26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

Aslında evet spor salonu daha mantıklı ama evden çıkamayanlar için ideal internet de ucuzları var birde ilk zaman çok zorlandım inan ama şimdi alıştım kolay gibi gözüküyor ama İnan 10 dakika da deli ter atıyorsun

evet tekrar merhaba..
ilk programı tamamladım ve güzel sonuçlar aldım enerjimde gayet yüksekti , 2. aşama için biraz kendime zaman tanıyorum bu süreçte daha hafif egzersizlere devam edeceğim tabi yine yazacağım buraya

evet tekrar merhaba..
ilk programı tamamladım ve güzel sonuçlar aldım enerjimde gayet yüksekti , 2. aşama için biraz kendime zaman tanıyorum bu süreçte daha hafif egzersizlere devam edeceğim tabi yine yazacağım buraya
Yeeeey:spor:
Ben de dünden beri acaba roxen devam etmeyecek mi diye:KK200:
Hadi bakalım, gazan mübarek olsun:nazar:
Bu arada ben de ay sonu hedefimi hemen hemen gerçekleştirmişim: 26 beden kotun içine çok da rahat olmasa da girebiliyorum.
Ben de senle başlıyorum o halde:KK19:
Ben senin kilo alma verme hikayenibilmiyorum,anlatsana. Nasul oldu?

Yeeeey:spor:
Ben de dünden beri acaba roxen devam etmeyecek mi diye:KK200:
Hadi bakalım, gazan mübarek olsun:nazar:
Bu arada ben de ay sonu hedefimi hemen hemen gerçekleştirmişim: 26 beden kotun içine çok da rahat olmasa da girebiliyorum.
Ben de senle başlıyorum o halde:KK19:
Ben senin kilo alma verme hikayenibilmiyorum,anlatsana. Nasul oldu?
Bahsedeyim biraz.. Lise ve üniversite hazırlık dönemi elli sonları altmış başları gidip geliyordum üniversite birde ilk sınavlardan sonra eve döndüğümde yetmiş sonları idim ama kendime hiç kilolu gelmiyordum sonra 87 ye kadar çıktım. İki yıl boyunca verme çabalarım oldu ama başarılı olamadım daha sonra üçüncü sınıfın yazına doğru kilo verme sürecim başladı ve 3 ay gibi bir sürede 71-70 oldum bi seneye yakın orada takılı kaldım bunuda geçen sene verdim ve şuan 61.8 im...

Bahsedeyim biraz.. Lise ve üniversite hazırlık dönemi elli sonları altmış başları gidip geliyordum üniversite birde ilk sınavlardan sonra eve döndüğümde yetmiş sonları idim ama kendime hiç kilolu gelmiyordum sonra 87 ye kadar çıktım. İki yıl boyunca verme çabalarım oldu ama başarılı olamadım daha sonra üçüncü sınıfın yazına doğru kilo verme sürecim başladı ve 3 ay gibi bir sürede 71-70 oldum bi seneye yakın orada takılı kaldım bunuda geçen sene verdim ve şuan 61.8 im...
Ne güzel,çok iyi vermişsin. Şimdi çalışıyor musun?

Merhaba bugünün sporu 4 km açık hava tempolu yürüyüş:110: focus t25 e en kısa sürede dönmeyi planlıyorum 'beta' programına baktım videolar biraz gözümü korkuttu ama denemek lazım:KK49:

iyi yaptın yalnız ben çok iyi gitmiyorum spor konusunda birde regl dönemi öncesi pek rahatım yok yani anlayacağın:KK14: sende durum nasıl

Bende Level 3'ü 2 gün yaptım ama devam etmeyeceğim. Farklı bir şeylere başlayacağım yarın falan. Biraz aynı yüzleri görmekten sıkıldım sanırım :) Ama bir alışkanlık kazanma konusunda iyi oldu Jillian benim için. :) Bir de hatam şu oldu beslenme spordan daha önemli bir yere sahip, bunu oturtmam lazım. Nasıl olsa spor yapıyorum diye rahat yiyince bir anlamı kalmıyor.

X