• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Merhaba canımm bir tane güzel haber geldi inşalalh devamıda gelir benimde Perşembe test günüm dıa et bana.Benimde 5 yumurtam döllenmişti 2 tanesi kaliteliydi 3. Günde transfer ettiler alsında sizinde öyle olabilirmiş 5 günekadar beklemek yanlıs demişti benim doktorum anne karnında devaö etme ihtimalleri daha yüksek demişti ama tabi sen doktoruna güven canım benim o en iyisini düşünür her hasta ve doktor farklıdır kıyaslamak olamaz 😚
aynen cnm benim doktorum da 5.gün riskini atamam demişti rahimde gelişir dedi

Merhaba canımm bir tane güzel haber geldi inşalalh devamıda gelir benimde Perşembe test günüm dıa et bana.Benimde 5 yumurtam döllenmişti 2 tanesi kaliteliydi 3. Günde transfer ettiler alsında sizinde öyle olabilirmiş 5 günekadar beklemek yanlıs demişti benim doktorum anne karnında devaö etme ihtimalleri daha yüksek demişti ama tabi sen doktoruna güven canım benim o en iyisini düşünür her hasta ve doktor farklıdır kıyaslamak olamaz 😚
Benim dokturum bahceci umuttan cem çelik ,5.gün embriyosunu uygun gördü bekleyip göreceğiz kızlar sizlerden olumlu haberler duyunca bende mutllu oluyorum allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı birer evlat versin 🤗

Benim dokturum bahceci umuttan cem çelik ,5.gün embriyosunu uygun gördü bekleyip göreceğiz kızlar sizlerden olumlu haberler duyunca bende mutllu oluyorum allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı birer evlat versin 🤗
o doktor hep 5.gün transfer ediomuş öyle duydum hayırlısı olsun cnm

aynen cnm benim doktorum da 5.gün riskini atamam demişti rahimde gelişir dedi
Mesela benim 3. Gün 3 tane daha embriyon vardı 5.güne kalmadılar iki tanesini 3. Gün transfer etmeleri mantıklı geldi banada.Ne güzel senin de 3. Gün embriyosu ve pozitif inşallahhhhhhh benimde öyle olur yarabbimn❤️

Mesela benim 3. Gün 3 tane daha embriyon vardı 5.güne kalmadılar iki tanesini 3. Gün transfer etmeleri mantıklı geldi banada.Ne güzel senin de 3. Gün embriyosu ve pozitif inşallahhhhhhh benimde öyle olur yarabbimn❤️
ay allah mı söyletti cnm😍salı günü kan vericem 8.gün idrarda negatif çıkınca bekliyorum artık kanı umudum yok ama bakalım

Hiç belli olmaz sen idrarı cok erken yaptın kanı bekleemdin aceleci 🤣 inşalalj bir mucize olsun🥰
Benımde malesef negatif bugun dr gidicektim 14 gündü ☹️Cumrtesi dunya basıma yıkıldı implantasyon yani yerleşme işareti sandım ama malesef kullandıgım ılaçlar regl olmamı durdurmuyormus yani tutmadı 2 adet 5. Gün embrıyosuydu 2. Tüp bebek denememdi baska bir kliniktede denemıstım 8 sene önce negatıftı olana kadar canavar gibiydi cok saglıklıydı diyorlar sımdı doktor mesajına bıle zor cevap dönuyo acıkcası bende aramıyorum enerjımde yok acıklamaya iş bitti yapı paydos cok ılgılı bırıydı sımdı bir ilgi alakadan eser yok onlarda ne yapsın Allah layık görmedıkten sonra 😔moralıınızı bozmayım arkdslar hepınıze hayırlı olsun kucagınıza alın ınsallah benım son denmemdi benım için bitti artık tüp bebek serüveni zaten 16 yasında bır oğlum var cok şükür evde 7 yasında bir golden oğlum da var bir tane daha köpek sahiplenicem bende ahdetmiştim banada köpek nasip edıyo demek Allahu teala herkese hayırlı haberler almasını evlat duygusunu tatmasını dılıyorum canı gönulden 🙏🙏😔

Benımde malesef negatif bugun dr gidicektim 14 gündü ☹️Cumrtesi dunya basıma yıkıldı implantasyon yani yerleşme işareti sandım ama malesef kullandıgım ılaçlar regl olmamı durdurmuyormus yani tutmadı 2 adet 5. Gün embrıyosuydu 2. Tüp bebek denememdi baska bir kliniktede denemıstım 8 sene önce negatıftı olana kadar canavar gibiydi cok saglıklıydı diyorlar sımdı doktor mesajına bıle zor cevap dönuyo acıkcası bende aramıyorum enerjımde yok acıklamaya iş bitti yapı paydos cok ılgılı bırıydı sımdı bir ilgi alakadan eser yok onlarda ne yapsın Allah layık görmedıkten sonra 😔moralıınızı bozmayım arkdslar hepınıze hayırlı olsun kucagınıza alın ınsallah benım son denmemdi benım için bitti artık tüp bebek serüveni zaten 16 yasında bır oğlum var cok şükür evde 7 yasında bir golden oğlum da var bir tane daha köpek sahiplenicem bende ahdetmiştim banada köpek nasip edıyo demek Allahu teala herkese hayırlı haberler almasını evlat duygusunu tatmasını dılıyorum canı gönulden 🙏🙏😔
benimde yarın kan testi 3.deneme:( kısmet demekten başka bişey denmiyor allah uzun ömür versin oğlunuz varmış inşallah bizde yaşarız annelik duygusunu

