26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

İçimi rahatlattın canım Allah razı olsun inşallah öyle olur yarın tekrar arayacaklar 3 üde sağlıklı bölünmüştür inşallah Rabbim senin ikizlerini de sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah birde 3. gün embriyosu muydu seninkiler

Canım hikayemiz çok benziyor seninle. Benimde 18 de iki sağlam kaldı ve donduruldu. İnsan duyduğunda önce üzülüyor ama kalanlar sağlıklı olsun inş, dua et kafanı rahatlatmaya bak

Canım hikayemiz çok benziyor seninle. Benimde 18 de iki sağlam kaldı ve donduruldu. İnsan duyduğunda önce üzülüyor ama kalanlar sağlıklı olsun inş, dua et kafanı rahatlatmaya bak
İnşallah öyle olur kalanlar sağlıklı olur bugün haber verecekler sayı fazla olmadığı için 5. günü beklemezler bence ya yarın koyacaklar yada sizinki gibi donduracaklar birde bende şişlik var karnım davul gibi oldu gece ağrıyla uyandım kasıklarım ağrıyor tuvaletime çıkamıyorum

İnşallah öyle olur kalanlar sağlıklı olur bugün haber verecekler sayı fazla olmadığı için 5. günü beklemezler bence ya yarın koyacaklar yada sizinki gibi donduracaklar birde bende şişlik var karnım davul gibi oldu gece ağrıyla uyandım kasıklarım ağrıyor tuvaletime çıkamıyorum ohss oldu galiba

Canım opudan sonra ağrı normal bende de oldu bi kaç gün, ohss genellikle gebelik oluşumuyla artıyor bide opudan hemen sonra olmuyor diye biliyorum ama yine de doktoruna bi sor istersen. 3. gün donduruldu benimkiler senin 5. günü mü bekleyecekler

Bilmiyorum ki işte çarşamba opu oldu dün aradılar 3 embriyo dediler bugün için tekrar arayacaklarını söylediler yarın yada Pazartesi yaparlar galiba dr um sana tek yumurta da koyabilirim yada bi kaç ay bekletedebilirim virüsten dolayı demişti bugün aramalarını bekliyorum işte artık olsa keşke

Aradılar mı? Bende hemen olsun istiyordum, çok yumurta toplandığı için ohss riski var transferi yapmayacaz bu ay dediler. İlk adette de olmuyormuş ikinci adette gel dediler, iki haftaya adet olacam ama bu seferde virüs çıktı. Yaptırmayız bu ay da kalır. Herşeyin bi zamanı var bence, yapmazlarsa da üzme kendini zamanı gelince daha güzel olur herşey inşallah

Evet 3. Gün embriyosuydu ve tAze transferdi

Canım bende ohss oldum cok zor bişeymiş gebe kalınca sıkıntı olur geve kalmasan hemen geçerdi dedi doktorum hamdolsun gebelik olsın da onunda çözümü bar sıvı aldılar karnımda 1.7 litre kadar rahatladım şimdi hamdolsun ama yumurtalarım cok büyükmüş ondan olmus böyle

Canım korkma ohss olursada gidersin sancı odasında karnından bir igneyle girip sıvıyı boşaltıyorlar rahatlatıyor sen gebe kalda Allahın İzniyle

Evet canım aradılar hayırlısıyla bugün transferi yaptık 3 embriyo dan 2 sini koydular 3. gelişimi geri dedi dondurma vs de yapmadık artık bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evet canım aradılar hayırlısıyla bugün transferi yaptık 3 embriyo dan 2 sini koydular 3. gelişimi geri dedi dondurma vs de yapmadık artık bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi hayırlı olsun bol bol havuc ye aklına allına geldikçe ve ananas ye cok faydası var tutunmasına igneleri ilaçları düzenli yapı gerisi Rabbime kalmıs bu mübarek güne denl gelmiş bak me güzel bol dua et hacet namazı kıl bebeklerini niyet alarak

Taşekkür ederim canım inşallah Benimle kalırlar en azından bi tanesi Sadece yatmakta zorlanıyorum sürekli yat olmuyor çalışıyorum normalde o yüzden şimdiden sokuldum sen hiç hareket ermeden yattın mı iki gün

Yok ya ben hareket ettim baya yürüdüm bilerek cok yatma rahime kan gitmiyormus cok yatınca bir saat yat bi bes dk var yavas yavas yürü

Sabah aradılar benide, 18 yumurta toplamışlar, 11 i olgun yumurtaymış. Bunlardan 8 i döllenmiş, yarın tekrar arayacağız dediler.
Bence endişelenme seninde sayı güzel. İnş güzel olur herşey
Benimde tamı tamına aynı sayılar. Ama 8 dollenmeden 4 tanesi devam etmiş bugun aradılar. 4 tane donduruldu. Sizde nasıl ilerledi süreç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…