Aselsusila canımm hayırlı olsun kafana takılan bişey olursa sor iğneler hakkındaHadi hayırlısı olsun insallah cok degısık bir duygu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aselsusila canımm hayırlı olsun kafana takılan bişey olursa sor iğneler hakkındaHadi hayırlısı olsun insallah cok degısık bir duygu
Bugün yap diye bi dürtü var içimde ama yok yapmayacam Pazartesi salı kan veririm heraldr ama bulantım oldugu için cok mersk ediyorum bulantım olmasa sakince bekleyebilidimBencede en dogrusu güvenilir olan kan tahlili kullandıgımız ilaçlarda hamılelik hormonu olanlar var ve idrar testini pozitif cıkarıo yanıltabılıyor
Transfer sonrasi hangi ilac pozitif cikartiyo canimBencede en dogrusu güvenilir olan kan tahlili kullandıgımız ilaçlarda hamılelik hormonu olanlar var ve idrar testini pozitif cıkarıo yanıltabılıyor
Al benden de o kadarBugün yap diye bi dürtü var içimde ama yok yapmayacam Pazartesi salı kan veririm heraldr ama bulantım oldugu için cok mersk ediyorum bulantım olmasa sakince bekleyebilidim
Benım ıcın mi yap diyosunuz arkdslar valla az once bir leke oldu sormayın doktoruma yazdım bir şey yok beklıycez dedı implantasyon kanaması yani tutunma kanaması lekelenme seklınde olabılır dedı bende aımdı bugün harıl harıl buna yoğunlaşıcam topiklerdeAl benden de o kadar
Tmama canım çok sağolun bugün 5 de vurulcam işte gonal f pazartesi ye kadar pazarteside kontrole çağırdı yumurtaların durumuna bakcakmis :)Aselsusila canımm hayırlı olsun kafana takılan bişey olursa sor iğneler hakkında
Yumurta olusmusda olabilir kuzumm belli olmaz belki iyidr yumurta rezervin kist olsa sana söyle böyle bi aşamada onu görmezden gelip devam etmez kötü düşünmeBide kızlar bı sorum var dün.benim adetin ikinci günü sayilir. Muane esnasında doktor ultrasonda biseyler saydı sağ over de saydı soldada öyle daha şimdiden yumurta oluşmuş olamaz sanırım kist mi acaba sormayida unuttum adama aklıma takildi
Amh 5.69 du canım ama sağda nerdeyse 12 saydı soldada öyle bişey ama ufak ufak bende gördüm zar zor saydı yani aklıma takıldıYumurta olusmusda olabilir kuzumm belli olmaz belki iyidr yumurta rezervin kist olsa sana söyle böyle bi aşamada onu görmezden gelip devam etmez kötü düşünme
Yumurta catlatma iğnesi idrar testini yanıltabiliyo diye duydumTransfer sonrasi hangi ilac pozitif cikartiyo canim
Ignenin 14. Gunu bugun etki geçmiştir heralde dmiYumurta catlatma iğnesi idrar testini yanıltabiliyo diye duydum
Varsa numarası bi mesaj at canımAmh 5.69 du canım ama sağda nerdeyse 12 saydı soldada öyle bişey ama ufak ufak bende gördüm zar zor saydı yani aklıma takıldı
Geçmiştir ya bence yapcan mı yoksa sen idrar testiIgnenin 14. Gunu bugun etki geçmiştir heralde dmi
Bide kızlar bı sorum var dün.benim adetin ikinci günü sayilir. Muane esnasında doktor ultrasonda biseyler saydı sağ over de saydı soldada öyle daha şimdiden yumurta oluşmuş olamaz sanırım kist mi acaba sormayida unuttum adama aklıma takildi
Cesaretim yokGeçmiştir ya bence yapcan mı yoksa sen idrar testi
Indallh bos degildr canim yaaaMide bulantısı ve boyunumdaki agrıdan ölecem kızlar umarum boşa değildir
Senin 5. Gün embriyosuydu dimi. 5. gün olanlar 8. 9. günlerde çıkıyor diyorlardı senin kaç gün olduCesaretim yok
Transfer gunu dahil 7. Gun canimSenin 5. Gün embriyosuydu dimi. 5. gün olanlar 8. 9. günlerde çıkıyor diyorlardı senin kaç gün oldu
Sağda 13 solda 16 saydı ben de o an şok oldum . Neyse öyleyse en azından sorun yok. Sağol canım :)Adet başladığında yumurtalıklarda o ay gelişebilecek olan yumurtalar görünüyor, onları sayıyor doktorlar merak etme. Bende sağda 5, solda 2 saymıştı ama iğneleri kullanmaya başlayınca daha fazlası gelişti. Yumurta rezervini kontrol ediyor