Benımde malesef negatif bugun dr gidicektim 14 gündü ☹Cumrtesi dunya basıma yıkıldı implantasyon yani yerleşme işareti sandım ama malesef kullandıgım ılaçlar regl olmamı durdurmuyormus yani tutmadı 2 adet 5. Gün embrıyosuydu 2. Tüp bebek denememdi baska bir kliniktede denemıstım 8 sene önce negatıftı olana kadar canavar gibiydi cok saglıklıydı diyorlar sımdı doktor mesajına bıle zor cevap dönuyo acıkcası bende aramıyorum enerjımde yok acıklamaya iş bitti yapı paydos cok ılgılı bırıydı sımdı bir ilgi alakadan eser yok onlarda ne yapsın Allah layık görmedıkten sonra 😔moralıınızı bozmayım arkdslar hepınıze hayırlı olsun kucagınıza alın ınsallah benım son denmemdi benım için bitti artık tüp bebek serüveni zaten 16 yasında bır oğlum var cok şükür evde 7 yasında bir golden oğlum da var bir tane daha köpek sahiplenicem bende ahdetmiştim banada köpek nasip edıyo demek Allahu teala herkese hayırlı haberler almasını evlat duygusunu tatmasını dılıyorum canı gönulden 🙏🙏😔
Hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi dediğiniz gibi Rabbim nasip etmemiş demekki😢Bir oglunuz varmıs Allah onu size bagıslasın inşallah bizlerede nasip etsin annelik duygusunu

benimde yarın kan testi 3.deneme:KK43: kısmet demekten başka bişey denmiyor allah uzun ömür versin oğlunuz varmış inşallah bizde yaşarız annelik duygusunu
Melo ben seninkini pozitif oldu sanmışım 😂 senin idrarda cıkmamıstı demi unutmusum kusura bakma inşallah kanda pozitif cıkavak içme öyle dogdu benimde günler geçmiyor bide hasta oldum bağırsaklarda sıkıntı var galiba çok kötüyüm hiç bir ilaç kullanamıyorum karnım cok agrıyo gaz sıkışması kabızlık hepsi var😢

Melo ben seninkini pozitif oldu sanmışım 😂 senin idrarda cıkmamıstı demi unutmusum kusura bakma inşallah kanda pozitif cıkavak içme öyle dogdu benimde günler geçmiyor bide hasta oldum bağırsaklarda sıkıntı var galiba çok kötüyüm hiç bir ilaç kullanamıyorum karnım cok agrıyo gaz sıkışması kabızlık hepsi var😢
yok cnm yarın test günüm umut yok ama inş içine doğan olur bakalım ilaçlarda fena gaz şişkinlik yapıyor kabızlık için bol sıvı kuru meyve tüket cnm ben öyle yaptım

yok cnm yarın test günüm umut yok ama inş içine doğan olur bakalım ilaçlarda fena gaz şişkinlik yapıyor kabızlık için bol sıvı kuru meyve tüket cnm ben öyle yaptım
Çokta meyve yerim ama işte oldu mu olıyor o kadar da dikkat ettim yine oldu

Melo bi arkdaş vardı bende bir gün önce transfer oldu 5. Günde idrar testi yapmıştı negatif cıkmıstı bugün kan yapmıs 370 cıkmıs değeri seninde öyle olcak bak görürsün😂
ayy gerçekten mi cnm umut oldun walla ya 5.gün çok erken yapmış ama 5.gün embryosumuydu acaba

5.gündü ve dondurulmuştu canımm çıkmamış işte bugün çıkmış hemde cok yüksek belkide ikiz seninde öyle olur inşallahhhhhhh
süper haber ya nası sevinmiştir değeri de maşallah çok güzel 😍😍inşallah cnm güzel haberler vermek kısmet olsun

Melo bi arkdaş vardı bende bir gün önce transfer oldu 5. Günde idrar testi yapmıştı negatif cıkmıstı bugün kan yapmıs 370 cıkmıs değeri seninde öyle olcak bak görürsün😂
canım benim sonuç negatif maalesef kan verdim sabah kısmet değilmiş umarım senin pozitif olur

Back