26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Kıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallah ❤❤
Hayırlı olsun belirtilerinizi yazabilir misiniz

Kıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallah ❤❤
Çok sevindim canım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Ben daha diğer adette gidecekmişim, bir ay daha bekleyecem mecbur ama sonu güzel olur inş

Amin canım. Acaba ikisi de tutundu mu, doktoruna haber verdin mi ne dedi
DOktora haber verdim de saha mesajı görmedi doktorun hemşriesi gördü hayırkı olsun hamilesin dedi İkisi mi tuttu teki mi bilmiyorum sma daha onu keseyi gördüğünde görecekmiş doktor Rabbim sağlıkla nasip etsin de bir iki fark etmez

Hayırlı olsun belirtilerinizi yazabilir misiniz
Canımm ben yzayım ama sana ümit olmasın bunlar benim transferden sonra 2. Gün aşırı br mide bulantım oldu ve geçti hah dedim tutundular galina.Vr sonrakii iki üç gün hiç bişey olmadı 4. Gün aşırı mide bulantısıyla uyandım herkes bana saçmalama diyordu ama ben hissettim hu bulantı hamilelik bulantısı dedim kafam kaldıramıyordum hiç bide kasıklarım cok agrıyordu tuvalette falan baska da bi belirti olmadı

Çok sağol rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kıxlaaarrrre test yaptırdım sabah ve değerim 408.2 cıktı hamdolsunnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok heyecanlıyım sizlere hep dua edeceğiö Rabbim bu mutlu haberi sizlerede aldırsın inşallah
canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…