- 27 Şubat 2020
- 145
- 123
- 33
Sende bugün yaptıracaktın sanki, yaptırdın mı testCanım sen naptın kan testi yaptırdın mı güzel haberler duyalım inşallah
YOK bugün değil benim Perşembe günü canımm zaman yaklaşıktı cok heyecanlıyımSende bugün yaptıracaktın sanki, yaptırdın mı test
Kıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallahSende bugün yaptıracaktın sanki, yaptırdın mı test
Hayırlı olsun belirtilerinizi yazabilir misinizKıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallah ❤❤
Çok sevindim canım gözün aydınKıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallah ❤❤
Çok saol canım allah razı olsın Rabbim sanada nasip etsin bu güzel duyguyuÇok sevindim canım gözün aydınAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Ben daha diğer adette gidecekmişim, bir ay daha bekleyecem mecbur ama sonu güzel olur inş
Amin canım. Acaba ikisi de tutundu mu, doktoruna haber verdin mi ne dediÇok saol canım allah razı olsın Rabbim sanada nasip etsin bu güzel duyguyu
DOktora haber verdim de saha mesajı görmedi doktorun hemşriesi gördü hayırkı olsun hamilesin dediAmin canım. Acaba ikisi de tutundu mu, doktoruna haber verdin mi ne dedi
Canımm ben yzayım ama sana ümit olmasın bunlar benim transferden sonra 2. Gün aşırı br mide bulantım oldu ve geçti hah dedim tutundular galina.Vr sonrakii iki üç gün hiç bişey olmadı 4. Gün aşırı mide bulantısıyla uyandım herkes bana saçmalama diyordu ama ben hissettim hu bulantı hamilelik bulantısı dedim kafam kaldıramıyordum hiç bide kasıklarım cok agrıyordu tuvalette falan baska da bi belirti olmadıHayırlı olsun belirtilerinizi yazabilir misiniz
Çok sağol rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinCanımm ben yzayım ama sana ümit olmasın bunlar benim transferden sonra 2. Gün aşırı br mide bulantım oldu ve geçti hah dedim tutundular galina.Vr sonrakii iki üç gün hiç bişey olmadı 4. Gün aşırı mide bulantısıyla uyandım herkes bana saçmalama diyordu ama ben hissettim hu bulantı hamilelik bulantısı dedim kafam kaldıramıyordum hiç bide kasıklarım cok agrıyordu tuvalette falan baska da bi belirti olmadı
379 cikti cabim benimCanım sen naptın kan testi yaptırdın mı güzel haberler duyalım inşallah
Kuzum senin de hayirli olsun bebisin saglicakla gelsinCanım sen naptın kan testi yaptırdın mı güzel haberler duyalım inşallah
Cok sapl canımm hepimzie hayırlı olsun inşallahKuzum senin de hayirli olsun bebisin saglicakla gelsin
canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahKıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallah
Çok saol canım Allah razı olsuncanım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Bida kan verdin mi canim benim bugun 972 ciktiÇok saol canım Allah razı olsun
Oh oh ne güzel yükselmiş doktoruna ne zaman gideceksinBida kan verdin mi canim benim bugun 972 cikti
Pazartesi bida kan vercem sonuca gore randevuyu vercek canim sen ne zman gidicenOh oh ne güzel yükselmiş doktoruna ne zaman gideceksin
4+3 benim senin kac cabimOh oh ne güzel yükselmiş doktoruna ne zaman gideceksin
4+1 galina benimde ne zaman gideceğim belli değil daha yarın ikici kez kan verecem hemşire ne zaman çagırırsa artık4+3 benim senin kac cabim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?