26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

Roxen, benim çalıştığım tek bölge kol ve bacaklar. Bacak hareketi daha çok yapıyorum ama bugün sezeryan dikiş yrim acayip acıdı. Zaten korktuğum için bu kadar süre bklemiştim spor için ama 8 ay olacak nerdeyse. Karın hareketi de yapmıyorum hiç halbuki..Bu konuda bi fikrin var mı? Hiç denk geldin mi videolarda bişeylere

Malesef hiç bilgim yok biraz araştırma yapayım senin için, bu süreçte sende zorlama allah korusun bişey olmasın

Merhaba..

4. hafta 2 . gün videosu + jillian level 1 10/10 yapıldı.

Böylece jillian'da ilk leveli bitirmiş bulunuyorum. Videoda ki hareketler için ben 4'er kiloluk dambıl kullandım ( bazı günler kullanmadığım da oldu ) şimdi level 2 videosuna bir göz gezdireceğim.

Çok teşekkür ederim
sezeryan sonrası bazı durumlarda 6 aya kadar karın kaslarına yüklenecek hareketler önerilmiyormuş çoğu yerde okuduğum şu ( sende denk gelmişssindir ve hatta belki yaptın ) doğumdan sonra vücudu toparlayacak korse kullanmak önemli ve tabii rahatlıkla yapacağın spor tempolu yürüyüş ve yüzme .Zaten vücudun yağ yakması için buna ihtiyacı var bölgesel hareketlere değil , bölgesel hareketler orada ki kas grubunu güçlendirmeye yarıyor. İşin sonucu fırsatın var ise günde 10.000 adım atarsan senin için çok güzel olacak çünkü karın bölgesinin şeklini spordan çok mutfak belirliyor.

4 kilo dambıl mııı?? Yahu ben zaman zaman 2 kiloluklarda perte çıkıyorum, maşallah valla :)

Tebrik ederim, ölçü falan almış mıydın? Gerçi sen iki video birden yaptığından etkileri daha farklıdır sende :)

Bende güllük gülistanlık yapmıyorum zaten, zorlanıyorum :)
Ölçü almıştım beş hafta sonra tekrar alacağım.

Benim de tek umudum yüzmeye gitmek ama bugün de gidemedim;/
Ben de doğum+emzirme dönemindr en az 26 kilo aldım roxen 20 den fazlası gitti 6 sı kaldı.4 kilo versem ideale ulaşıcam ama. Bu arada karın egzersizi yapmadan önce karını düzlemek gerek diye de bişey okumuştum. Zaten benim bacaklar asıl mesele bi de popo o yüzden ağırlıklı bacak çalışayım dedim ama hoffff kalakaldım böyle

Merhaba..
bugün aslında boş günüm değil fakat dışarıda yürürken ayakkabı ayağımı vurdu ve su topladığı için bugünü boş olarak geçireceğim.. yarın bugünün sporunu yaparım..

Roxen,ben kaç gündür kolumu bile kaldıramıyorum:/ ay sonu hedefim yalan oldu
Sen de son haftaya girdin. Hadi bakalım. Farkı ben de merak ediyorum:)

Merhaba.. dün yazmadığımın farkındayım çünkü yapmadım..Jillian da 5 gün arası verdim , focusta dünün videosunu bugün öğlen yaptım..

Yani ,
5. hafta 2. gün videosu yapıldı

birazdan

5.hafta 3. gün + jillian level 2 6 /10 yapılacak inşallah.

yapsamda yapmasamda gelip yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…