- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
Süper gidiyorsun valla helal olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper gidiyorsun valla helal olsun :)
harika , eliptic bisiklet en sevdiğim eve bende alayım diyorum ama bir aklımda o paraya 6 ay spor salonuna gidersin diyorKızlar ben haftada 3 gün eliptik bisiklet , yan yer hareketleri ve göbek hareketi ile 4 kilo verdim ve basenimden 3 cm gitmiş
evet çok etkili bütün vücudu çalıştırıyor,Aslında evet spor salonu daha mantıklı ama evden çıkamayanlar için ideal internet de ucuzları var birde ilk zaman çok zorlandım inan ama şimdi alıştım kolay gibi gözüküyor ama İnan 10 dakika da deli ter atıyorsun
Buradayım gelemedim biraz akşam ölçü değişimini yazacağımroxen2303 nerelerdesin???
Süper değil miMerhaba...
5 haftanın sonucunu yazayım..
göğüs : -2 cm
bel : -3 cm
göbek : -3 cm
basen : -4 cm
üst bacak : -2 cm
kol : -2 cm
ben memnun kaldımSüper değil mi
Yeeeeyevet tekrar merhaba..
ilk programı tamamladım ve güzel sonuçlar aldım enerjimde gayet yüksekti , 2. aşama için biraz kendime zaman tanıyorum bu süreçte daha hafif egzersizlere devam edeceğim tabi yine yazacağım buraya
Bahsedeyim biraz.. Lise ve üniversite hazırlık dönemi elli sonları altmış başları gidip geliyordum üniversite birde ilk sınavlardan sonra eve döndüğümde yetmiş sonları idim ama kendime hiç kilolu gelmiyordum sonra 87 ye kadar çıktım. İki yıl boyunca verme çabalarım oldu ama başarılı olamadım daha sonra üçüncü sınıfın yazına doğru kilo verme sürecim başladı ve 3 ay gibi bir sürede 71-70 oldum bi seneye yakın orada takılı kaldım bunuda geçen sene verdim ve şuan 61.8 im...Yeeeey
Ben de dünden beri acaba roxen devam etmeyecek mi diye
Hadi bakalım, gazan mübarek olsun
Bu arada ben de ay sonu hedefimi hemen hemen gerçekleştirmişim: 26 beden kotun içine çok da rahat olmasa da girebiliyorum.
Ben de senle başlıyorum o halde
Ben senin kilo alma verme hikayenibilmiyorum,anlatsana. Nasul oldu?
Ne güzel,çok iyi vermişsin. Şimdi çalışıyor musun?Bahsedeyim biraz.. Lise ve üniversite hazırlık dönemi elli sonları altmış başları gidip geliyordum üniversite birde ilk sınavlardan sonra eve döndüğümde yetmiş sonları idim ama kendime hiç kilolu gelmiyordum sonra 87 ye kadar çıktım. İki yıl boyunca verme çabalarım oldu ama başarılı olamadım daha sonra üçüncü sınıfın yazına doğru kilo verme sürecim başladı ve 3 ay gibi bir sürede 71-70 oldum bi seneye yakın orada takılı kaldım bunuda geçen sene verdim ve şuan 61.8 im...
evet ..Ne güzel,çok iyi vermişsin. Şimdi çalışıyor musun?
iyi yaptın yalnız ben çok iyi gitmiyorum spor konusunda birde regl dönemi öncesi pek rahatım yok yani anlayacağın sende durum nasılHu huuu.. Nerelerdesin bakalım? İade-i ziyaret yapayım dedim
iyi yaptın yalnız ben çok iyi gitmiyorum spor konusunda birde regl dönemi öncesi pek rahatım yok yani anlayacağın sende durum nasıl