26 şubat opu ve Tüp bebek serüveni

Sali 379 cikti persembe 972 cikti benim canim
maşallah ne güzel canım ya bennim midem doğru kısımda bi agrı var cok batıyor rahatsız ediyor cık korkuyom hemşrieye söyledim yarın tıp fakültesine gidin gözlem altına alsınlar dediler belki içinde kalan diğrr yumurtalar büyümüştür o baskı yapıyordur dediler

Inslllah sorun olmaz canim sen icini ferah tutt

Kızlar merhaba 3 yıllık evliyim 27 aydır da bebek istiyorum çok dr a gittim ikimizde de sorun yok dediler aşılama da yaptırdım bir sefer tutmadı eşim çok istiyor tabi bende diye beklemeyelim daha fazla tüp bebek yaptıralım dedik ve 7 Mayıs’ta tedaviye başladım dün yani 18 Mart’ta yumurta toplaması yapıldı ve 18 tane yumurtam vardı dr um çok iyi bu kadar beklemiyorum dedi ancak bugün arandım sadece 3 tanesi sağlıklıymış ve 3 ü de döllenmiş yarın tekrar arayacağız dediler çok korkuyorum 18 yumurtadan sadece 3 tanesi iyi ve o 3 ünde de bozulma olursa diye çok korkuyorum birde hiç bir sorunumuz olmadığını söylüyorlardı acaba bu zamana kadar sağlıklı yumurtam hiç olmadı da o yüzden mi hamile kalamadım diye düşünmeden edemiyorum süreç çok zor ve sıkıntılı maddi manevi yıpranıyor insan bol bol dua edin olur mu inşallah 3 ü de sağlıklı kalır benim gibi yumurtası çok olupta sağlıklı sayısı 3 gibi az olan var mı

Canım hiç bozma moralini sakın benimde 11 yumurtadan sadece üki tanesi sağlıklı cıktı ve iki tane transfer edildi ve su anda hamileyim hemde ikiz inşallah yani hiç kötü düşünme Rabbim nasip ettiyse o 3 den de olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…