26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Merhaba iyi aksamlar günlerdir forumları okumama rağmen bu forumu yenı gördum hayırlı olsun insallah ben 26 şubat transfer oldum 10 mart sonuc alıcam cok sevindim hemen hemen aynı dönemde transfer olmus☺
Canım iyi aksamlar hayırlı Ugurlu olsun evet grubumuzda gebe sayımız 5 oldu hoşgeldin sende kaçıncı gün embriyosuydu kacıncı denemen yaş kaç cok soru sordum ama ögrenmek istedim

İnşallah ilk olumlu haberi ben veririm ve devsmı güzel gelir canım arkadaşlarım tanımasamda sizlerle aramızda bir bağ var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun

Canım iyi aksamlar hayırlı Ugurlu olsun evet grubumuzda gebe sayımız 5 oldu hoşgeldin sende kaçıncı gün embriyosuydu kacıncı denemen yaş kaç cok soru sordum ama ögrenmek istedim☺
Yok estagfurullah yasım 38 5 gün embriyosuydu 3 yumurtam döllendi iki embriyo transfer oldu biri daha şanslı dedi doktorum valla cok heycanlıyım ama belli etmıyorum aslında evdekılere aksıne cok mutlu oldum sorabılırsın merak ettıklerını sizinde insallah guzel sonuclar hayırlı haber alalım Allahım herkesı sevındırsın

Maşallah bir tane varmıs canım Allah bağışlasın ikinciyide nasip etsin Rabbim inşallah bende konyada yasıyorum ilk denemem transferin 5. Günü bitti bende 12 martı bekliyorum sabırsızlıkla

Hele ben dünden beri midem bulanıyor internete bakıyorum o kadar asla mide bulantısı olmaz diyo psikolojiktir diyor ama valla değil uykumdan kalkıncw bile bulandıgını hissediyorum ama tabi yinede umutlanmamal için kendimi frenliyorum belkide gerçekten psikolojik 1.5 yıllık evliyim eşimde bende çok istiyoruz Rabbim bizlere hayırlı evlatlar göndersin geniş haznesinden

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın abla :) ya ne güzel boyun kadar çocuğun varmis rabbim inaallah hemen nasip eder diğerini. :) Ben daha yarın baslicam rabbim hepimize pozitifleri gordurur umarım :)
Amin amin insallah valla uzun uzun bi anlatsam bir gecede karar verdik şuan test sonucu beklıyoruz bıldıgın macera aradık oğlum evet boyumu bıle gecti Allahım herkese tattırsın bundada nötrüm sanki 10 defa denemısımde onun rahatlıgı var ben 2008 de yaptırmıstım ama ondada klınık cok hatalı secımdı bastan savma bır tedavı oldu doktor cok lakayıttı cocugum olmasına ragmen tup bebek ıstememizi alay etti ve hiç ciddiye almamıstı dolayısıyla negatifti kısmet 10 yıl sonra tekrar denemek varmıs tamamen ailmiştim kafamdan köpeğim var 7 yasında golden gayet huzurlu bir rutin hayattan birde tüp bebek macerasına atılmak valla şaşkınız hala ailecek

Allahım ınsallah sevındırsın bu yolda olumlu sonuc bekleyen herkesı kalpten söyluyorum ve cok mutlu oldum suan ya cunku okuyacak topık kalmamıstı artık herhangı bır ılaç kuşlanıyomusun ben progesteran kapsül fitil kullanıyorum sadece tutunmayı saglıyormus

Nasibinde varsa bir bebiş daha ona doğru gidiyorsundur istemsizce Rabbim yolunda götürsün herşeyi inşallah pozitif olur olumlu düşüyoruzzzzzz

Estoferm
Kan sulandırıcı (iğne ve hap)
Duobalance diye bi hap
Alttan kullanılan bir jel
C vitamini
Lacto gyn
Bunların hepsini kullanıyorum canım

Nasibinde varsa bir bebiş daha ona doğru gidiyorsundur istemsizce Rabbim yolunda götürsün herşeyi inşallah pozitif olur olumlu düşüyoruzzzzzz
Aynen öyle şuana kadar edindiğim tek önemli nokta bu herseye hazırım içim çok rahat bugun bi kan tahlil vermeye nıyetlendım sonra aman otur asagı keyfınınkacırma dınlenmenın tadını cıkar dedım uzun süre ayakta kalmıyorum trnasfer oldugum klınıkte hemsıre transferden sonra hıc kalkmayanların hatta afedersıniz altını bezleyen hastaların oldugunu ama sonuc pozıtıf oldugunu anlattı ufak bı sohbet ettık cok mantıklı geldı yatarsan risk yok ama ayakta kalırsan risk var ne kaybederimki uzansam sğrekli lavaboya kalkıyorum onun dısında ılk 5 gun hiç kalkmadım sıcak tutun ayaklarınızı mutlaka tedavı surecınde olan arkdaslar aklıma geldıkce yazarım bende cok arastrıdım bu konuyu hayırlısı bakalım

Estoferm
Kan sulandırıcı (iğne ve hap)
Duobalance diye bi hap
Alttan kullanılan bir jel
C vitamini
Lacto gyn
Bunların hepsini kullanıyorum canım
Anladım ben sadece progestan fitil kullanıyorum bol bol su iç dedı doktprum balık proteın mutlaka tuket ton balık olur ananas dut kurusu mutlaka bu surecte tuketebılırsın

Anladım ben sadece progestan fitil kullanıyorum bol bol su iç dedı doktprum balık proteın mutlaka tuket ton balık olur ananas dut kurusu mutlaka bu surecte tuketebılırsın
Ananası iki gün yedim bol lif içeren gıdalar tükettim inşallah faydalı olmustır tutunmuştur bize bebişlerimiz canım

İnşallah ilk olumlu haberi ben veririm ve devsmı güzel gelir canım arkadaşlarım tanımasamda sizlerle aramızda bir bağ var Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını doldursun
İnsalah canım güzel haberini bekliyoruz aminnn hepimiz sırayla insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…