hnmbugun benım 11 günüm teansferden sornaki iki sabahtır kahverengi lekelenme oldu wcden sonra gun ıcınde olmuyor sizde varmı böyle bır sey drumu aradım ılaçlara devam et panik yok dedi yerleşme kanaması deniyormus belli etmıyorum ama cok heycanlıyım

Benim 7. Günüm canım hiç öyle bişey olmadı daha lekelenme falan 12 martta test günüm bekleyecem o günü Bende aşıro mide bulantısı var ama o belirti değil diyorale baska bi sebebi bar demekki mide bulantısının Siz ne zaman test yapacaksınız

Kızlar 14mm yumurta tahmini 18mm kaç günde ulaşır cuma kontrolde 10mm 14 arası mm yumurtalarım vardı sizce opu ne zaman olur opu öncesi kaç mm olmalı

Merhaba bayanlar sizlerden de güzel haberler duymak cok sevindirici olur benim durumunda rezerv azlığından ve çikolata kistinden dolayı tüp bebek yapıldı perşembe 6 yumurta toplandı bugün 3.gün 2 embriyo istenen seviyede dedi embriyolog , 5.güne 2 embriyo gidecek mi diye cok endişeliyim kızlar , eğer olumlu giderse taze transfer olucak salı günü

Merhaba canımm bir tane güzel haber geldi inşalalh devamıda gelir benimde Perşembe test günüm dıa et bana.Benimde 5 yumurtam döllenmişti 2 tanesi kaliteliydi 3. Günde transfer ettiler alsında sizinde öyle olabilirmiş 5 günekadar beklemek yanlıs demişti benim doktorum anne karnında devaö etme ihtimalleri daha yüksek demişti ama tabi sen doktoruna güven canım benim o en iyisini düşünür her hasta ve doktor farklıdır kıyaslamak olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…