Malesef hiç bilgim yok biraz araştırma yapayım senin için, bu süreçte sende zorlama allah korusun bişey olmasınRoxen, benim çalıştığım tek bölge kol ve bacaklar. Bacak hareketi daha çok yapıyorum ama bugün sezeryan dikiş yrim acayip acıdı. Zaten korktuğum için bu kadar süre bklemiştim spor için ama 8 ay olacak nerdeyse. Karın hareketi de yapmıyorum hiç halbuki..Bu konuda bi fikrin var mı? Hiç denk geldin mi videolarda bişeylere
Çok teşekkür ederimMalesef hiç bilgim yok biraz araştırma yapayım senin için, bu süreçte sende zorlama allah korusun bişey olmasın
sezeryan sonrası bazı durumlarda 6 aya kadar karın kaslarına yüklenecek hareketler önerilmiyormuş çoğu yerde okuduğum şu ( sende denk gelmişssindir ve hatta belki yaptın ) doğumdan sonra vücudu toparlayacak korse kullanmak önemli ve tabii rahatlıkla yapacağın spor tempolu yürüyüş ve yüzme .Zaten vücudun yağ yakması için buna ihtiyacı var bölgesel hareketlere değil , bölgesel hareketler orada ki kas grubunu güçlendirmeye yarıyor. İşin sonucu fırsatın var ise günde 10.000 adım atarsan senin için çok güzel olacak çünkü karın bölgesinin şeklini spordan çok mutfak belirliyor.Çok teşekkür ederim
Merhaba..
4. hafta 2 . gün videosu + jillian level 1 10/10 yapıldı.
Böylece jillian'da ilk leveli bitirmiş bulunuyorum. Videoda ki hareketler için ben 4'er kiloluk dambıl kullandım ( bazı günler kullanmadığım da oldu ) şimdi level 2 videosuna bir göz gezdireceğim.
Bende güllük gülistanlık yapmıyorum zaten, zorlanıyorum :)4 kilo dambıl mııı?? Yahu ben zaman zaman 2 kiloluklarda perte çıkıyorum, maşallah valla :)
Tebrik ederim, ölçü falan almış mıydın? Gerçi sen iki video birden yaptığından etkileri daha farklıdır sende :)
Benim de tek umudum yüzmeye gitmek ama bugün de gidemedim;/sezeryan sonrası bazı durumlarda 6 aya kadar karın kaslarına yüklenecek hareketler önerilmiyormuş çoğu yerde okuduğum şu ( sende denk gelmişssindir ve hatta belki yaptın ) doğumdan sonra vücudu toparlayacak korse kullanmak önemli ve tabii rahatlıkla yapacağın spor tempolu yürüyüş ve yüzme .Zaten vücudun yağ yakması için buna ihtiyacı var bölgesel hareketlere değil , bölgesel hareketler orada ki kas grubunu güçlendirmeye yarıyor. İşin sonucu fırsatın var ise günde 10.000 adım atarsan senin için çok güzel olacak çünkü karın bölgesinin şeklini spordan çok mutfak belirliyor.
hayırdır hasta mısınRoxen,ben kaç gündür kolumu bile kaldıramıyorum:/ ay sonu hedefim yalan oldu
Sen de son haftaya girdin. Hadi bakalım. Farkı ben de merak ediyorum:)
Yorgunluk,uyuyup dinlenememek,bitmeyen işler-güçler. Bi de gece boyu mememe yapışık fıstıkımhayırdır hasta mısın
bende merak ediyorum bakalım ne olacak fark:)
Tekrar merhaba..
5. hafta 3. gün + jillian level 2 6/10 yapıldı.